Što je ovo,ne znam jel ostali koji nemaju ovu naprednu temu kao mi PREMIUM vide,al neka 4. godina je foRRuma?Kad točno?
![skocko [smilie=skocko]](https://www.du-moto.com/forum/Smileys/du-moto/skocko.gif)
Svaka čast,bilo je tu svega i svačega,čudnih i malo manje čudnih likova,događaja i đireva....
Ja bi se zahvalio svim članovima jer su gradili ovaj forum i dalje ga grade,te mislim da bi trebalo biti još ovoliko članova s obzirom na Grad i županiju,a i trebalo bi biti još aktivnije,sjećam se prvih dana kad sam se tek registrirao...!
Nadalje,preko ovog foruma upoznao sam bar 5 ljudi koje mogu u bilo kojoj prilici i u bilo koje doba zovnuti i biti siguran da će mi pomoći o čemu god se radilo.

...to za mene nije mala stvar,cjenim to iznad svega i također sam spreman pomoći kome mogu!
Tu sam naučio dosta toga,ne samo o moto svijetu nego i o ljudima,ponašanju,kakav treba biti a kakav ne...bilo je tu i odličnih humanitarnih akcija,sve redom uspješnih,ma zakooon.
Da ne serend@m dalje,čestitka Dadu kao administratoru koji ulaže svoje slobodno vrijeme u održavanje i ostale zdiparije,i svim forumašima koje znam i ne znam

Neka nas
Pozdrav svima