Neprocjenjiv užitak.Prvi dan nismo mjerili vrijeme,nego sam se trudio samo zapamtit stazu,imali smo 3 izlaska po 40 minuta,ja sam svaki put ostao u komadu po nekih pola sata dok su oni pametniji izlazili po 10-15 minuta,taklo da kad bi izašao vani nisam imo snage ni odijelo sa sebe skinut

Drugi dan sam dobio transporder pošto sam prijavio utrku naked,1:59,1:57,pa 1:53,Nado sam se u utrci popravit vrijeme ali k. Nije bilo baš svejedno prije utrke,živci su radili,pogotovo jer su u utrkama prije toga dvojicu odvezli na šivanja,snimanaja i te pizdarije.Starto sam dosta dobro,preskočio ih nekoliko i "uhvatio" se iza Arna Puchera (BMW hp2) dok me u trici nije pprošo neki oldtajmer

Jeboled tip ga vozi ko da je najnoviji superbike,bar za moje pojmove,negdje sam ga čak stizo i prestizao ali on opet dođe u toj trici koja mi ne leži nikako i priođe ko da ga svi vrazi gone,čak i po startno ciljnoj sam ga jedva prestizao.Tu sam poziciju imao do 5 kruga dok nije se sudac razmaho crvenom zastavom ,pred šikanom su gasili nekog tuona,tip prošo lišo.Iznenadilo me da tih 5 krugova fizički sam jedva i osjetio,jer sam ja imao naviku po pola sata rundat.

Uglavnom vraćam se što prije,ali ovaj put definitivno kad bude neki slobodan dan,jer ovako smo previše bili ogranbičeni s vremenom.Tako da imam vrmeena malo i druge (iskusnije) gledat šta rade,koje su točne putanje itd...jer ja veze nemam o putanjama gore,imam neku logiku s ceste ali previše grešaka,onda ja to pokušavama nadoknadit gasom pa stružem i ja i sve na motoru a moglo bi na dosta lakši način se skinut još par sekundi-s ovim motorom. E da,ne trebam ni govorit da sam se osjećao ko rossi kad bih nekog prolazio s vanjske s koljenom na podu