Autor Tema: NIŠTA OD SKIJAŠKE REPREZENTACIJE... JOŠ  (Posjeta: 23322 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

NIŠTA OD SKIJAŠKE REPREZENTACIJE... JOŠ
« u: 10 Veljače 2013, 21:10:43 »
Da bilo je to 24.-27.01.2013. Nisam do sada imao vremena napisat, al evo me sad. Bili ste svi pozvani i samo vam može i mora biti žao, a bogami  ima i zašto. Moram priznat da smo postali prava i odlučna ekipa. Malo nas je, al nas ima! Ni jednu ideju ne smiješ  na glas iznijeti, jer odmah netko zagrize ko pit bull. Tako je bilo i za ovu godinu, jedne gradele i plan razrađen. Ma šalu na stranu. Dobri smo frendovi i više se znamo u dušu i nije nam teško jedno drugome ugodit, a kad se to dogodi zabava je zagarantirana. Svak se primi svog dijela posla. Moj je hebiga najteži, ja se moram samo to jutro probudit, i robu mi čak sprave. Hebiga uvijek putujem ko kufer. Kako to obično biva prije puta, uvijek neke komplikacije. Prvo se na forum nitko nije javio. :big_smile: Naravno sad će počet izvještaji sa Madone di Campiglio... Drugo: neki usrani virus cijeloj ekipi nije dao mira, treće: nekoj djeci dokumenti kasne i eto ti totališen njesra. Ali uvijek kad tako loše krene ispadne odlično.

Dan pred put mi doma bili smo uzbuđeni kao i Helga kad je išao na 6 država. Nitko skoro nije oka sklopio. I zazvrnda sat u 4.00 i što se mora nije teško. Krećemo 15 min prije drugih zbog tih dječjih dokumenata i dogovor je da je kava u Jablanici. Put nam je bio za nevjerovat, kiša, grad, luda kuća i da mi je netko rekao da ću cijeli Ratac proći 30 km/h rekao bi mu da je lud. Luda atmosfera u autu: Iris ko HAK (stanje na cestama) priljepljena za šajbu, moja Tonka umire od straha ko i mama, a Lukša i Dario ne zatvaraju usta kao da su pokvarenu ploču progutali, pogotovo ovaj moj, na koga li je?? A ja ko ja, šutim, trpim i sanjam onu medovaču na Stajama. Ima da bude Tiru-riru. I bilo je!

Jablanica, rano ujutro i naravno stižemo prvi. Hebiga u našem biker društvu, bitno je ko je prvi. I tako, kafa, cigara, a bogami netko i janjetinu. Stiže ostatak ekipe u dobrim vremenskim razmacima, kao da smo članovi du-moto kluba. Na Jablanici se ispostavilo da su neki i prekardašili u krevetu. Dogovor je bio u 5.00 na mostu. E moj administratore, ne radi se to u tvojim godinama. Mislim kasni!

Lagane pahulje i krećemo. Konjic, Ivan, Hadžići, Kiseljak, Busovača. Poznati kafić Planet i za divno čudo konobar baca već gotovu kavu i pruža ruku uz onu našu: đe si legendo! Ne znam kako me prepozno, ono paciklo mi ščeralo 5 kg. I onda uz kavu i rakiju dolazimo do toga da i on gonja bike na pedale. Kako se ljudi lako prepoznaju. Usput, čovjeka da pohvalim da je za ovu sezonu na paciklu napravio 2000 km samo šume. Pohvalno! Svašta smo se mi tu izdogovarali, neke ture, vožnje. Možda nešto i bude, a bikeri?
I taman kad smo možda razmišljali da bi mogli i u gradu spavati stiže gazda Tiho i razhebava koncepciju na radost djece. Ajde dosta, hajdemo u planinu! Majku mu, što nisam Bosanac. Staje su mi predivne. Morat ću to vidjeti i kad nema snijega.

Postoje neki dogovori, ali nećemo sad o tome. Put je strašan, jele bijele, a ono drugo drveća prekriveno injem, ne znaš bi li ziovo kao da si na reliju ili svako malo stajo i divio se. Prelijepo! Bajka!

I stali smo, na ne znam kojoj serpentini. Bilo je au..jebote lesi. Morali smo malo pregrupirat redove i uz male napore izgurali do vrha.

Naš hotel Mečava!
Jebote lesi! Nije u mojoj glavi bilo lako odlučit ponovo doći na Staje. Nije to obično skijalište. To je renomirano svjetsko skijalište! Prošle godine idemo i "neš ti Busovačkih staja", al vraga. Tamo skijaju sve neke čunke, pa tako i glavni hr zastupnik čuvene švedske firme za krovne nosače i kutije. I tako ja na Stajama imao problem,  jer mi je Dado na moju kutijetinu zalijepio neku nalju. Razmišljam, ove godine ne daj bože da Kostelić bude gore. Nahebasmo, odosmo svi u reprezentaciju. A njesra, nemamo mi vremena za to. Puni adrenalina od guranja, ruganja, a i zato što Kostelića nema, navaljujemo na najbolju medovaču i ode sve u pm.

Luda kuća, svak svakoga, svi svakoga. Ma ono malo djece gleda i nevjeruje, kakav smo mi to primjer. Dobar smo mi primjer i kad bi bar oni imali ovako društvo kad budu odrasli.
Svi smo se složili, djeca su bila genijalna!

Taj dan je padao snijeg i staza nije radila. Ništa od skijanja i taman kad sam pomislio da nam dan ode bez snježnih radosti, padne mi na pamet da bi mogli organizirati ratovanje. E, ludnice, ma nema onoga ko nekome nije dužan. Ja sam Dadu vratio za onaj izbrisani post. :big_smile: Iza borbe, zabava do kasnih sitnih sati.

Petak i subotu smo svi smučali. Pogledo nas Bog. Snijeg je bio dosta spor i magla je bila, pa je ostavljala blaži dojam strmine. Idealno za početnike. Ja se nisam skidao sa skija. Nekako su mi srasle kao GS. Dobar dio žena sam očarao svojim laufima, da su padale na zicugu, a nažalost i neki muški. U subotu je bilo i noćno skijanje. Totalna fora, ali ja o tome ne smijem pisat, jer sam zahebo s vukovima.

Večeri lude, mjuza dobra, klopa vrhunska do dugo u noć. Previše smo uigrana ekipa, kapaciteti su ogromni. Nije lako to pratiti.

Gazda Tiho je stvarno legenda, stvarno za pohvalit. Na Stajama se osjećamo kao da smo doma. Za svaku pohvalu. Pohvalit ćemo i Mićija, dobro nam je peglo stazu.
Poseban pozdrav mojim prijateljima Željku i Kebi. Bila je noć za pamćenje.
P.S. Hebeš tiskaru, bacit ću onu mješalicu ili još bolje mjenjat ću je za japaner. Nek se nađe.

Busovačke staje su predivno malo skijalište, i mi bi voljeli, makar na žalost ljudi koji gore rade, da uvijek ostane ovako malo. Priroda je predivna, na čistom si zraku i za malo novaca može se provesti odličan vikend.

Eto malo od mene i to samo malo, da vam ne bude krivo što niste se prijavili na forum i stavite koju sliju iz Madone da znam da je meni bilo u rcu.

Pozdrav od Srala!

« Zadnja izmjena: 12 Veljače 2013, 11:08:14 od Dado »

Offline MARIO

• Aprilia Sportcity 200
Odg: NIŠTA OD SKIJAŠKE REPREZENTACIJE... JOŠ
« Odgovori #1 u: 10 Veljače 2013, 21:39:29 »
Super reportažica ! :thumbsup:
Ja ne znam bi li tamo uzgurao s autom, ma sve i da imam čavlerice, tako mi to izgleda ! :oops: [smilie=naughty]

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #2 u: 10 Veljače 2013, 21:56:55 »
Ostale fotografije sa Busovače - OVDJE

i na FB stranici

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Offline Luko

• *
  • ATAS, SH 150
« Odgovori #3 u: 10 Veljače 2013, 22:28:20 »
čudo jedno.Tonći opet rasturio s reportažom  :cool2:

'Bilo ljeto ili zima, Tonći uvijek priću ima' :mrgreen:

Koliki je trošak za 2 odraslih i dvoje djece?

« Odgovori #4 u: 11 Veljače 2013, 22:08:28 »
Ako djeca nesisaju sprajt ko od nekih :mrgreen: Luko onda sa 300 eurića može 4 dana [smilie=skocko]

Offline Luko

• *
  • ATAS, SH 150
« Odgovori #5 u: 11 Veljače 2013, 23:14:08 »
Prihvatljivo :thumbsup:

Može  li se s 'normalnim' motorom doć do gore u ljetno doba?
Radi li to ljeti :think: 

« Odgovori #6 u: 12 Veljače 2013, 18:34:20 »
Može se normalnim motorom doč gore :D, plan je bio da idemo prošle godine

:mrgreen:, al puno smo toga zamislili :biker2:

Inače teta kuharica je non stop gori i uvjek se može prespavati popiti i pojesti :drinks: :drinks:

« Odgovori #7 u: 13 Veljače 2013, 12:30:38 »
izist popit izist popit izist popit izist popit :food: :occasion:

svaka čast tonči.
nemamo ništa,ostala samo plava crta

Offline stalker

• *
  • Honda NC750XDG / SH 150
    • ABYSS diving & water sport center
« Odgovori #8 u: 17 Veljače 2013, 23:15:05 »
Evo ja se vratio sa slične turneje, čak nije ni daleko od Busovače http://brusnica.ba/

Tonći, po običaju odlična reportaža  :good2:
http://www.renault-klub.hr
 -----------------------------

Bolje izgubiti tren u ¾ivotu nego ¾ivot u trenu!

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #9 u: 20 Veljače 2013, 14:25:49 »
Odlično ovo izgleda :thumbsup:

Plan B ako ne radi skijalište na Busovači :wink2:

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

« Odgovori #10 u: 20 Veljače 2013, 21:56:14 »
Evo ja se vratio sa slične turneje, čak nije ni daleko od Busovače http://brusnica.ba/

Tonći, po običaju odlična reportaža  :good2:

To care dobra ti ova MADONA
Stalki hebote ako smo mi u špade ti u kupe :mrgreen: :mrgreen:  ;D

Trebo si samo zazviždat pa to je sa druge strane planine [smilie=skocko]
« Zadnja izmjena: 20 Veljače 2013, 21:58:48 od Dado »

« Odgovori #11 u: 21 Veljače 2013, 09:39:35 »
Mene staje navukle proslo godiste (bit ce da je onaj "galeb" iz pjeseme), cak i skije kupio da se djeca mogu  [smilie=lolroll] na konat mene. Ne'ko cinio bijele a ne'ko plave brazde. Jedino kod mene nema medovace pa mi je "uzitak" bio manji  ;) nego vama.
A da se organizira jos jedan vikend sad' kad sam doma?  [smilie=idea]
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

Offline emirharley

• Harley-Davidson Road King Classic FLHRCI
    • http://www.facebook.com/pages/The-First-Sarajevo-Harley-Davidson-Club/121702474647007 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.163078797061414.27691.100000778847200&type=3&l=daf8484f07
« Odgovori #12 u: 02 Ožujka 2013, 19:04:07 »
Nego, jeste li vi napokon nakrcali na svoje biciklete sve one silne dijelove koje smo pokupovali u Sarajevu? Sto bi rekao Cvijeto....transformacvija u ciklo forum.....  [smilie=lolroll] [smilie=lolroll][smilie=lolroll] :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
Nista novo, imam ih ja jos nekolicinu ovdje u Sarajevu, Cober, Mirza....svaki njihov bicikl vrijedi haman kao motocikl.... :thumbsup:

« Odgovori #13 u: 07 Ožujka 2013, 23:11:27 »
A da se organizira jos jedan vikend sad' kad sam doma?  [smilie=idea]

Ma može kapetane :big_smile:, ako češ bit sponzor nema blema [smilie=skocko]
Begovi smo nismo cicije al moramo skupit za ljetni đir :biker2:, ko je lud da se kupa :tongue3:
A te skije bi trebalo obavezno provat jer dogodine će bit stari model [smilie=lolroll]
« Zadnja izmjena: 08 Ožujka 2013, 09:14:18 od Dado »

« Odgovori #14 u: 08 Ožujka 2013, 08:15:25 »
Mislim da bi trebalo sada racionalno sa djirevima i izletima, ipak bi se kuca trebala finut :wink2:
“Netko mora nastaviti ostvarivati snove poslije Honde a to je BMW”