Autor Tema: TATRE, ili prvi put s ocem na jutrenje  (Posjeta: 5576 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

TATRE, ili prvi put s ocem na jutrenje
« u: 20 Listopada 2009, 09:33:00 »
Konacno sam uspio da se sa sinom Rajkom dogovorim i da pobjegnemo 3-4 dana negdje motorima.
U uzi izbor su ostali Triglav ili Tatre ali su, zbog manje autoputa pobijedile Tatre i nismo se pokajali.
Inace je ovo prvi put da sa sinom pravim malo vecu turu i iskreno se nadam da ce se i on "zarazit" putovanjima .
Da vas ne davim puno pricom samo jos ukratko opis ture.

Krecemo iz Njemacke i preko Praga ( gdje nocimo kod kuma ) krecemo premaKrkanoskom NP pa prema Jaseniku kroz predivne predjele.
Odatle Prema Slovackoj a put nas vodi kroz Zilinu i pored stadiona gdje igra PARTIZAN i gdje na semaforu stoji 0:2. Necete mi vjerovati, ali taj osjecaj kad sam vidio grb Partizana na semaforu vam ne mogu opisati. Odjednom takav naboj emocija   ....   neopisivo.
Normalno, zbog velikog broja pandura nisam mogao stati i vozili smo do grada Martina gdje smo jedva nasli prenociste ali je zato klopa u HD klubu bila super.

Na putu kroz Cesku

Drumovanja

Pjevaju u meni drumovi sna¾ni,
drumovi dobri kao dlan oèin.
Moram danas otiæ nekud, da potra¾im
malo odmora za umorne oèi.
 Idem bez pozdrava, bez poruka, ovako lijepo pomuæenog uma, da tra¾im okuka, okuka, okuka, i iza svake - samo parèe druma.  Pustite me, pustite da odem, bez pitanja kako, i za¹to, i dokle, drumovi uvijek nekuda vode, a ja sam nomadskom glaðu proklet.              Vitomir Nikolic 1966

Odg: TATRE, ili prvi put s ocem na jutrenje
« Odgovori #1 u: 20 Listopada 2009, 09:41:10 »
Ujutro krecemo prema Tatrama a put nas vodi prelijepom dolinom rijeke Orave prema jezeru Liptovský Mikuláš gdje se nalazi prelijep kamp.

hahaha  :lol:  :lol:

Lipsko Jezero je prelijepo

Tatre

Drumovanja

Idem bez pozdrava, bez poruka, ovako lijepo pomuæenog uma, da tra¾im okuka, okuka, okuka, i iza svake - samo parèe druma.  Pustite me, pustite da odem, bez pitanja kako, i za¹to, i dokle, drumovi uvijek nekuda vode, a ja sam nomadskom glaðu proklet.              Vitomir Nikolic 1966

« Odgovori #2 u: 20 Listopada 2009, 09:56:32 »
i dalje Tatre

Drumovanja

« Odgovori #3 u: 20 Listopada 2009, 10:09:58 »
Tatre su prelijepe ali je najveca steta sto nemaju nikakav put prema samom vrhu ( samo za pjesake ).
Dalje kroz Poljsku a onda pauza na Oravskom jezeru

Slovacka

a kako ovaj bandacke voziiiii, kao nasi autobusi nekad

Sve u svemu bilo je prelijepo samo nas je malo kisa zezala a pogotovo pri povratku na ulazu u Njemacku preko Gore Sv. Sebastiana mislio sam da vozimo kroz Sibir. Za 3 dana voznje presli smo 1820 kilometara i prelijepo se proveli.
Mislim da je operacija uspjela i da se Rajko navuko na putovanja
Drumovanja

« Odgovori #4 u: 20 Listopada 2009, 11:40:17 »
Jel ti radiš u tvornici BMW?
Ipak je ljepše vidit R-a nego ovaj mini enduro  :D

Lijep slike uvijek,hvala,navlačiš ti i nas na putovanja ne samo Rajka  :thumbsup:
...

« Odgovori #5 u: 20 Listopada 2009, 19:06:38 »
Dobra ste ekipa, ti i sin. Samo nastavite tako,zajedno,i dalje. Priroda i slike su super.  :thumbsup:

« Odgovori #6 u: 20 Listopada 2009, 21:41:22 »
Lijepo, lijepo.  :cool2:
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

Offline stalker

• *
  • Honda NC750XDG / SH 150
    • ABYSS diving & water sport center
« Odgovori #7 u: 21 Listopada 2009, 09:59:45 »
Je li onu daščicu za pod nogar s prve slike nosiš sa sobom  :lol:

Svaka čast na vožnjama, :klanjase: pomalo ti zavidim. :mrgreen: Prekrasni krajolici kuda ste polazili.
« Zadnja izmjena: 21 Listopada 2009, 22:09:46 od stalker »
http://www.renault-klub.hr
 -----------------------------

Bolje izgubiti tren u ¾ivotu nego ¾ivot u trenu!

Offline emirharley

• Harley-Davidson Road King Classic FLHRCI
    • http://www.facebook.com/pages/The-First-Sarajevo-Harley-Davidson-Club/121702474647007 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.163078797061414.27691.100000778847200&type=3&l=daf8484f07
« Odgovori #8 u: 21 Listopada 2009, 12:04:41 »
Svaka cast care, i tebi i tvom sinu. Hvala za prelijepe fotografije. :thumbsup:

« Odgovori #9 u: 21 Listopada 2009, 20:45:32 »
Je li onu daščicu za pod nogar s prve slike nosiš sa sobom  :lol:

Ne, zbog granica ..... puno zajebano   :thumbsup:
Drumovanja