Autor Tema: Vikend slike: Neum; Slano-Doli (brdskim putem)  (Posjeta: 3570 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline vucko

• **
  • minja 636
Vikend slike: Neum; Slano-Doli (brdskim putem)
« u: 19 Travnja 2006, 01:28:47 »
Malo kasnim, ali evo par slika od sub i ned... U subotu smo nas par bili do Neuma. Od toliko velikog puta se naravno ogladnilo, narucili se raznjici i par porcija palacinki nek se nadje... (koje sigurno nisu bile dobre kao ove Shezine  :wink: )

Onda sam u nedjelju bio u solo djiru, te iznad Slanoga skrenuo prema Cepikucama, prosao zanimljivim brdskim putevima s rusevnim zidovima, potom sam se nasao u kamenolomu (valjda Visocani?), da bih na kraju osvanuo na pustopoljini gdje cesta vijugavo iscezava na horizontu. Na kraju sam se spustio dobro asfaltiranim zavojitim putem (ali s puno kamencica koji vrebaju u svakoj sikani) u Dole, te se vratio u grad potpuno praznom magistralom   :D

Re: Vikend slike: Neum; Slano-Doli (brdskim putem)
« Odgovori #1 u: 19 Travnja 2006, 08:29:56 »
Citat: "vucko"

Onda sam u nedjelju bio u solo djiru, te iznad Slanoga skrenuo prema Cepikucama, prosao zanimljivim brdskim putevima s rusevnim zidovima, potom sam se nasao u kamenolomu (valjda Visocani?), da bih na kraju osvanuo na pustopoljini gdje cesta vijugavo iscezava na horizontu. Na kraju sam se spustio dobro asfaltiranim zavojitim putem (ali s puno kamencica koji vrebaju u svakoj sikani) u Dole, te se vratio u grad potpuno praznom magistralom   :D

Pošto je to nekako moje područje, a vidim da treba upoznavat domovinu da bi je više volio...
Ruševni zidovi su takvi jer je ekipa pohapala lijepo oklesani kamen.
Kamenolom se zove Mironja. U njemu se radi asvalt po kojem se vozimo.
Pustopoljina su Lisačke rudine, mjesto đe se uništavaju minsko-eksplozivna sredstva, planiraju vjetro-elektrane i raspredaju šuplje priče o gradnji aerodroma.
Kamenolom Visočani je tamo prije nego isčezne krajolik, pa malo desno.
Eto.
CIKLAMA

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #2 u: 19 Travnja 2006, 08:58:26 »
Citat: "900rr"

Pustopoljina su Lisačke rudine, mjesto đe se uništavaju minsko-eksplozivna sredstva, planiraju vjetro-elektrane i raspredaju šuplje priče o gradnji aerodroma.

Uh sve to... a mi raspredamo šuplje priče o gradnji neke staze tamo :mrgreen:

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

« Odgovori #3 u: 19 Travnja 2006, 09:37:09 »
Vidiš, vidiš... [smilie=think]
Baš imam par milijuna viška...
i ne znam šta bi s njima.?!
CIKLAMA

« Odgovori #4 u: 19 Travnja 2006, 10:54:34 »
Ko bi rec da i toga ima u nas.

U Vucko par odlicnih slika,posebno ona sa kawom kraj proljetnog cvjeca,opa dobra konkurencija Fjaki,slika za 5
...

Offline aurellie

« Odgovori #5 u: 19 Travnja 2006, 11:19:47 »
Rudnine ce uskoro postat vrlo vazna strateska tocka. Ne treba ni struju dovodit, jer ce aerodrom i staza svu potrebnu struju dobivati iz vjetroelektrana
 :mrgreen:

The machine spirit is with me!

Offline vucko

• **
  • minja 636
« Odgovori #6 u: 19 Travnja 2006, 13:12:42 »
2 900rr: Hvala ne edukaciji... e inače, ja znam što bih s par milijuna, ako imaš problema kako ih potrošiti, javi se meni  :D

2 OliveRR: Hvala na komentarima za slike, ali ipak, Fjaka je jedan i neponovljiv :thumbsup:

« Odgovori #7 u: 20 Travnja 2006, 22:26:15 »
eh sto sam senilan, pa sada se tek sjetio da sam vas vidio u neumu (oko 15:30) kada sam isao za gradac
a kako sam prozujao :wink:  nisam ni obadao koji su motori bili  :mrgreen:

« Odgovori #8 u: 20 Travnja 2006, 23:48:02 »
Lijepe slike i jos bolja edukacija... :thumbsup:

Offline ntR

« Odgovori #9 u: 21 Travnja 2006, 18:18:43 »
najs :wink:
ust remember..Where you've spent your time. Can't respect all the tears you have cried. Just remembe