Autor Tema: HERCEG BOSANSKA ŽUPANIJA  (Posjeta: 35826 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: HERCEG BOSANSKA ŽUPANIJA
« Odgovori #106 u: 09 Rujna 2012, 11:26:34 »
 :mrgreen: Ma vi stvarno niste normalni, koji luđaci :) :D :) :) :cool2:
Dobar komentator Vlado [smilie=lol]

Offline MARIO

• Aprilia Sportcity 200
« Odgovori #107 u: 09 Rujna 2012, 19:28:58 »
Odlično !!! :thumbsup:

« Odgovori #108 u: 10 Rujna 2012, 11:12:11 »
Evo pošto od moje ekipe juče nije bilo ništa ja ja nisam htjeo da mi prppadne dan bezveze pa sam se potrudio da se snađem..
Subotu veče sam se dogovorio s Tomislav Gradanima da se s njima provozam i tako je i bilo dogovorili smo se naći oko 13h i tako je i bilo.
Nakon sastanka odluka je bila di dalje pa je naš kolega zvao da vidi disu nam prijatelji Posušjaci međutim nikog nije dobio pa je zvao Široko Briježane i oni su rekli da se nađemo na Blidinjskom jezeru i tako je i bilo. Oni su već bili tamo dok smo mi došli do blidinja i pošto se voda toliko povukla sišli smo u samo jezero a tu je bio raj za male motore pa i velike što se tiče zezanja...
Potom kad je bilo dosta krenuli smo put čvrsnice ali smo se odvojili prema mostaru i tu smo imali čak i malu nezgodu di je kolega s kvadom se prvrnuo i kvad je pao po njegovu koljenu ali sreća pa je sve prošlo samo s nagnječenjem pa smo bili prisiljeni tu se i rastati s jednim djelom skupine iz  Š.B. oni su otišli putem a mi nekakvim stazicama za Rakitno. Na beziskoj smo stali sipat gorivo (mali) a tu su se čuli i sa posušjacima i oni su bili na jezeru u blizini kojem neznam ime XXX pa smo se uputili tamo. Nikad nisam znao za to jezero da postoi ali ipajje tamo i tu nastaju ponovo problemi... Jedna skupina se razdvojila i otišla skros na drugu stranu jezera dok smo mi bili na ovoj strani a kad su ugledali da smo mi ovamo htjeli su doći uz jezero neznajući da je blato do koljena i tu nastaje valjanje u blatu.... Nakon dobro izvaljanih i uprskanih motora i totorista krećemo dalje za Posušje kanjonom Ričine nešto strašno (preljepo) Šteta što nemam više slika od kanjona i tu izlazimo u Posušje di se razilazimo svak svoim putem cestom..   

« Odgovori #109 u: 10 Rujna 2012, 11:16:00 »

(Powered by frubar.net)

« Odgovori #110 u: 10 Rujna 2012, 11:24:39 »

« Odgovori #111 u: 10 Rujna 2012, 14:22:25 »
Bome se dobro zabavljate  :thumbsup:
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

« Odgovori #112 u: 10 Rujna 2012, 22:36:43 »
  :cool2: Ma svaka čast, nego gdje je ono je ono jezero Gogo. Kanjon je ludilo, jesu li ono tunelćići :klanjase:

« Odgovori #113 u: 11 Rujna 2012, 07:34:35 »
  :cool2: Ma svaka čast, nego gdje je ono je ono jezero Gogo. Kanjon je ludilo, jesu li ono tunelćići :klanjase:

Jezero se nalazi negdje između Rakitnog Posušja i Tomislava..
Da ono je cesta s tunelima koi nisu prohodni osim za pješake a slična je cesta na ovoj strani...

« Odgovori #114 u: 11 Rujna 2012, 10:05:35 »

Jezero se nalazi negdje između Rakitnog Posušja i Tomislava..
Da ono je cesta s tunelima koi nisu prohodni osim za pješake a slična je cesta na ovoj strani...

Staza i tuneli izgledaju [smilie=wow]!
Zbog čega je probijen taj put???

« Odgovori #115 u: 11 Rujna 2012, 10:56:14 »
Zbog rude (boksita) a sad su to i službeno otvorene staze za planinarenje evo tako sam dobio informaciju tjekom dana.

« Odgovori #116 u: 11 Rujna 2012, 19:21:25 »
Zbog rude (boksita) a sad su to i službeno otvorene staze za planinarenje evo tako sam dobio informaciju tjekom dana.

Hvala  :thumbsup:
Bilo bi zanimljivo proći tim putem...

« Odgovori #117 u: 11 Rujna 2012, 23:05:36 »
Ludilo druže ima da potrošim s tobom jedan produženi vikend tamo  :)

« Odgovori #118 u: 12 Rujna 2012, 08:02:48 »
Prvo počekaj dok ti se škina stabiliška.
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

« Odgovori #119 u: 12 Rujna 2012, 16:53:24 »
Ma ko brani nikakav problem samo javi... :thumbsup: