Autor Tema: Beverly 250 na testu!!  (Posjeta: 15297 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Beverly 250 na testu!!
« Odgovori #15 u: 22 Svibnja 2006, 15:49:50 »
beverly ima loshiju zastitu od vjetra od recimo
x8, x9, nexusa, jer je u doticnima volan u oklopu pa ne puse ni ispod volana...

sa x8 sam se vozio i na 3°C i nema nikakvih problema sa vjetrom

jedini problem je sto vjetar sa vjetrobrana ide direktno u kacigu, pa zujiiiii li zuujiiii
ali za to imas rijesenja sa cepicima za usi, ili veci vjetrobran :D

Beverly 250 na testu!!
« Odgovori #16 u: 22 Svibnja 2006, 16:52:45 »
rodjak iz zg ima na X8 taj veci vjetrobran i nije nesto pretjerano funkcijonalan
kad postignes brzinu oko 100 km/h on se pocne savijat tako da imas osjecaj da ce puknut,
a i savije se toliko da ti opet puse,
naj korisniji je pri manjim brzinama...

u ostalom ako ocete da ne puse kupite auto :mrgreen:
Bog i Hrvati

ana pi

Beverly 250 na testu!!
« Odgovori #17 u: 22 Svibnja 2006, 17:36:44 »
judi moji zuji li ga zuji na beverlyu.. a onaj dan je ful puhalo pa sam se kroz neretvu dobro trzla par puta.. mozda ja nemam snage ko vi..

a za popust kod slika..bumo vidli.. :mrgreen:

Beverly 250 na testu!!
« Odgovori #18 u: 22 Svibnja 2006, 17:43:23 »
o pa kad je rijec o vjetru (bocnim udarima ili sl.) to je vec drugi par rukava :mrgreen:
Bog i Hrvati

Beverly 250 na testu!!
« Odgovori #19 u: 22 Svibnja 2006, 21:26:41 »
Citat: "ana pi"
judi moji zuji li ga zuji na beverlyu.. a onaj dan je ful puhalo pa sam se kroz neretvu dobro trzla par puta.. mozda ja nemam snage ko vi..
a za popust kod slika..bumo vidli.. :mrgreen:

savijet, kada ides na voznju duzu od 20-30 kilometara, obavezno stavi čepiće za uši

a sto se tice bocnog vjetra sa X8 na mostu kada puse 30kmh je isti osjecaj kao da idem sa stalkerom i brzina vjetra 60kmh

2grga
hvala na savijet za veci vjetrobran, sad opce ne pomisljam da ga nabavim,
a prvenstveno sam ga mislio nabaviti radi tog zujanja vjetra na kacigi

Piaggissimo

Beverly 250 na testu!!
« Odgovori #20 u: 22 Svibnja 2006, 23:57:45 »
Nije mi fakat jasno, u koji god sam Piaggio salon otišao i Pitao za X9 500, svi su ga popljuvali, te mali točkovi a velika snaga, te ovo te ono!
Ja fakat ne vidim u čemu je on loš, pa on je top model svoje kuće?
Aj moš ti šta f6 kazat?
Mislim ti ga voziš, pa sam mislio da je  i najbolje  pitati nekoga tko vozi.
jer fjaka je rekao da je 200-250 trom pri preticanju kada vozim 70-80 i kada treba preticati, da to izgleda kao šleper šlepera. A ja to ne želim, ustvari ne želim se uopšte trkati, već uživati ali eto ne želim ni ići iza nekog tko stvarno pegla.

Offline f6

Beverly 250 na testu!!
« Odgovori #21 u: 23 Svibnja 2006, 00:08:30 »
ja nisam nikad vozio ovoga od 500 ccm, ali mislim, uzevši u obzir da je x9 ipak rađen da bude jedan gospodski krstareći scooter, da je 250 ccm sasvim dovoljno. Ukoliko se hoće imati scooter za brzu vožnju ja bi odabrao gilleru nexus ili eventualno beverly 500.
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
Beverly 250 na testu!!
« Odgovori #22 u: 23 Svibnja 2006, 00:26:13 »
Da, GILERA NEXUS Rulless :thumbsup:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Offline ntR

Beverly 250 na testu!!
« Odgovori #23 u: 23 Svibnja 2006, 22:17:40 »
Ja ti mogu reci x9 suxx big time lol tako tromo za poluditi to je za stare dedeke koji hoce komfor i vozikat se kroz hr imas fino sjediste udobno kao i za suvozaca ako nabavis kufer. Jako nestabilan radi malih tockova velike tezine, tezak za okretanje itd...
ust remember..Where you've spent your time. Can't respect all the tears you have cried. Just remembe

Piaggissimo

Beverly 250 na testu!!
« Odgovori #24 u: 23 Svibnja 2006, 22:33:07 »
Onda samo ne znam kako je Nikša iz Splita proputovao onoliko kilometara sa X9 500.
eto poslije ovog tvog komentara mi nije nekak jasno.
MASTER koji se ugrađuje i u Beverlya i Nexus, je također i u X9.
Pa kako je onda X9 trom, a ova dvojica nisu?
Možda što ima po tone?
Mislim da se nijedan maxi scooter ne može pohvaliti sa nekom izvrsnom okretnošću, a to mi i ne treba toliko, jer otvorena cesta je za X9, a tamo bi ga i vozio.

Offline ntR

Beverly 250 na testu!!
« Odgovori #25 u: 23 Svibnja 2006, 22:39:59 »
Bit je u tome u kojem si polozaju za volanom onako je totalno debilno za voznju ali u drugu ruku udobno i kao sto sam reko to je motor za vozikat se polako stisnut ga po ravnici ali ne za bogene i igranja...
ust remember..Where you've spent your time. Can't respect all the tears you have cried. Just remembe

Beverly 250 na testu!!
« Odgovori #26 u: 23 Svibnja 2006, 23:10:24 »
:mrgreen:  e kad mi znaš prijatelja!!! NIKŠU!
evo ovaj desni skroz je on! a mene moš vrlo lako preoznat! uvik sa pivom lol! :wink:   8) e onda ti toplo preporučam da navratiš i na naš forum o skuterima na kojem je također regan :wink:  ima dosta ljudi koji se razumiju u skutere
ili pak na motori.hr di imaju podforum o skuterima....a mislim da ima dosta ljudi sa maxijima pa da ti objasne što te zanima :wink:  naravno ako te zanima ne govorim da to bude zamjena za ovaj forum ali vidit ćeš sam ustvari
p.s. u potpisu su linkovi :wink:

Beverly 250 na testu!!
« Odgovori #27 u: 24 Svibnja 2006, 09:48:44 »
Što se tiče beverlya 250 ja stvarno nisam imo problema,išo sam par puta do Neuma.ja i žena na motoru i prko Trstenog,Raca ili iza Dola vozimo 130 km/h,a inače 90-110 bez problema.S vjetrom nema velčikih problema jer tiehaber bani dosta,a zujanje u kacigi,mislim da je i do kacige,jer moja od 600kn zuji,a vozio sam s rođakovom od cca 1500-2000 kuna i nečuješ ništa.
Za X9 500 ne znam što da ti kažem,učinio sam jedan đir s Beverlyom 500 i stvarno ide,ali mogu ti reć da ide i dok kočiš...dok se zaustaviš ode voz...
ONO racing motorsport

Beverly 250 na testu!!
« Odgovori #28 u: 24 Svibnja 2006, 15:34:06 »
Znate sto mene zanima posto nisam ima iskustva,kad se mimoidjes ili skuterom il motorom sa sleperom jel se motor imale zanese vjetrom?npr.na magistrali
...

Offline aurellie

Beverly 250 na testu!!
« Odgovori #29 u: 24 Svibnja 2006, 15:49:57 »
malo. Kad se u dlaku mimoidjem sa nekim ogromin kamionom koji ide 110 na sat onda malo drmne  :D

The machine spirit is with me!