nisam ni ja neki stručnjak, ali uglavnom ubacio je novu mapu ubrizgavanja goriva,comp.rječnikom update.
naime suzuki je sve radio tako da ispuni euro eko standarde,a rezultat je bio da je motor trokirao na niskom broju okretaja (svi stromovi 1000, klv-ovi ,hayabuse-znam za 2 slučaja itd) zato što je bila presiromašna smjesa goriva i zraka). jednostavno bi se na trenutke gasio oko 3500okretaja i to je proizvodilo užasno lupanje u mašini.
On je sad pojačao smjesu za otprilike 3% i motor je potpuno drugačiji,u svakom režimu rada osjetno bolji, uz malo veću potrošnju. štetnih ti posljedica nema ,ustvari štetno je kako ga suzuki pusti na tržište

neki to zovu chipiranje ili slično. to ti je otprilike to iako o motorima nemam pojma,ja ih samo znam vozit.
ovo mi je bilo zanimljivo jer se bavim informatikom ali nisam imao hrabrosti sam napravit,a i programator košta 400eura. programator se ušteka ispod sica u konektor kojeg nisam ni znao da postoji.(kao ekterni uređaj što štekaš u comp,samo ne trebaš drivere

)