Autor Tema: Prvi servis na z750  (Posjeta: 10299 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Prvi servis na z750
« Odgovori #15 u: 22 Srpnja 2006, 22:59:50 »
da ne ostanem nedorecen na forumima kad vec uzivo ne ostah :) dakle prvi sam ipak uradio u Cacku jer je Pendo trebao za Italiju da ide pa me nije mogao primit.... a u Istambul sam isao s proslim motorinom, s Bulldogom...
e dobro je samo sam dobre komentare za Penda cuo tako da cu sve sto mi bude trebalo njega kontaktirat.
btw, pitah Rookie-a za slajdere za Z-a ali veli da je to u Dante dosta skupo. ima li neko ideju dje bi to mogao nac za neku realnu cijenu

One world 2 wheels

Offline Laske

Prvi servis na z750
« Odgovori #16 u: 22 Srpnja 2006, 23:37:17 »
ja sam za svoga platio u Dante-a 680 kuna i to after market. Za Z750 ne znam cijenu, ali vjerojatno je tuda... Već sam pisao da mi nije žao ni kune koju sam dao za slidere, jer su mi sačuvali motor od katastofalnih posljedica...
Laske

Prvi servis na z750
« Odgovori #17 u: 23 Srpnja 2006, 00:05:31 »
E da još ima slajdera za nožne zglobove... mogli bi padat ko smokve iza kiše... Ali, stvarno kad vidiš na što mu sliči (ovome prije mog posta) onaj tartuf sa strane, (ako nema slike na forumu, reci mu da je pošalje) koliko je to izjelo energije, sigurno se isplatilo!
ko laže koza, lažem i ja...

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
Prvi servis na z750
« Odgovori #18 u: 23 Srpnja 2006, 13:34:59 »
cjena ti je oko 100eura a u splitu isti takvi su 200kuna manje....  
 Evo odradih servis na 6000km :

Ulje, MOTUL 5100 15W-50 3,5l---- 276kn
 Filter ulja                              ----   88kn
 4 sata rada                           ---- 400kn

Racun : 764,50kn
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Prvi servis na z750
« Odgovori #19 u: 25 Srpnja 2006, 23:37:45 »
meni je ispo račun 804 kune.
sve to skoro pa isto ali su meni promijenili i svjećicu
:)

Prvi servis na z750
« Odgovori #20 u: 26 Srpnja 2006, 09:08:24 »
Citat: "Rookie"
cjena ti je oko 100eura a u splitu isti takvi su 200kuna manje....  
 Evo odradih servis na 6000km :

Ulje, MOTUL 5100 15W-50 3,5l---- 276kn
 Filter ulja                              ----   88kn
 4 sata rada                           ---- 400kn

Racun : 764,50kn

Oderali su te kao malog majmuna... 4 sata rada za to bu ha hah ha ?!  8)
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
Prvi servis na z750
« Odgovori #21 u: 26 Srpnja 2006, 22:16:53 »
I meni je to malo cudno 4sata rada ali eto. Navodno je potrebno pregledat sve vite na motoru a nakraju treba negdje zaradit.  Sto se tice cjene.. to je tako odika, vjerovatno je i u ST ista stvar al i da je u ST jeftinije, kad bi racuno putne troskove do ST i nazad.. izaslo bi me skuplje. Sljedeci servis je na 12 a to onda bi iso u ST posto su mi rekli da je bolje  (tipicna neosnovana nevjerica domacim ljudimka) :|
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Prvi servis na z750
« Odgovori #22 u: 27 Srpnja 2006, 02:00:50 »
Motor ti je još pod garancijom pa te deru... volje 4 sata mjenjati ulje, filter i svjećicu!
Brzina im je vrlina!  :mrgreen:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Prvi servis na z750
« Odgovori #23 u: 27 Srpnja 2006, 10:04:50 »
jeste vi ikad pisali kakve radne naloge... cijene... išta??? 4 sata tu stoji samo radi knjigovodstva... kako će specificirat cijenu izmjene ulja, to ne postoji... nego stavi nekoliko servisnih sati. Da stavi jedan sat koliko mu i treba max... đe bi mu onda zarada bila... :P Ne kažem da je ok da bude 4... samo napominjem da je to jedan od načina naplate.
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

Prvi servis na z750
« Odgovori #24 u: 27 Srpnja 2006, 11:03:30 »
Citat: "SuperHik"
jeste vi ikad pisali kakve radne naloge... cijene... išta??? 4 sata tu stoji samo radi knjigovodstva... kako će specificirat cijenu izmjene ulja, to ne postoji... nego stavi nekoliko servisnih sati. Da stavi jedan sat koliko mu i treba max... đe bi mu onda zarada bila... :P Ne kažem da je ok da bude 4... samo napominjem da je to jedan od načina naplate.

Zbunjujes me malo?  :P

Prvi servis na z750
« Odgovori #25 u: 27 Srpnja 2006, 11:16:23 »
Citat: "Vuka"

Zbunjujes me malo?  :P

Tvoj problem :P :lol:
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

Prvi servis na z750
« Odgovori #26 u: 27 Srpnja 2006, 11:17:28 »
U mene se to sve naplacuje na crno!  :lol:

Prvi servis na z750
« Odgovori #27 u: 27 Srpnja 2006, 15:55:23 »
ma u biti sve je isto,
na primjer u mene su pisali tri sata ali je cijena ista.
2 vuka: crno je crno a pečat je pečat, koliko god košta.
a nije problem odvozit turu do Splita :wink:
:)

Prvi servis na z750
« Odgovori #28 u: 27 Srpnja 2006, 16:43:17 »
U vezi zbunjoze: Nemoš puknut da ti je radni sat 300 kn, jel tako, nisi atomic fizičar. Recimo da je kod svih oko 100, pa onda i ti staviš 100. I vidi sad, zovu me jer je sve stalo, jasno nitko nezna popraviti... Ja znam i voljan sam se dignut s objeda, ali ako budem piso barem 5 stoja. A 5 stoja ti je ovo: - PDV = 409,00 kn. Pa - porez na dobit = 307,00. Imaš valjda neku amortizaciju alata, opreme, auta, itd, digni tu 100,00 i ostalo ti čak 2 stoje, od kojih ti opet na kraju godine dignu porez, ako ih hoćeš uzeti... A 5 stoja je izgledalo previše za 20 min posla??
Još jedan primjer: setiranje RF kartice, 100 - 150 kn + PDV, a 5 minuta, zašto?? Pa samo onaj notebook koji karocaš po terenu košta preko 10.000.... Treba setirati najmanje 100 korisnika samo za ga isplatiti! AKO se uopće isplati... Znači, po godine ili godinu radiš za čavle... Tako vam to izgleda! A o vremenu utrošenome da se poso nauči - drugi put!
ko laže koza, lažem i ja...

Prvi servis na z750
« Odgovori #29 u: 28 Srpnja 2006, 08:45:03 »
Citat: "newbie"
ma u biti sve je isto,
na primjer u mene su pisali tri sata ali je cijena ista.
2 vuka: crno je crno a pečat je pečat, koliko god košta.
a nije problem odvozit turu do Splita :wink:

Puno para!!! :oops:
Može dobiti pečat bez da toliko izbursa love...