Autor Tema: Šahtovi  (Posjeta: 10689 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline f6

Šahtovi
« u: 26 Svibnja 2006, 23:49:47 »
Ja već dulje vrijeme planiram sjesti Fjaku na motor i provozati ga po gradu da snimimo one famozne šahtove što već dulje od godine dana stoje onako nezavršeni i upušteni po svim gradskim prometnicama. Možda ne bi bilo loše da jedno pismo na ovu temu, zajedno s fotografijama, pošaljemo i na adrese gradskih novina pa da se objavi unutra, jer mora biti da se ti šahtovi neće izdići dok zbog njih netko, nedaj bože, ne pogine. A i onda bi se kao razlog navelo da se brzina kretanja vozila nije prilagodila uvjetima na cesti.
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Šahtovi
« Odgovori #1 u: 26 Svibnja 2006, 23:56:15 »
moze, ja sam za...
a par puta sam se i dobro prepo prolazeci preko njih, dok nisam naucio dje su... ma užas

meni je zafrkano toalno,a mozes sada zamisliti
kad stranci iznajme skuter, naravno oni pri put sjeli na skuter, što se moze dogoditi...

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
Šahtovi
« Odgovori #2 u: 27 Svibnja 2006, 00:00:52 »
[smilie=clap]  [smilie=clap]   I ja sam konto nest napisat o nasim prometnicama kao i o sahtovima. Slazem se potpuno s F6 a mislim da je vec bilo nekih prigovora nasih gradjana medjutim cestari su podigli neke al neke su ocito zaboravili podic na visinu ceste.
 Ja sam bas da malo naš Fjaka bidje nase prometnice i opali koju fotku tih sahti kao i nekih grbi il lošeg asvalta čitaj: sklizavog.

Mozda da se otvori jedan topic gdje bi se moglo pisat o nekim upozorenjima-obavjestima na nasim prometnicama.. tipa... radovi,masne mrlje,eto saht tamo,saht onamo..... s obzirom na nase puteve tu bi se moglo procitat dost zanimljivih upozorenja i obavjesti
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Šahtovi
« Odgovori #3 u: 27 Svibnja 2006, 00:21:04 »
moze.. dobra ideja...
nego bi se ubacio sa jednim tekstom iz dubrovackog sta su napisali....
Naslov: MOTORISTI DIVLJAJU CESTAMA!
i onda su stavili neke statisike nesreca i uglavnom da  krivci za padove motorista su prebrza voznja, preticanje, nedovoljni razmak....
A nigdje nepise o oduzimanju prednosti... :|
neradi mi skener pa nemogu stavit....

Šahtovi
« Odgovori #4 u: 27 Svibnja 2006, 00:40:02 »
tako je bajac,  ODUZIMANJE PREDNOSTI

[smilie=shrug]      [smilie=offtopic]
Bog i Hrvati

Šahtovi
« Odgovori #5 u: 27 Svibnja 2006, 05:18:03 »
ja imam neku lights vezu u setemani, pa cu probat
JAHACI BABE RUZE

Šahtovi
« Odgovori #6 u: 27 Svibnja 2006, 08:14:05 »
Slažem se s F6,stvarno je krajnje vrijeme da to saniraju,pogotovo onog ispred stare bolnice,a mogo bi i ja pitat ovu žensku iz Du Vjesnika može li stavit
ONO racing motorsport

Šahtovi
« Odgovori #7 u: 27 Svibnja 2006, 09:04:04 »
Bas sam sinoc s autom proso uz bolnicu pa mi se cini da su poceli popravljat te sahtove.Dajte im koji dan da vidimo hoce li nastavit to dalje po gradu ili ce zavrsit samo sa ta dva.
“Netko mora nastaviti ostvarivati snove poslije Honde a to je BMW”

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
Šahtovi
« Odgovori #8 u: 27 Svibnja 2006, 09:57:37 »
ja sam za to da to slikamo, probamo doznat ko je odgovoran i onda sve to uz jedan popratni tekst stavimo na portal. evo možemo i sutra. fjaka?

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

ana pi

Šahtovi
« Odgovori #9 u: 27 Svibnja 2006, 10:23:24 »
ma i ja ljudi stalno o tome razmisljam pa sve sutra cu sutra cu.. ali krajnje je vrijeme,... bravo

Šahtovi
« Odgovori #10 u: 27 Svibnja 2006, 10:54:10 »
Citat: "Dado"
ja sam za to da to slikamo, probamo doznat ko je odgovoran i onda sve to uz jedan popratni tekst stavimo na portal. evo možemo i sutra. fjaka?

može, dogovorimo se jos na moto partiju

Šahtovi
« Odgovori #11 u: 27 Svibnja 2006, 11:09:35 »
Evo izgleda da i ovi u dubrovackom razmisljaju o sahtovima s osvrtom na motoriste. Clanak iz danasnjeg....

Offline f6

Šahtovi
« Odgovori #12 u: 27 Svibnja 2006, 11:36:16 »
Stvarno, kao da nas je netko poslušao. Jutros idem uz bolnicu i vidim podigli dva šahta; otvorim Dubrovački kad ono unutra tekst. Ali nažalost, po meni nedovoljan je jedan članak. Nikša ima pravo da im trebamo dati nekoliko dana da vidimo jesu li to ta dva ili idu dalje. Ja bi molio ako netko može doći do podatka koliko u Dubrovniku ima registriranih skutera i motora te koliko ih je u vlasništvu Renta - car firmi. Onda ću napraviti  prijedlog za jednu gradsku novinu da svaki tjedan ide kolumna o prometu i motorima na našim ulicama. Nisu u pitanju samo šahtovi, tu su i problemi lošeg asfalta, onih narezanih djelova kao na pošti Lapad prema kuku, odnos vozača auta prema motoristima, vožnja auta lijevom stranom jednosmjernih ulica (pa se onda žale da ih motoristi pretiču s desna) itd, itd. Tema ima dovoljno. Samo trebamo ukazati novinama da je sve veći i veći broj motorista i skuteraša i da će im takva kolumna podići tiraž. A mislim da među nama ima dovoljno ljudi koji mogu pisati na moto tematiku )jeli tako Dado, Doktore i ostali).
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
Šahtovi
« Odgovori #13 u: 27 Svibnja 2006, 11:52:05 »

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Šahtovi
« Odgovori #14 u: 27 Svibnja 2006, 13:26:02 »
Citat: "GRCUN"
ja imam neku lights vezu u setemani, pa cu probat