Autor Tema: HERCEG BOSANSKA ŽUPANIJA  (Posjeta: 35801 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: HERCEG BOSANSKA ŽUPANIJA
« Odgovori #90 u: 01 Srpnja 2012, 22:59:25 »
Evo danas sam malo otišao do atomskog skloništa koje se nalazi u Livnu točnije na izvoru rijeke sturbe pa evo kako to izgleda

(Powered by frubar.net)

« Odgovori #91 u: 03 Srpnja 2012, 06:37:54 »
Evo i jedan video zapis

http://youtu.be/aRvTPC4s5CQ

:mrgreen: :mrgreen:

« Odgovori #92 u: 05 Srpnja 2012, 21:55:25 »
bravo Gogo, svaka čast, a gdje je Vlado?  [smilie=clap]

« Odgovori #93 u: 08 Srpnja 2012, 07:30:44 »
bravo Gogo, svaka čast, a gdje je Vlado?  [smilie=clap]

Nešto mi se zadnje vrijeme izvlači   :laugh2: :laugh2:

« Odgovori #94 u: 08 Srpnja 2012, 22:41:36 »
Evo danas sam se malo provozao pa da krenem od početka.. Pošto sam išao sam malo sam naveče iscrtao gdje i kud pa je redosljed isao ovako prvo Borova Glava lokva potjera za konjima koje uzalud nisam sreo a nisam se puno ni trudio jer sam sebi zacrtao otprilike rutu...

(Powered by frubar.net)

E nastavljam dalje za Kupres Adrija Ski bi trebalo biti sljedeće stanica

(Powered by frubar.net)

I dolazim do veoma interesantnog imena mjesta ali to ime ima i svoje značenje je je tu stanište Tetreba i po tom je i dobilo ime...

(Powered by frubar.net)

Malo poziranje i nastavak...

(Powered by frubar.net)

Poglet sa staza na kupres i Adrija ski...

(Powered by frubar.net)

« Odgovori #95 u: 08 Srpnja 2012, 22:46:49 »

Sa Adrija ski idem na benzisku koja se nalazi na glavnoj prometnici Šuica -Kupres i tu pravim malu pauzu i malo osvježenje pa nastavak za mjesto Turjaci i usput nailazim na jedno manje jezerce i nastavljam za Kukavičije jezero...

(Powered by frubar.net)
Stožer nije bio u mom planu baram danas ali kad sam naišao pokraj jednok puteljka i vidio kako se ljepo izdiže nisam mogao da prođem pokraj njeg a da nevidim kakav se to pogled pruža na kraju tog puta i dobio sam ovo... Pogled koi se pruža daleko oko sebe..... Nakon tih pogleda spuštam se do žičare i onda prema Kupresu...

(Powered by frubar.net)

Po dolasku u kupres stupio je asvalt za Livno ali nebi ja bio ja da nisam ponovo našao makadam u šuici koi vodi na izvor Šuice i ponovo prašenje ali pri samim cilejem odnosno izvorom rijeke nije se moglo dalje motorom a nije mi se dalo provlačiti kroz stjene i grmlje pa sam ostavio sami izvor za neki drugi put a ja nastavio makadamom za Šuicu pa iz Šuice cestom domu svom....

(Powered by frubar.net)

« Odgovori #96 u: 09 Srpnja 2012, 23:13:55 »
Treči put gledam slije svaka čast  [smilie=clap]

« Odgovori #97 u: 17 Kolovoza 2012, 09:11:06 »
Evoga malo sam ufatio vremena pa samo kratko da napišem nešto o vožnji.
Imao sam 4gosta najavljena i želja im je bila da ih malo provedem ovim krajolikom dogovor je bio da će doći 05.08nedjelja poslje podne i tako je i bilo.
Došao sam u hotel gdje su se oni taman raspakirivali i tu smo se upoznali i malo prošetali gradom pa otišli na večeru.
Dogovor je bio da ujutro 06.08. krenemo u 7h put Bendura2 i tako je i bilo polako smo najprije uzeli sve štoje trebalo za taj dan i krenuli.
Imali smo nekih desetak kilometara asvalta do početka makadama i onda smo krenuli u pravu avanturu, samo da kažem da je bilo riječ o velikim motorima (kravama) znači riječ je o tri GS1200, jednom GS F800 i mojoj kravici Africi Twin xrv750.
Evo samo jedan mali dio fotografija pošto će biti putopis....

(Powered by frubar.net)

Offline stalker

• *
  • Honda NC750XDG / SH 150
    • ABYSS diving & water sport center
« Odgovori #98 u: 19 Kolovoza 2012, 15:13:54 »
Prekrasno, ne vjerujem da bi ovdje bili ravnodušni čak i oni koji nisu poklonici enduro vožnje.  [smilie=jive]
http://www.renault-klub.hr
 -----------------------------

Bolje izgubiti tren u ¾ivotu nego ¾ivot u trenu!

« Odgovori #99 u: 20 Kolovoza 2012, 16:19:02 »
DRUGI DAN Utorak

Dogovor je da idemo na Vitorov.
Jutro 7h okupljanje i kretanje put Glamoča odma po makadamu po dolasku odlazak na jezero i stari grad Tvrđava pa nastavak za Vitorog po dolasku na Vitorog pauza i razgledanje Vojnog objekta pa spuštanje za Šipovo na pola puta stanka za hrahu i nastavak na izvor Pljeve. Obilazak jednog izvora i pokušaj do drugog pa nazat preko Kupresa i Šuice u bazu...

Tobi bilo samo nešto ukratko...

(Powered by frubar.net)

« Odgovori #100 u: 24 Kolovoza 2012, 11:02:20 »
Petak sam dobio poruku da bi jedna ekipa od desetak motorista došla i provozala se Benduro2 stazama i dogovor je bila nedjelja oko 9:30h .
Malo kašnjenje ekipe ali ipak dolaze jedna ekipa malo prije a jedna malo kasni u putu su se malo razdvojili i tako pijemo piće za zbornom mjestu i polazimo put Bendura2.
Ali ima jedan veliki problem u svemu tomu!!! Ekipa je došla s malim motorima a ja sam s kravetinom i čak sam imao pi pitanje kao dije moj motor pa reko evoga a odgovor je bio a s tim ćeš nas vodit...  Početak je bio asvalt i onda dolazak do makadama(onog ljepog makadama) početak veoma ljep odma na prvim kilometrima makadama smo pošli čekati jer nije to baš lagan teren.
A da ja baš nebi previše pisao evo slike koje imaju malo više riječi.....

« Odgovori #101 u: 24 Kolovoza 2012, 11:07:16 »
Neznam radi čega mi se redosljed slika pomješa kad stavim na forum ali valjda ćete se snaći...

(Powered by frubar.net)

« Odgovori #102 u: 25 Kolovoza 2012, 15:38:49 »
Imaš velik osmjeh na ADV kravetini [smilie=skocko] [smilie=skocko]

« Odgovori #103 u: 08 Rujna 2012, 10:28:15 »
Evo nakon duže stanke i mi smo se napokon neplanirano okupili i kratko provozali površ naši kuća.
U našoj šumi je vršena neka rasječa pa smo otišli da vidimo ša je i tamo novih stazica za male motore koliko oćeš...

Ali ide i krava, štaš kad nemamo male motore...

Pa čak smo i sreli dvojicu s malim motorima

(Powered by frubar.net)

« Odgovori #104 u: 08 Rujna 2012, 10:40:14 »