Autor Tema: Šahtovi  (Posjeta: 10690 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Šahtovi
« Odgovori #30 u: 03 Lipnja 2006, 12:42:15 »
Bolje da ne diraju nista jer ovo sto rade je katastrofa....
Pitam se samo jel sahtovima uopce mjesto na putu zar ih ne bi bilo jednostavnije odrzavat recimo da su na nogostupu ili negdje sa strane (onda se i ne bi dogodila ovakva gluparija da ih asvaltiraju)

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
Šahtovi
« Odgovori #31 u: 03 Lipnja 2006, 22:19:31 »
Kad smo vec kod puta....  Pomalo vozite kod pekare "klas" na potezu kuneji-kembriđ.  Onaj betonirani kanal se dobro udubio.. beton ispuco i otpadaju komadi.. ima jedno 15cm dubine.
Koji kreteni.. beton preko puta.... pa svi znaju da se beton negiba tj nije elastican ko asvalt.

Usput.... nebi bilo lose kad bi ovdje mogli procitat gdje se eto npr nalaze takvi slicni kanali-sahtovi.. radoivi... ulje od ulja....  Moglo bi dobro doc nekome tko je rjetko po gradu
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Offline ntR

Šahtovi
« Odgovori #32 u: 05 Lipnja 2006, 00:07:43 »
Da ja jucer uletio u to omg
ust remember..Where you've spent your time. Can't respect all the tears you have cried. Just remembe

Šahtovi
« Odgovori #33 u: 06 Lipnja 2006, 22:52:29 »
evo Dado je napisao dobar članak
http://www.du-moto.com/content/view/68/2/

a ja sam postavio pitanje kada to misle rijesiti na

http://www.dubrovnik.hr/uprava/pitajte_upravu.php
i na sluzbeni email od gradonacelnice mayor@dubrovnik.hr

Offline nienna

• metro xD
Šahtovi
« Odgovori #34 u: 06 Lipnja 2006, 23:24:22 »
e te sahtove mrzim iz dna duse
i jos onaj popucali asfalt...kad se spustas niz batalu...grrrr  :evil:
..........na hladnom sjeveru

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
Šahtovi
« Odgovori #35 u: 07 Lipnja 2006, 22:10:39 »
Evo vidim kanal su nanovo betonmirali ispred KLAS-a pa je sad ok..... al ne zadugo :twisted:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Šahtovi
« Odgovori #36 u: 08 Lipnja 2006, 00:43:08 »
proso sam i ja danas tuda ali mi se para da je asfalt sada a ne beton
Bog i Hrvati

Šahtovi
« Odgovori #37 u: 24 Lipnja 2006, 19:55:01 »
tema je malo zastarjela ali eto...

jedan od mnogo opasnih šahtova...
(ps. lijevo od šahta-pri rubu slike - možete primijetiti i rupu malo veću od teniske loptice...)
®ivot je samo jedan, stoga, pazite na sebe i druge, vozite glavom, a ne rukama i nogama i uvijek se sjetite da ste to mogli biti ba¹ vi...

Šahtovi
« Odgovori #38 u: 24 Lipnja 2006, 21:53:06 »
Citat: "grga"
Citat: "GRCUN"
ja imam neku lights vezu u setemani, pa cu probat

ja imam malo jacu vezu :wink:

ja znam fotografe!
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Offline f6

Šahtovi
« Odgovori #39 u: 24 Lipnja 2006, 22:31:23 »
Za sve one koji ne znaju, informacija! Kolumna pod nazivom "UKRADENO S DU-MOTO PORTALA" ide u Dubrovačkom listu od prošle srijede.
Za one koji nisu čitali prenosimo tekst u cjelosti.

Ponovno nas čitajte u srijedu 28.06.06.

Ukradeno s du-moto portala

Poštovani čitatelji,

svakodnevno smo svjedoci sve večeg broja stradanja vozača motora i skutera na našim prometnicama. Razlozi su svakojaki, od prebrze vožnje, vožnje bez zaštitne opreme do neuvažavanja motorista od strane vozača automobile. U našoj županiji prema, nekim procjenama, u ovom trenu prometuje oko 3000 motora i 5400 scootera, a svaki dan se registrira po nekoliko novih.
   Grupa entuzijasta, ljudi zaljubljenih u motore, među kojima su i naše malenkosti, prije nešto više od godinu dana je pokrenula internet stranicu kojoj je cilj informirati mlade vozače motora i scootera o svemu što bi trebali znati o motorima i oko njih, razmjena iskustava o opremi, putovanjima i sl.
   U želji da mladim vozačima, a i njihovim roditeljima, te vozačima automobila, približimo svijet motora, ovdje Vam prenosimo jedan dio aktualnih tema s portala. Započeti ćemo, možda danas u Dubrovniku, najaktuelnijom temom iz prometa, šahtovima.
   Već duže vrijeme vozeći se svakodnevno po Gradu, osim "normalnih" rupa po prometnicama, prisiljeni smo izbjegavati i rupe nastale ulegnućem šahtova. Nakon nanošenja novih slojeva, šahtovi su ostali znatno ispod razine asfalta što predstavlja opasnost ponajviše za motoriste. Kako je od asfaltiranja proteklo puno vremena, nameče se zaključak da za to nikoga nije briga i da će to tako biti sve dok netko, nažalost, ne nastrada. Domači vozači su već naučili gdje su šahtovi, pa ih uredno slalom vožnjom izbjegavaju. Ali ne zaboravimo da ljeti na desetke stranaca unajmljuje scootere i s njima se bezbrižno voze gradom. Upravo za njih nepripremljene, večinom parove, na malim kotačima, to predstavlja pogibeljnu opasnost. Zanimljivo je da je nedavno u jednom lokanom tjedniku objavljen tekst na ovu temu nakon čega su sanirana dva (2) šahta na potezu kod stare bolnice. Nije nam poznato kako su iz gomile ulegnutih šahtova izabrana baš ta dva, a ne recimo dva koja se nalaze 100-tinjak metara niže na istoj prometnici. Bilo kako bilo, mi ćemo i dalje plaćat nametnute cestarine, bez obzira što su nam prometnice opasne i po nas i po motore.

Administrator, doctor i F6
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Šahtovi
« Odgovori #40 u: 24 Lipnja 2006, 23:02:06 »
Citat: "shezael"
tema je malo zastarjela ali eto...

jedan od mnogo opasnih šahtova...
(ps. lijevo od šahta-pri rubu slike - možete primijetiti i rupu malo veću od teniske loptice...)
ovo je pizdarija :?:  , daleko najgore tj. jedino kritično je bilo kad su kroz a.hebranga išli rupe popravljat pa je mjesec dana bile rupe po par metara kvadratnih, dubne do 15cm , a nigdje oznaka. tu se jebemo moglo zginut,a i pošteno sjebat auto
e afraid be very afraid DaRk WiNd will come for you, and blow you away.

Šahtovi
« Odgovori #41 u: 15 Srpnja 2006, 09:42:35 »
U hebrangovoj su zadnjih 10-tak dana pokrpili par sahtova (betonom naravno :shock: ), sto je za svaku pohvalu. Jos da pokrpe one na skretanju za burbon, i onog kraj bivseg radeljka!
Izgleda da ipak nase piskaranje necemu koristi.  :D  :D

Šahtovi
« Odgovori #42 u: 15 Srpnja 2006, 10:49:38 »
Ima posebno radno mjesto u cesta d.d.
Zove se nivelirač šahtova!
Izgleda da taj od posla ne stigne sve poravnati!  :lol:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Šahtovi
« Odgovori #43 u: 16 Srpnja 2006, 21:32:45 »
Ako objave natjecaj za to radno mijesto, s obzirom da posla ima a ljudi nema javite mi!!! Ipak je to dobrostojeca firma. Imam svoj livio!!! :mrgreen:  :mrgreen:
Svi smo mi bickery

Šahtovi
« Odgovori #44 u: 20 Srpnja 2006, 12:41:59 »
Pridružujem se bjestimanju na gradske strukture... Ono na skretanju u Bourbon je "double" štos, nema šanse ne upasti barem u jedan, a kako sam malo brže upao, odskočila mi je zadnja rota i nemam pojma kad me prije štrecnuo onaj slijedeći!! Samo me respektabilna masa izvukla da se ne poskližem malo...
Slatko sam se nasmijao onome "pišimo poglavarstvu", to je uglavnom (kao i puno toga drugoga - posebno u prometu!) bacanje prašine u oči, jer mail bacaju odma u smeće, a ako se dogodi da ga netko vidi - mjesecima nema odgovora! A ako ga ima, obično je glup ko... glupko!
Ali, pišimo NOVINAMA, iako su, osim Setemane, davno kupljene i uglavnom ne pišu kontra vlasnika, probao sam... Možda, ako to ide preko foruma, nešto i objave! Posebno ako imaju i oni vozila na 2 rote.
ko laže koza, lažem i ja...