Stvarno, kao da nas je netko poslušao. Jutros idem uz bolnicu i vidim podigli dva šahta; otvorim Dubrovački kad ono unutra tekst. Ali nažalost, po meni nedovoljan je jedan članak. Nikša ima pravo da im trebamo dati nekoliko dana da vidimo jesu li to ta dva ili idu dalje. Ja bi molio ako netko može doći do podatka koliko u Dubrovniku ima registriranih skutera i motora te koliko ih je u vlasništvu Renta - car firmi. Onda ću napraviti prijedlog za jednu gradsku novinu da svaki tjedan ide kolumna o prometu i motorima na našim ulicama. Nisu u pitanju samo šahtovi, tu su i problemi lošeg asfalta, onih narezanih djelova kao na pošti Lapad prema kuku, odnos vozača auta prema motoristima, vožnja auta lijevom stranom jednosmjernih ulica (pa se onda žale da ih motoristi pretiču s desna) itd, itd. Tema ima dovoljno. Samo trebamo ukazati novinama da je sve veći i veći broj motorista i skuteraša i da će im takva kolumna podići tiraž. A mislim da među nama ima dovoljno ljudi koji mogu pisati na moto tematiku )jeli tako Dado, Doktore i ostali).