Autor Tema: PH Oroslavje  (Posjeta: 4521 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline aurellie

PH Oroslavje
« Odgovori #15 u: 16 Rujna 2006, 12:48:15 »
Pokucao sam nedavno na gepek auta nekog čeha ali na svu sreću nisam ušao  :mrgreen:

The machine spirit is with me!

PH Oroslavje
« Odgovori #16 u: 16 Rujna 2006, 14:50:52 »
Citat: "Dado"
čitao sam cijelu raspravu na motorima, ali nitko nije objasnio zašto nije Zujo kao predstavnik vozača, ako ne odmah onda barem nakon treninga, stopirao utrku u takvim uvjetima kakvi su bili.

Zujo nije pregledavao stazu u Oroslavju. On je to trebao napraviti jer je takav bio dogovor na pocetku sezone. Stazu je pregledao Kec. Ne sumnjam u njegove sposobnosti ali iskreno direktor utrke nije smio staviti osobu koja je u sukobu interesa da pregledava stazu. Kecu je jedini nacin da osvoji prvenstvo bilo da odobri utrku. Na njegovom mjestu bi vjerojatno i ja ucinio istu stvar ... a mozda i ne bi. U svakom slucaju, ne krivim Keca vec onoga ko je odlucio da on gleda stazu. Trebao je to napraviti netko tko nema bas nikakvih afiniteta, poput recimo Zujica ili Luigija ili tako nekog.

PH Oroslavje
« Odgovori #17 u: 16 Rujna 2006, 14:51:42 »
Citat: "doktor"
Zar Sasa ne racunas na mene i Taubija.........

ne kuzim, na sto je ovo quotano ??

Offline doktor

• **
PH Oroslavje
« Odgovori #18 u: 17 Rujna 2006, 08:34:39 »
Pa zar ti nije  zelja prestici Keca bar jednom u slijedecoj godini. A sto ako se ja i Taubi kao najstariji i najiskusniji prikljucimo , kakao ces nas preci.... sala mala.

Offline aurellie

PH Oroslavje
« Odgovori #19 u: 17 Rujna 2006, 08:40:11 »
Sad bi ja trebo upast ali rekli su mi da se suzdržavam... :mrgreen:  :mrgreen:

The machine spirit is with me!

Offline f6

PH Oroslavje
« Odgovori #20 u: 17 Rujna 2006, 08:59:20 »
Ma kakvo suzdržavanje. Samo ti pucaj. Iz čega hočeš :mrgreen:
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

PH Oroslavje
« Odgovori #21 u: 18 Rujna 2006, 11:45:14 »
Citat: "aurellie"
Pokucao sam nedavno na gepek auta nekog čeha ali na svu sreću nisam ušao  :mrgreen:

Da je Ceh vozio karavan vjerovatno bi i usao nakon kucanja!  :mrgreen:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”