Autor Tema: Kacige  (Posjeta: 5447 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline stalker

• *
  • Honda NC750XDG / SH 150
    • ABYSS diving & water sport center
Kacige
« u: 18 Lipnja 2013, 22:43:32 »
Znam da pokretanje tema o kacigama, gumama i motronim uljima završava lavinom potpuno oprečnih mišljenja, iskustava, savjeta ali da ipak pokušam dobit mišljenje nekoga tko je imao i koristio kacige božanskog imena ZEUS.
Naime u autu već dugo godina neizostavno koristim bluetooth slušalice pa bi to fali kad sam na dvije rote. Njuškajući po netu naletio sam flip-up kacige marke Zeus koja ima integriran Bluetooth uređaj po vrlo prihvatljivoj cijeni http://skuteri.hr/index.php/kacige/filpup-bluetooth/z-tourer-grafika-gg3-crvena-sa-bluetoothom.html

Do sad se nisam sreo sa Zeusovim kacigama pa bi volio da odgovore oni koji koji su ih eventualno imali i koristili. Znam da Zeus spada u kategoriju jeftinijih kaciga te da se još prodaju pod raznim imenima kao što je Probiker, Held, IXS, Lazer itd... Ipak nisu novi u tom poslu i premda mi trenutno nova kaciga nije u prvom planu, tko zna, možda se zaletim ...  :sarcastic:

http://www.renault-klub.hr
 -----------------------------

Bolje izgubiti tren u ¾ivotu nego ¾ivot u trenu!

Offline Luko

• ATAS, SH 150
Odg: Kacige
« Odgovori #1 u: 18 Lipnja 2013, 23:08:22 »
Prvi put čujem za tu  kacigu. :misli:  Sigurno je da danas može nać kaciga zadovoljavajuće kvalitete i povoljne cijene.

« Odgovori #2 u: 23 Lipnja 2013, 03:22:49 »
Slažem se sa Lukom. Dobra kaciga i gume su nešto na što treba potrošiti kunu više. Kontaj da za koji dan ulazimo u EU (iako ne znam kako nam se to dogodilo kada su svi za koje ja znam glasali kontra) pa što goć naručiš iz "zajednice" više ne prolazi carinu. Iz Njemačke dostava dođe 12 do 15 Eura za težini kacige pa bi i tekako trebalo  uzeti u obzir narudžbu od onamo.
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

« Odgovori #4 u: 21 Srpnja 2013, 23:55:23 »
ako ista treba probat prije kupnje to je kaciga
ima raznih kalupa a glava da ne pricamo...
i onda kad te pocne ubijat ili skidat s glave najradje bi je bacio pa da je 1000€
CIKLAMA

« Odgovori #5 u: 22 Srpnja 2013, 00:17:52 »
Probaš u butizi, kupiš gdje je najjeftinije. Za mene radilo.  :yes:

« Odgovori #6 u: 06 Kolovoza 2013, 09:20:42 »
ako ista treba probat prije kupnje to je kaciga
ima raznih kalupa a glava da ne pricamo...
i onda kad te pocne ubijat ili skidat s glave najradje bi je bacio pa da je 1000€

Slozio bi se sa ovom tvrdnjom.
Plus razliciti proizvodjaci imaju razlicite kalupe, tako da se i po tome mozemo voditi. Ja znam da za ovu moju konavosko-hercegovacku glavurinu odgovara AGV i Arai kalup, dok sam Nolan morao sam lagano "modificirat"  [smilie=lol]
*Kiss french, ride Italian*