Autor Tema: Šahtovi  (Posjeta: 10686 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Šahtovi
« Odgovori #15 u: 27 Svibnja 2006, 13:46:41 »
Ali ne znam koliko vremena treba proć da poprave one na Kunejima!!!!!!!!!
Možda su sa razlogom tamo... da se kao uspori promet na raskrižju, ROTFL!
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

Šahtovi
« Odgovori #16 u: 28 Svibnja 2006, 02:03:38 »
znaci i vi imate frku sa sahotvima..
kod nas ih ljudi kradu pa ih prodaju ovima sto valjda izlivaju ta cuda... i fine pare uzimaju na tudje nesrece... na robiju bi ih slao

:thumbsup: za akciju

p.s. cini mi se da nema nidje otvoren topic o stanju puta u DU? jeli asvalt kao led klizav kao svudje na primorju ili je ipak dobar i hrapav, ima li puno rupa ako izuzmemo sahte otvorene...?

One world 2 wheels

Šahtovi
« Odgovori #17 u: 28 Svibnja 2006, 02:24:41 »
Moj prika,to ti je posebna prica,ekipa ako nesto budete radili tipa pisanja u novine i tako,molim vas da ukazete malo na RASKRIZJA,e to je posebna tema,na raskrizju mozes uzet klizaljke za led pa se klizat,ono nije normalno!!!!!!!!!!JA KAD idem sa autom sa zadnjim pogonom,na svakom raskrizju mi pobjegne guzica ko na ledu,a jos ja pazljivo krenem :mrgreen:  :shock:  :mrgreen:

Ma ozbiljno,kako je tek motoristima,to je ja mislim isto jedna od hebenijih stvari u nasim gradovima,a u Du posebno
Good IDEA ovo sa slikanjem,tako poslikat par tocaka po gradu koje su BLACK...svaka cast,jeste pravi
...

Šahtovi
« Odgovori #18 u: 28 Svibnja 2006, 23:23:05 »
:shock:  @Dado......jel može malo da mi pojasniš što je ovo???? http://www.du-moto.com/content/view/41/2/

Šahtovi
« Odgovori #19 u: 29 Svibnja 2006, 09:26:40 »
I ja sinoć uz bolnicu kad vidim saniran šaht,pa sam promislio da možda netko od odgovornih čita naš forum pa su brže bolje počeli sanirat.Vidjet ćemo na čemu će završit.
2F6:
slažem se da provamo doznat koliko ima motora i skutera u Dbk.
Evo u mene 6 skutera za rentu i moj Beverly za osobne potrebe :?
ONO racing motorsport

Šahtovi
« Odgovori #20 u: 29 Svibnja 2006, 09:34:35 »
Ma sanirali su sve skupa 3 šahta... a ima ih još na potezu od pila nekoliko i 2 ako se ne varam preko boninova
--

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
Šahtovi
« Odgovori #21 u: 29 Svibnja 2006, 10:18:20 »
Citat: "Faber"
:shock:  @Dado......jel može malo da mi pojasniš što je ovo???? http://www.du-moto.com/content/view/41/2/

Ako pažljivo pročitaš post od f6 iznad tog mog posta, pojašnjenje će doći samo po sebi  :mrgreen:

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Offline f6

Šahtovi
« Odgovori #22 u: 30 Svibnja 2006, 10:05:42 »
Nažalost mora biti da se obistinila ono naše predviđanje da će se podići ona dva šahta jer nekome smetaju prilikom odlaska s posla. Znači Fjaka spremi se idemo slikavati, a Dado i doktor, molim  jedan ozbiljan sastanak s vama.
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Offline doktor

• **
Šahtovi
« Odgovori #23 u: 02 Lipnja 2006, 06:37:00 »
koliko jucer sam razgovarao sa urednicom Dub. lista i ovom idejom - tvojom i realizacijom -nasom je jaako zadovoljna i zainteresirana. Samo ja se osobno bojim da ce to ostati na dva tri teksta i onda ce nam splasniti entuzijazam ,pogotovo kada ti textovi izazovu komentare nasih sugradjana u stilu ..ma sto on sere ...znam ja kako se vozi .......nije to tako........ Mogli bi se i osvrnuti na nekulturu nasijeh emnentnih sugradjana  koji se u prometu ponasaju kao da smo svi njihovi kmetovi

Šahtovi
« Odgovori #24 u: 02 Lipnja 2006, 08:57:25 »
Nisu problem samo sahtovi...
Jeste li primjetili "obnovu" ulice kraj atlanske mislim da je promet tom ulicom bio blokiran jedan ili dva dana zbog "saniranja" a sad je puna cudnovatih pukotina
A famozna ulica kroz gruz (hebrangova) krpe je svakih mjesec dva i to uvijek ista mjesta

Šahtovi
« Odgovori #25 u: 02 Lipnja 2006, 09:07:15 »
Jes, tako je!!! Nanijeli su budale asfalt, a on se počeo doslovno svlačit sa starog odnosno podloge... sad su to nešto ko pokrpali, međutim to se nastavlja. Ali šahtovi su ipak gora i bitnija stavka od ovoga! :wink:
--

Offline f6

Šahtovi
« Odgovori #26 u: 02 Lipnja 2006, 19:38:16 »
Citat: "doktor"
koliko jucer sam razgovarao sa urednicom Dub. lista i ovom idejom - tvojom i realizacijom -nasom je jaako zadovoljna i zainteresirana. Samo ja se osobno bojim da ce to ostati na dva tri teksta i onda ce nam splasniti entuzijazam ,pogotovo kada ti textovi izazovu komentare nasih sugradjana u stilu ..ma sto on sere ...znam ja kako se vozi .......nije to tako........ Mogli bi se i osvrnuti na nekulturu nasijeh emnentnih sugradjana  koji se u prometu ponasaju kao da smo svi njihovi kmetovi

nisu problem osvrti sugrađana i sl. problem je kontuinitet pisanja. Zbog toga bi ja rubliku nazvao "Ukradeno s du-moto portala", a u potisu bi stavio napr. administrator
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Šahtovi
« Odgovori #27 u: 03 Lipnja 2006, 10:09:19 »
Što se tiče asfalta niz Batalu,ništa čudno,pa mora netko pokut koju stotinu tisuća kuna u špag.Opet će oni "sanirat".a još su jači ovi što bojaju cestu,pa brišu,pa opet bojaju po istom...
A najača je ulica od Borića prema Šipčinama,cesta je katastrofa,TU RUPA TU JAMA.
ONO racing motorsport

Šahtovi
« Odgovori #28 u: 03 Lipnja 2006, 11:40:43 »
Neki dan sam se zamalo slomio,vozio malo brže i prešo preko šahte tj malo dublje šahte i volan mi je tako pobjego jedva sam osto na motoru a za ne falit bio sam još malo nagnut!cijeli sa protrnuo...
I po cavtatu ima isto ful šahti,tamo od starog cavtata prema cool-u ako je ko vidio,svakih metar ipo jedna,nisu duboke al svejedno...
ijem,padam,ustajem ali ne odustajem!!!

ana pi

Šahtovi
« Odgovori #29 u: 03 Lipnja 2006, 12:28:29 »
je,ja bacila dir u cavtat..ima ih..i pred gimnazijom su ostale..na ulasku u burbon niko nije mako prstom..
nisu nista ni napravili nego onih par pred bolmicon..