Autor Tema: za popizdit  (Posjeta: 3322 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

za popizdit
« u: 19 Rujna 2009, 21:32:27 »
sve se mislim ali moram napisat
eto danas se dogovorim da sa jednim oldtajmerom krenem u sibenik na sajam brodica....i taman stignemo kad rikne regler i okrenemo se i pravac u plodine jer je tamo piaggio service....treba nam regler sa 5 stopica.....dodemo tamo kad ono service ko robna kuca minceta i da ne duljim imaju jedan jedini regler sa osam stopica...jedno sto motora za prodat i jedno dvjesto za popravit sto slomljenih  sto pokvareih....mali meho nije htio zamijeniti regler sa pokvarenog/slomljenog bez sefa....pa hebote daleko smo od kuce...zazovi jarana sredi nesto nismo iz pokrajne ulice... ma niko ni kurcem...malo po policama i kad nema nema ...malo sam se skurco...... a zamisli iz zajebancije da sam pitao ..imas bre relej??? jos bi dobio po picki...toliko o pomoci ljudima koji ostanu na putu...nemres bolivit...hajd malo nam je pripunio akumulator....sreca imam nekog jarana u seget vranjicu pa on mi kupio polovni relej kod lokalnog prodavaca motorki  kojeg smo montirali i docepali se kuce....sjetim se samo kad sam bez rijeci posudio kombi u Markovica i pokupio austrijance koji su imali nezgodu u zupi i odveo ih do zatona sa mortorima u gepeku...ljudi se nisu mogli nacuditi....eto sad kontam....nemres bolivit......ljudi kad vam je bajker u defektu...ucini sve sto mozes ...ipak smo mi jedna obitelj a ovim mulcima bi porucio da ne putuju nikada ...da ne nalete na sebi slicnima  :thumbsdown: :thumbsdown:

hajd....do vidjenja
For some there's therapy,
for the rest of us there's Motorcycles

BMW is like Beethoven.
Buell is like Jerry Lee Lewis.
You can't dance to Beethoven.

Odg: za popizdit
« Odgovori #1 u: 19 Rujna 2009, 23:21:24 »
Trebo si Jarana zvat pa bi ti reko kome da se javis da ti rjesi problem a mozda i zna kako taj sa 8 stopica spojit na regler od 5 stopica  :mrgreen: Btw znam ko ima regler od 5 stopica ako platis kavu mozda ti i recem  :yes:

Offline aurellie

« Odgovori #2 u: 19 Rujna 2009, 23:25:46 »
Sa reglerima uvijek problemi  :doh:

The machine spirit is with me!

Offline doktor

• **
« Odgovori #3 u: 20 Rujna 2009, 06:23:27 »
mislim da nije problem u releru nego u marki motora. Da si kupio Suzukija ,nije trebao biti bas moj, nikada ne bi imao takvih problema.

« Odgovori #4 u: 20 Rujna 2009, 07:16:42 »
Polovni regler ti nisu tili dat, jer bi onda za taj motor s kojeg su skinili tribali čekat jedno pola godine da im stigne. Piaggio ima veeeeeeeeeeeeeeelikih problema sa nabavom djelova.

Sićam se kad sam razbija Skippera, 3 ipo miseca sam čeka silent block, i na kraju kad sam popizdija i doša po skuter, skinuli su s nekog u garaži i montirali na moj.

Katastrofa.
At the end of time, a moment will come when just one man remains.
Then the moment will pass. Man will be gone.
There will be nothing to show that we were ever here... but stardust.

« Odgovori #5 u: 20 Rujna 2009, 08:08:21 »
vidim da mnogi likuju :stop2: al nije bio u pitanju moj motor...bio je made in italy  :paranoid: moj nema regler...dinamo struze po roti.... :big_smile:

BMW is like Beethoven.

« Odgovori #6 u: 20 Rujna 2009, 09:17:17 »
Onaj crveni  :think: :think: ako je njemu bas me cudi a potuno je novi  :mrgreen:

« Odgovori #7 u: 20 Rujna 2009, 11:00:31 »
Svugdje ima govana   :thumbsdown:
...

« Odgovori #8 u: 20 Rujna 2009, 16:45:15 »
Helga znam kako ti je bilo,imao sam slično iskustvo,nažalost danas sve manje potpore i pomoći  :thumbsdown:
The Art of Motorcycle.....

Offline stalker

• *
  • Honda NC750XDG / SH 150
    • ABYSS diving & water sport center
« Odgovori #9 u: 20 Rujna 2009, 20:13:01 »
Nije poanta u vrsti motora i reglera nego o ljudskoj i vozačkoj solidarnosti.
Ja sam kod Slanoga jednom šlepo slovence do prvog proširenja, dogovorio im servis auta u Metkoviću jer Renault Antunović u gradu nije htio čekat dok dođu pošto je bila subota, pronašo im šlep službu pa su još isti dan produžili doma.
Nisam od toga očekivao nikakvu korist a ljudi su zbunjeni nevoljom jedva stigli da mi kažu hvala.
Cijelo me vrijeme vodila misao što bi bilo da se meni nešto tako dogodi daleko od kuće.
Ne trebamo uvijek bit Majka Tereza ali nam sugurno neće past kruna s glave ako nekome pomognemo u nevolji.
Život me naučio da se to sve nekad kroz život vrati.
http://www.renault-klub.hr
 -----------------------------

Bolje izgubiti tren u ¾ivotu nego ¾ivot u trenu!

Offline aurellie

« Odgovori #10 u: 20 Rujna 2009, 20:40:20 »
Znači sad su i slanjani krivi

[smilie=lolroll]

Meni je pukla guma u opuzenu, pizdarija totalna, pukla je na oko 140km/h i stjenke gume su bile toliko uništene da se motor nije mogao ni gurat, 5km od najbliže pumpe a ja na putu za grobnik sa 50 kila prtljage. Stao čovjek sa kombijem, iskrcao traktor i ukrcao mene i motor i odveo u vulkanizera  :thumbsup: Da nije bilo njega neznam što bih. Ovom prilikom se zahvaljujem i dvojici domaćih bajkera koji su bili 3 minute ispred mene i vratili se po mene i dali mi sprej da napušem gumu da se mogu dopotezat do pumpe. Ili ne? Tnx anyway i nadam se da vam neće zatrebat ništa od mene  :occasion: :occasion: :occasion: :occasion: :occasion: :occasion: :occasion: :occasion: :occasion: :occasion: :occasion:

The machine spirit is with me!

Offline doktor

• **
« Odgovori #11 u: 21 Rujna 2009, 06:36:23 »
pa upravo sam to i napisao, problem nije u regleru nego u marki motora-ducati, laverda , morini, buell,harley, bmw, mz, jawa , cz, shongzei, ........

« Odgovori #12 u: 21 Rujna 2009, 08:13:52 »
pa sad kako se uzme....za mene su pravi bajkeri koji se voze na bilo cemu al se voze ...ne stoje im motori u garazi i skupljaju prasinu a prodavaju se za bajkere i dio komjunitija ....sve slicnosti sa nekim forumasima su slucajne i nenamjerne  :mrgreen: :pick nose:

BMW is like Beethoven.

« Odgovori #13 u: 21 Rujna 2009, 12:40:54 »
Trebo si Jarana zvat pa bi ti reko kome da se javis da ti rjesi problem a mozda i zna kako taj sa 8 stopica spojit na regler od 5 stopica  :mrgreen: Btw znam ko ima regler od 5 stopica ako platis kavu mozda ti i recem  :yes:

Vicko, je li ti poznat lokalni diler motorki u Segetu gdje je Helgin jaran kupio regler?  :lol:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline doktor

• **
« Odgovori #14 u: 21 Rujna 2009, 15:06:09 »
Kada se budete vozili na Keewaju ili bili u SLO sa CFI 150 ili sa CZ 175 ili Suzuki DR125 u SLO i nazad mozete reci da ste bajkeri a ne kupiti prvu razvikanu marku ili egzoticno cudnu pa se drzati za hm bajkera Prvo se drzite za ......ma sfalilo mi je rijeci sa djecom piskit.Aj Bok