Evo i mene nazad... i slažem se sa Grgom: ko nije bio neka mu bude žao !
Ovaj momenat sam spremio motor i malo ga očistio, bile su kišne radosti na povratku ! Ali potrebna kišna oprema je položila ispit. Da je motor položio ispit ne treba ni spominjat, ipak je to "ima li ko 'vaki..."

a još i novi...
Iako sam nosio foto aparat, nemam nego 2 slike iz Neuma, jer ekipa s kojom sam išao i nije od nekog stajanja, ni slikavanja... Kada uzmem kabel, stavit ću bar te dvije...
A kada spominjem moje suvozače... Brzi i žestoki ! Ne mogu se pohvaliti da sam mogao držati njihov tempo, ipak svi prelaze 100 ks...

Ali svejedno sam ja bio najljepši među njima
Krenuli smo u subotu u 09:00 sa mosta, pauza u Neumu i dalje za Makarsku (150 km). Tamo smo odma pošli do kampa i začudili se (ostatak, ipak je meni prva motorijada) kako su nam naplatili ulaz ! Ekipa je bila na više motorijada i ne sjećaju se da su igdje platili upad... To je bila njihova jedina zamjerka... Nakon posjeta kampu gdje se održavao moto susret, na plaži blizu makarske rive, otišli smo se smjestiti u apartman (90 kn/osoba). Dalje je sve bilo standard: defile dobro organiziran po Makarskoj rivieri sa dva fermavanja-meza i piće, moto igre, koncert, masa motora... Dalje smo nastavili na rivi po kafanama i zaglavili do 06:00 :wink: Moram pohvaliti izgled Makaranki ! auuuuu

Rookie-u bi ispale oči kakvih maca šeta tuda !!!
Nešto smo malo i odspavali (4 sata) u tom apartmanu, ustali se na kaficu, opet na rivi i zaputili se put doma... na povratku je bilo malo već spomenutih kišnih radosti, ali sve je prošlo ok. Stali smo u neumu na mezu, a i da ferma delunbija !!!
Malo ne ispavan i lights umoran, idem na tušing i opet u život ! CARPE DIEM
Bilo je, po slobodnoj procjeni, oko 50-ak motora iz Grada...
Pozdrav Forumašima koji su se ipak odvažili biti tamo gdje im i je bilo mjesto: Grcun, Vučko, Grga i Matko. Ako je bio još neki, a nisam ga spomenuo... sorry...
citat: Ponovilo se...