Autor Tema: kawasaki ninja 300  (Posjeta: 5664 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

kawasaki ninja 300
« u: 24 Ožujka 2013, 07:27:25 »
zanima me kakaw je motor.planiram kupiti ali nisam siguran sta uzeti. kawasaki novi 300 ninja  ili recimo suzuki gsxr 600,e sada
dali uzeti novi ili polovni god suzuki cca 2006. cijena je tu negdje.problem mi je recimo kod suze sto je registracija cca 2500-3000 kn,
puno vise trosi goriva i odrzavanje je skupo a i iskreno nisam neki vozac motora pa malo je i trema,a kawasaki ninja300 je registracija cca 800kn trosi puno manje ali je i puno sporiji, eh sad bi bio sretan ako netko ima tj kupio ninju300 da je bar mogu doc vidjeti uzivo,bilo gdje da je iz hrvatske a sve ostale bi molio za korektan savjet.prije sam vozio skuter gilera vxr250

Odg: kawasaki ninja 300
« Odgovori #1 u: 24 Ožujka 2013, 20:49:49 »
poslije vxr-a bi bilo dobro preporučit ninju 300 nekom 18-22-godišnjaku
gsxr 600 jednom početniku također nije za preporučit...
vidim da te pale R-ovi, predpostavljam zbog izgleda jer dvojiš između dva koja nisu baš u klasi
Što si provao vozit do sad?
Bi li još nekoga vozio ili si sam, jer oba nisu za suvozača?
možda sam i ja ziheraš, pa bi ti preporučio da ziheraški razmisliš o nekom nakedu ili polu nakedu od 500-600 ccm tipa fz6s ili slično
CIKLAMA

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #2 u: 25 Ožujka 2013, 07:55:43 »
Sumljam da ti ima u gradu 300tka.... a za ostatak hr potraži na motori.hr jer je to kao najveci hr moto portal/forum.
 Ja nisam nista vozio pa sam kupio tad novog z750.... bilo je treme i ima je jos uvjek dok se vozi (bolje se bojat neg se kur*ic i zaglavit).
 Uzet jer mi se svidio i nije mi se dalo kupvat ista manje jer bi to bilo preslabo pa bi vajalo ope trazit motor a ovako sam miran evo 7ma godina već.
  Sto se tice odrzavanja jest valjda duplo skuplje al opet ništa strašno,nesto ovisi i o tvom stilu vožnje (gume potrošnja) a tablica i ostalo je ki da vozis manje auto (jebg motori spadaju u luxuz).
Na wxr-u si imo mjesta za suvozača i nesto spenze a na ovima zaboravi to bez tank torbe il ruksaka a suvozaču/ici nije bas bajno nase....pogotovo za duze ture van grada.
 Imaj na umu da ti treba i bolja oprema od glave do pete,neznam sta imas.
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

« Odgovori #3 u: 25 Ožujka 2013, 22:21:43 »
Fazer 600 ili Honda Hornet 600.... :thumbsup: Ali oko svoje opreme ne dvoji,Kaciga,čizme, Rukavice,Vindjake...Ne štedi para na SVOJU sigurnost.Živ i zdrav bio,uživaj i vozi  :biker2:
The Art of Motorcycle.....

Offline Laske

« Odgovori #4 u: 28 Ožujka 2013, 21:37:15 »
Ja sam sa Beverly 200 prešao na Kawasaki ER6n, 650ccm, 72 ks i tek kratko vrijeme imam želju za 4 cilindra, jer mi nije perfektan za duži put, iako sam već 6 god zadovoljan odabirom ! Mislio sam tada uzeti Kawasaki ER5, 500ccm 50ks, ali bolje da nisam, jer bi brzo tražio nešto jače. Dakle taj 300ccm će ti brzo postati spor.
Eto moj izbor od 600 ccm, 2 cilindra je bio super, pa uzmi u obzir te opcije-jeftiniji od 4cil, puno manje održavanje, gume traju puuno više itd.
Polako pri kupnji i puunoo razmisli.
Laske