Autor Tema: ps3 igrice  (Posjeta: 1750 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

ps3 igrice
« u: 28 Lipnja 2010, 12:58:28 »
ako neko ima koju igricu za ps3 kupio bih koju jer će mi mali inače popit krv naravno da su povoljno ;) hvala
nemamo ništa,ostala samo plava crta

Odg: ps3 igrice
« Odgovori #1 u: 28 Lipnja 2010, 23:13:44 »
eee za te stvari je Neum zakon,lijepo na motor i đir do Neuma :thumbsup:

Offline Laske

« Odgovori #2 u: 29 Lipnja 2010, 15:30:20 »
za PS3 u Neumu  :think:
ne radi ti rođo PS3 na Neumske pirate  [smilie=naughty]

ne radi ti PS3 na nikakve pirate  [smilie=lol]
Laske

« Odgovori #3 u: 29 Lipnja 2010, 18:56:43 »
laske u pravu si  :thumbsup:

« Odgovori #4 u: 29 Lipnja 2010, 19:24:28 »
za PS3 u Neumu  :think:
ne radi ti rođo PS3 na Neumske pirate  [smilie=naughty]

ne radi ti PS3 na nikakve pirate  [smilie=lol]

ma da? pa zar nema kao kod ps1 ili 2 da se ugradi čip pa da radi na pirate,jer neradi ni original stara ps1 na piratske dok se ne ugradi čip :misli: al ok da ne peglam,onda neznam kako povoljnije nabavit igrice za trojku! :(

« Odgovori #5 u: 30 Lipnja 2010, 07:39:46 »
našo sam im leglo, mađarska šalju ljudi i platiš pouzećem a cjena upola nego kod naših lopova. i to nije neki čoban da prodava nego ovlaštena butiga e

Offline Laske

« Odgovori #6 u: 30 Lipnja 2010, 22:14:47 »
ma da? pa zar nema kao kod ps1 ili 2 da se ugradi čip pa da radi na pirate,jer neradi ni original stara ps1 na piratske dok se ne ugradi čip :misli: al ok da ne peglam,onda neznam kako povoljnije nabavit igrice za trojku! :(

Eto nema, od kada je izašao PS3 radi samo sa original igrama... Iako je ne davno onaj hacker koji je probio neke zaštite na Ifonu, probio i zaštitu PS3 ! Navodno je lola svijetu đabe poklonio stvarčicu sa Ifonom, a isto izjavio i za PS3... Živi bili, pa vidili, iako mi se čini da će mu Sony prije uvaliti ogromne svote samo da ne otkrije zaštitu za javnost, prije nego se odreči milijardi zarađenih na originalima...

Evo potvrda napisanog: http://www.znanost.com/clanak/probijena-antipiratska-zastita-za-ps3
Laske

« Odgovori #7 u: 02 Srpnja 2010, 20:36:51 »
našo sam im leglo, mađarska šalju ljudi i platiš pouzećem a cjena upola nego kod naših lopova. i to nije neki čoban da prodava nego ovlaštena butiga e

Ja imam dvije-tri koje ti mogu dati, a ti daj neki link na toga u Madjarskoj...