Autor Tema: Marcinko  (Posjeta: 4547 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Marcinko
« Odgovori #15 u: 18 Svibnja 2006, 18:06:40 »
Citat: "GRCUN"
nemojte molim vas mislit da sad nesto filozofiram ali stari pogotovi ti olive ja mislim da si ti neki n apaljeni mladic koji se zeli pokazati pred nekim pogotovo s nekim gasiranjem ali stari  vjeruj mi od toga ti nema srece samo mozes popusit i to ti je crna sudbina, nebi htio nikog uvrijedit ili povrijedit ali rezultati su tu i stoga ljudi pamet u glavu a gas drzite za onda kad ste sigurni i ono jos malo da ima lufta pa i onda pomalo jer nisu krivi vasi bliznji za ono sto vi volite!!!!!!!!

Grc Grc,evo vidim da slabo citash sto napisah,ne zamjeram ti,jer znam da ima neka greska u meni i znam da mi dodje nekad da se malo pokazem sa ludom glavom,al mislim da je sve to stvar dobi,kuzis?Bar sam ucio neke stvari iz psihologije koje se poklapaju sa svime sto si napiso al se odnose na dob,naime ljudi u zivotu prolaze kroz razne faze,i svi to prodju,i neznam kolko ti imas godina,al vjerujem da si i ti kroz nesto takvo proso...npr.malo ludja voznja sa punim autom mladih ljudi,tj.tkzv.pokazivanjem pred prijateljima.E i ja sam tu fazu upravo proso i sebe toliko krivim i zahvaljivam Bogu sto sam imo srece i sto me cuvo jer sam svasta radio a tragedija je vrebala iza svake okuke,e sta sam bio glup...I mislim da sam tu fazu proso,NEZELIM FILOZOFIRAT,AL mislim da sam ja imo srece,zato pisem ovo za /mlade/,hehe,ko da imam ja 60 god :mrgreen: ,al pisem to jer nece svak imat srece...i nadam se da ce me shvatit,ja osobno nebi dao nikom auto ni moto do 20.god.jer je to tu negdi,mlade lude godine!

Ja se sad volim ispuhat sam i samo za sebe,i GRCun mala uvreda mi je to jer mislis da sam tip gasera za publiku-sto sigurno nisam, jer to mrzim.A I DA JESAM BOLJE BIT TAKAV GASER NEGO SJEDAT PIJAN NA MOTOR!!!Nimalo odgovorno!Bilo je i faza kad sam ludio da napravim neku pizdariju sa autom dok preticem picica koji oprezno vozi al sam zakljucio da to nigdi nevodi,i shvatio da je brzina zapravo moj gust,a ne furka!!!I neznam al stari,ne vrjedjaj s tim sto najvise mrzim,ja se imam di dokazivat sad,a cesta je moj gust!

Nekako sam u zadnje vrjeme savjestan,i shvacam neke stvari,mozda je to upravo zbog boravka na ovom forumu...a vise neznam....jesam i ja ode nasra svega,nadam se da ce neko iz ovog nesto poucno izvuc,a da drugi nece zamjerit,eto i ja da stogod napisem za mldju ekipu!!!POZDRAV SVIMA
...

Marcinko
« Odgovori #16 u: 18 Svibnja 2006, 20:24:34 »
Slika iz jutarnjeg

a evo i link za članak u jutarnem online......

http://www.jutarnji.hr/crna_kronika/clanak/art-2006,5,17,poginuo_borac,26598.jl

Marcinko
« Odgovori #17 u: 18 Svibnja 2006, 20:32:10 »
Citat: "Laske"
Kojane, jesi li ikad čuo za onu: vidi me bez ruka... vidi me bez noga... vidi me zuba ?!!!
Reci mi molim te, ko tebe vidi kad prozujiš preko (npr.) Vojnovića ??? Misliš da te iko može primjetiti i vidjeti tko si ??? Frajeri voze polako ispred curica Kojane...

Pa nisam ja mislio na kurcenje u smislu dizanja na zadnju ili prolijetanja kroz vojnovic jer ja to ne radim :thumbsdown:  niti vozim motor ali isto mi je draze ispred kafica ili negdje drugo doc s motorom nego pjeske! 8) i zamisli da se negdje kurcis i padnes, :skriven: :oops:  e onda bi tek bio prava faca... :mrgreen:  :mrgreen:
I naravno da se kraj cura prolazi polako pa sta cu kad prođem brzo pa ih ne mogu upravo ni pogledat... :thumbsup:  :wink:
ijem,padam,ustajem ali ne odustajem!!!

Marcinko
« Odgovori #18 u: 18 Svibnja 2006, 20:38:31 »
ja bi vas zamolila da prestanete komentirati na ovu temu...
pustite druge da rade što hoće i kako hoće...oni su tako naućili i to žele i nemožete ih vi na nešto drugo nagovorit..
pazite sami sebe..a na ovom Forumu mi je baš zbog toga drago biti....jer ponajviše pazite sami sebe i znate što možete a što ne...a paženjam na sebe davate nekim drugim i  primjer kako treba što raditi...
®ivot je samo jedan, stoga, pazite na sebe i druge, vozite glavom, a ne rukama i nogama i uvijek se sjetite da ste to mogli biti ba¹ vi...

Marcinko
« Odgovori #19 u: 19 Svibnja 2006, 09:22:27 »
Slažem se s Dadom,nemože se odma sjest na veliki motor.Prvo treba naučit na apenima ili skuterima,a ne trčat za motorom kad staješ ili kad krećeš.A te kacige oko ruke...pa bolje ju je ostavit doma,jer nedaj bože da padneš po ravnom ta kaciga oko ruke bi ti slomila ruku na dva mjesta.A što se tiče kurčenja bez kacige nemam kometara (npr.onaj s novom R6,neću ga imenovat).ako ti se kurči stavi kacigu pa kad vidiš u kafiću da ti ima ZANIMLJIVIH parkiraj,skini kacigu,popi kavu pa tako redom,od Fashiona,preko Vojnovića,do Bourbona.
ONO racing motorsport

Marcinko
« Odgovori #20 u: 19 Svibnja 2006, 09:26:36 »
Cini mi se da svaki put pricamo istu pricu samo se mijenja ime covjeka i tip motora.
Predlazem da se ovo zakljuca.
“Netko mora nastaviti ostvarivati snove poslije Honde a to je BMW”

Marcinko
« Odgovori #21 u: 19 Svibnja 2006, 09:46:28 »
a čuo sam da ga je iprije lomio....a šteta eto...šta drugo da kažem.....nemam pojma ko je to ali naravno da mi je svakog čovjeka žao :(