Autor Tema: Par slika od mene  (Posjeta: 2347 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Par slika od mene
« u: 24 Svibnja 2006, 05:21:20 »

Malo akcije sa Americkih highway-a,samo da vidite da i u Americi mozes naci slobodnog vremena za ludovanje(vecinom se radi)Jako je tuzno da Dubrovnik ima jednog bikera manje ali barem mozemo mi nauciti iz njegove greske.Ako vec nemozemo kontrolisat nacin na koji vozimo ove motore onda se zastitimo dobro.Puno pozdrava najljepsem gradu na svijetu(naravno poslje mog rodnog sarajeva :D )

Par slika od mene
« Odgovori #1 u: 24 Svibnja 2006, 05:33:33 »
Evo jos koja

Par slika od mene
« Odgovori #2 u: 24 Svibnja 2006, 07:38:32 »
DOoooobre slije!!!!Uf sta ga stari blanja!

Al fali tamo nesto vama,uf nemate vi Fjaku,on bi to ucinio "slikama"!!!

Cesta nije pista,hehe

Pozdrav Ameru!!!!
...

Offline aurellie

Par slika od mene
« Odgovori #3 u: 24 Svibnja 2006, 12:49:18 »
Hehe, drago mi je vidjet da se dobro zabavljate u Americi. Bar vam benzina nije skupa  :mrgreen:

Moram priznat da vam malo zavidim, kad vidim nagib zavoja na ovoj zadnjoj slici  :D

The machine spirit is with me!

Par slika od mene
« Odgovori #4 u: 24 Svibnja 2006, 22:47:36 »
Lijepo, lijepo...

Par slika od mene
« Odgovori #5 u: 25 Svibnja 2006, 14:00:23 »
Odlične slike :thumbsup: nego imate li vi ameri kakvu stazu za takvu vožnju?

Par slika od mene
« Odgovori #6 u: 25 Svibnja 2006, 23:28:09 »
Citat: "burnout46"
Odlične slike :thumbsup: nego imate li vi ameri kakvu stazu za takvu vožnju?
Najbliza staza je nekih 150 milja od mene a druga je cak 400 milja a moja krntija od auta me je kostala puno u ova zadnja dva mjeseca tako da nisam mogo priustiti da odem na stazu ove godine,ali namjeravam bar jednom ili dva puta.Otici na stazu ovdje to kosta vise nego tamo.Motor ti mora biti u prilicno dobrom stanju a za gume da ti i negovorim ako nisu blizu ko nove nece te pustisi.Zato moram ustediti sta para za nove gume i plastike za ninju(sav je u nitnama,dva puta sam se skrsio na njemu) a Yamahu nebi vodio na stazu jer je to moja baby(vidis kako se sija na prvoj slici :D )Hvala svima koji su nasli vremena da prokomentarisu moje slike.