iznerviran onim sto sam procitao žalim za svojim postupcima
12.9.2005g. Sam imao prometnu nesreću koju je uzrokovao čovjek Gani Aliu, tj. taj isti kao u ovom članku...
Slomio sam nogu i svoj 18-ti rođendan proveo na štakama....
Sve bi bilo uredu, da nije pokušao pobjeći sa mjesta nezgode, ali su naišli neki auti i spriječili ga u tome, kroz koji minut prvo je stigla policija koja mi je došla pomoci dok ne stigne hitna, a u to vrijeme je on povišenim tonom govorio policiji kako on nije kriv i da sam ja naletio preko 150km/h sto je ne moguce za dt125, a ja sam sve to slušao dok sam na podu se previjao od bolova...
U bolnici nisam primio ni ispriku ni ništa, i došlo je vrijeme do suda, koji je izbjegavao, dok ga 3. put nisu osobno doveli. Utvrdilo se da je kriv, sudac me pitao dali zelim dic privatnu tuzbu protiv njega, naravno rekao sam da, na što mi je on rekao da mi se to ne isplati, tj da cu potrosit 10-tak godina na to i ne cu nista dobiti, pa sam prihvatio to i odustao od tuzbe.
On je dobio 2godine uvjetno zbog toga jer je 7-8mj prije imao nezgodu u kojoj je isto bio on kriv, i dobio je neku mizernu kaznu...
Danas vidim ovo i mislim se kako ce se opet izvuc, i za dva dana se vec vratit na cestu kao da se nista nije dogodilo, dok opet ne izazove nekakvu prometnu, sve dok ne ubije nekoga on ce slobodno voziti po nasim cestama

Uploaded with
ImageShack.usNaš zakon
http://www.dubrovniknet.hr/novost.php?id=12947U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 29.travnja, oko 16.35 sati u Grgurićima kod Slanog, jedna osoba je zadobila ozljede opasne po život, dvije su teško ozlijeđene, a jedna osoba je lakše ozlijeđena. 49-godišnjak iz Dubrovnika je upravljao vozilom marke Mercedes, splitskih registracijskih oznaka, krećući se kolnikom D-8 smjer istok-zapad. Dolaskom do raskrižja za Grguriće poradi brzine neprimjerene uvjetima i stanju kolnika, skrenuo je ulijevo i prešao na suprotnu kolničku traku.
Potom je udario u osobno vozilo marke Peugeot, BiH nacionalnih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 50-godišnji hrvatski državljanin.
U ovoj prometnoj nesreći 41-godišnja putnica iz Peugeot-a je zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život, a vozač Peugeot-a je lakše ozlijeđen, dok su vozač Mercedesa i 33-godišnji putnik iz istog vozila zadobili teške tjelesne ozljede neopasne po život.
Svi ozlijeđeni su zadržani na liječenju u dubrovačkoj bolnici.
Protiv 49-godišnjeg vozača Mercedesa slijedi kaznena prijava za ovu prometnu nesreću.