A du moto naljepnicu ću jedino stavit na vilicu ali samo ako mi se bude slagala sa bojom motora.. 
Marketing je zeznuta stvar,zelim ovo objasnit
Naljepnice se ne ljepe samo na motor,ljepe se na auto, na tabele naziva mjesta kad se ide na voznje i stanes pisat itd. (Nesto kao Hajduk i Torcida ), kad tad reklama dolazi do izrazaja u obliku brojeva a moze rezultirat i npr. nenadanim upoznavanjima ( to je situacija : na putovanju si u Finskoj,jedes hamburger i cujes da kraj tebe netko prica hrvatski,90% ljudi ce se obratit tom stolu,makar samo sa "dobar dan" jer ih nesto poveziva u toj velikoj masi )
Jasno je da ako naljepnicu puknes i na frizider koji ce poslje odnjet cigici,postoji mogucnost da je cigic motorista i mehanicar koji ce pridonjet kvaliteti rasprava dok tebe nista ne kosta puknut je na frizider,pogotovo ako se osjecas dijelom te zajednice... Uzmi sve to sa te strane da se nista nece dogodit samo od sebe i da ljudi sa foruma moraju pokrenut forum

Ps.
Kalendari su poslani jucer tako da je obavjest vjerovatno u mene u sanducicu,ja sam sutra nase u gradu pa cu kad ih preuzmem u posti na Mercanteu poslat Dadu poruku u privat da organiziramo preuzimanje...