Autor Tema: Novi motorin  (Posjeta: 5851 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: Novi motorin
« Odgovori #15 u: 26 Lipnja 2014, 23:12:39 »
Ma Kapetane nema šanse o premišljanju GS je GS, al je ljep za vozit :
biker2:, a tek kako sam se osječo važan :D, hebiga kad svi bleje :D
Stvarno je drama  [smilie=clap]
Sve naj i puno sretnih kilometara :biker2:
Luko ovo je u tvojoj klasi :mrgreen:, naravno samo u snovima :biker2:

Offline Luko

• ATAS, SH 150
« Odgovori #16 u: 27 Lipnja 2014, 06:08:04 »

.....Luko ovo je u tvojoj klasi :mrgreen:, naravno samo u snovima :biker2:

BMW mi uvijek dolazi u snove, ali one ružne, naravno  :tongue3:

Doduse GTL izgleda skroz dobro, ali ovaj novi GSA.....a jos zeleni [smilie=lol]

« Odgovori #17 u: 27 Lipnja 2014, 10:25:41 »
Ma Kapetane nema šanse o premišljanju GS je GSo u snovima :biker2:

Znam ja da u tebe kuca srce boxera ali moram malo impicavati. Mislio sam da bi te Iris mogla malo gnjaviti na konat sica  ;D
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

« Odgovori #18 u: 27 Lipnja 2014, 12:51:48 »
kako je počelo morat ću i ja kupit bavarski traktor :big_smile:
nemamo ništa,ostala samo plava crta

« Odgovori #19 u: 27 Lipnja 2014, 16:14:22 »
Nečeš se prevariti, štogoć neki pričali. Kada smo več kod traktora, zvuk moga šestaka je nešto što bi ti se zasigurno svidjelo.
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

« Odgovori #20 u: 27 Lipnja 2014, 17:57:02 »
a čut ćemo ga uživo uz hladno pivo :drinks:

da sam ranije znao koja je konačna cijena tvog bivšeg motora lako bi se bili dogovorili al sad je kasno  :wink2:
nemamo ništa,ostala samo plava crta

« Odgovori #21 u: 27 Lipnja 2014, 21:18:34 »
čestitke na motorinu  :occasion:

« Odgovori #22 u: 27 Lipnja 2014, 21:26:59 »
Pa znalo se da sam otvoren za prijedloge i kombinacije. Na žalost ponekad se misli za neke stvari da je prilično dobro da bi bilo istinito. A i sve je stvar trenutka. Jednog sam baletana odbio iako je nudio puno više solada jer mislim da ne merita imati moj motorin (za ono žto posebno volim korisim umanjenice bez obzira na stvarnu veličinu). Mislim ipak da je u pravim rukama jer je novi vlasnik slinio za njime isto onoliko koliko i ja za mojim novim motorinom. A i bolje ga čisti i pere od mene. U mene su ljubav svodila na servise i tankanje goriva te nadolijevanje ulja. Hajde biti će bolje drugi put  ;)

« Odgovori #23 u: 27 Lipnja 2014, 21:27:56 »
čestitke na motorinu  :occasion:
Hvala lijepa.
P.S.
Gornji je post odgovor don vitu

« Odgovori #24 u: 28 Lipnja 2014, 22:41:55 »
kako je počelo morat ću i ja kupit bavarski traktor :big_smile:

Šuška se šuška :D

« Odgovori #25 u: 02 Kolovoza 2014, 11:11:45 »
Kratki filmić prvog đira do Cavtata sa novim motorinom (ispijanje kapućina nije snimano) i provjere nove kamere što sam freško kupio. Ovo je ujedno i prvi filmić koji sam ikada napravio (program što ga je Microsoft dao uz kompjuter). Sve na brzinu ali mi raspoloži dan kada me uhiti deboleca na brodu. Moje bacilanje na dvoru, semaforu i dolasku sam izbacio jer biste me izveli iz šesta da vam je čuti moja objašnjenja Paoli  :mosking:

https://www.youtube.com/watch?v=v66SESWQk-0