Autor Tema: Grobnik 10.09.2011 -Aprilia-Spyke-Vemar Cup  (Posjeta: 7427 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Nix

Odg: Grobnik 10.09.2011 -Aprilia-Spyke-Vemar Cup
« Odgovori #15 u: 12 Rujna 2011, 13:18:25 »
Neprocjenjiv užitak.Prvi dan nismo mjerili vrijeme,nego sam se trudio samo zapamtit stazu,imali smo 3 izlaska po 40 minuta,ja sam svaki put ostao u komadu po nekih pola sata dok su oni pametniji izlazili po 10-15 minuta,taklo da kad bi izašao vani nisam imo snage ni odijelo sa sebe skinut  :big_smile:  Drugi dan sam dobio transporder pošto sam prijavio utrku  naked,1:59,1:57,pa 1:53,Nado sam se u utrci popravit vrijeme ali k. Nije bilo baš svejedno prije utrke,živci su radili,pogotovo jer su u utrkama prije toga dvojicu odvezli na šivanja,snimanaja i te pizdarije.Starto sam dosta dobro,preskočio ih nekoliko i "uhvatio" se iza Arna Puchera (BMW hp2) dok me u trici nije pprošo neki oldtajmer  :tongue1: :mosking: Jeboled tip ga vozi ko da je najnoviji superbike,bar za moje pojmove,negdje sam ga čak stizo i prestizao ali on opet dođe u toj trici koja mi ne leži nikako i priođe ko da ga svi vrazi gone,čak i po startno ciljnoj sam ga jedva prestizao.Tu sam poziciju imao do 5 kruga dok nije se sudac razmaho crvenom zastavom ,pred šikanom su gasili nekog tuona,tip prošo lišo.Iznenadilo me da tih 5 krugova fizički sam jedva i osjetio,jer sam ja imao naviku po pola sata rundat. :tongue1: Uglavnom vraćam se što prije,ali ovaj put definitivno kad bude neki slobodan dan,jer ovako smo previše bili ogranbičeni s vremenom.Tako da imam vrmeena malo i druge (iskusnije) gledat šta rade,koje su točne putanje itd...jer ja veze nemam o putanjama gore,imam neku logiku s ceste ali previše grešaka,onda ja to pokušavama nadoknadit gasom pa stružem i ja i sve na motoru a moglo bi na dosta lakši način se skinut još par sekundi-s ovim motorom. E da,ne trebam ni govorit da sam se osjećao ko rossi kad bih nekog prolazio s vanjske s koljenom na podu  :laugh2: 
Free Rider

Tetkica racing team

« Odgovori #16 u: 12 Rujna 2011, 13:33:38 »

« Zadnja izmjena: 12 Rujna 2011, 13:59:57 od koss »
MK Unbelievable riders Dubrovnik

Offline MARIO

• Aprilia Sportcity 200
« Odgovori #17 u: 12 Rujna 2011, 13:51:34 »
Pa stavite slobodno još koju sliku, a ne ovako, na kapaljku !!!! :mrgreen:

« Odgovori #18 u: 12 Rujna 2011, 14:01:43 »

« Odgovori #19 u: 12 Rujna 2011, 17:17:35 »
Neprocjenjiv užitak.Prvi dan nismo mjerili vrijeme,nego sam se trudio samo zapamtit stazu,imali smo 3 izlaska po 40 minuta,ja sam svaki put ostao u komadu po nekih pola sata dok su oni pametniji izlazili po 10-15 minuta,taklo da kad bi izašao vani nisam imo snage ni odijelo sa sebe skinut  :big_smile:  Drugi dan sam dobio transporder pošto sam prijavio utrku  naked,1:59,1:57,pa 1:53,Nado sam se u utrci popravit vrijeme ali k. Nije bilo baš svejedno prije utrke,živci su radili,pogotovo jer su u utrkama prije toga dvojicu odvezli na šivanja,snimanaja i te pizdarije.Starto sam dosta dobro,preskočio ih nekoliko i "uhvatio" se iza Arna Puchera (BMW hp2) dok me u trici nije pprošo neki oldtajmer  :tongue1: :mosking: Jeboled tip ga vozi ko da je najnoviji superbike,bar za moje pojmove,negdje sam ga čak stizo i prestizao ali on opet dođe u toj trici koja mi ne leži nikako i priođe ko da ga svi vrazi gone,čak i po startno ciljnoj sam ga jedva prestizao.Tu sam poziciju imao do 5 kruga dok nije se sudac razmaho crvenom zastavom ,pred šikanom su gasili nekog tuona,tip prošo lišo.Iznenadilo me da tih 5 krugova fizički sam jedva i osjetio,jer sam ja imao naviku po pola sata rundat. :tongue1: Uglavnom vraćam se što prije,ali ovaj put definitivno kad bude neki slobodan dan,jer ovako smo previše bili ogranbičeni s vremenom.Tako da imam vrmeena malo i druge (iskusnije) gledat šta rade,koje su točne putanje itd...jer ja veze nemam o putanjama gore,imam neku logiku s ceste ali previše grešaka,onda ja to pokušavama nadoknadit gasom pa stružem i ja i sve na motoru a moglo bi na dosta lakši način se skinut još par sekundi-s ovim motorom. E da,ne trebam ni govorit da sam se osjećao ko rossi kad bih nekog prolazio s vanjske s koljenom na podu  :laugh2: 

to se zovu taxi putanje  :big_smile: :big_smile:...pohvala i samo za zapisnik ja sam vozio 1 52 sa onom kantom pa eto...........bravo jos jednom
For some there's therapy,
for the rest of us there's Motorcycles

BMW is like Beethoven.
Buell is like Jerry Lee Lewis.
You can't dance to Beethoven.

« Odgovori #20 u: 12 Rujna 2011, 20:15:50 »
Bravo Ekipa ,neka ste guštali i dobro vozili.Nix,JAKO DOBRO,puno uspijeha drugi put,tko je gladan uspijeha,dođe do njega  :thumbsup: Koss,neka te oplela,drugi put će biti bolje,ŽIVIO  :thumbsup:
The Art of Motorcycle.....

« Odgovori #21 u: 12 Rujna 2011, 21:02:19 »
Hvala :thumbsup:
Svaki put je gušt, inaće ne bi išao  :)

Je li netko na forumu ovo tražio  :misli:

Offline Nix

« Odgovori #22 u: 12 Rujna 2011, 22:55:51 »
Free Rider

Tetkica racing team

« Odgovori #23 u: 13 Rujna 2011, 02:19:27 »
Jeli te to Superduke podero sa unutrasnje ili..... :big_smile:  :thumbsup:

« Odgovori #24 u: 13 Rujna 2011, 07:44:28 »
Nix je harao u klasi :thumbsup:
Podsjeća me na Kušara kad ih je obilazio ko čunjeve u Zagrebačkom  :)

« Odgovori #25 u: 13 Rujna 2011, 11:20:40 »

Offline MARIO

• Aprilia Sportcity 200
« Odgovori #26 u: 13 Rujna 2011, 11:37:29 »
Lako vam je bilo kada se s Mercedesom na stazu ide ! :big_smile: Ima se !
Twinga bi ja vama dao, Twinga !!!! [smilie=lol]

Offline Nix

« Odgovori #27 u: 13 Rujna 2011, 23:40:10 »
Jeli te to Superduke podero sa unutrasnje ili..... :big_smile:  :thumbsup:

te austrijske nusproizvode mažem za doručak s ovom kravom  :tongue3:
Free Rider

Tetkica racing team

Offline Nix

« Odgovori #28 u: 13 Rujna 2011, 23:42:42 »
Lako vam je bilo kada se s Mercedesom na stazu ide ! :big_smile: Ima se !
Twinga bi ja vama dao, Twinga !!!! [smilie=lol]

moramo na prikolicu drugi put stavit gume s indeksom barem W da možemo tempomat namjestit na 220 :D
Free Rider

Tetkica racing team

« Odgovori #29 u: 15 Rujna 2011, 07:32:43 »
Ajde ne pretjeruj, 180 je bilo đast fajn  :thumbsup: