Autor Tema: Kaciga VEMAR Eclipse Doviziosa Replica 09  (Posjeta: 3471 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kaciga VEMAR Eclipse Doviziosa Replica 09
« u: 21 Lipnja 2009, 22:57:26 »
...evo sam se malo ponovija ili boljerečeno dobio sam na test i u trajno vlasništvo  kacigu VEMAR Eclipse  Doviziosa Replica 09....
firma Global PIAGGIO grupacija i Siniša Juraga čovjek koji je pokernuo VEMAR CUP na Grobniku omogučila mi je da  testiram ovu vrhunsku kacigu na putu koji je predamnom....da na put ne odem baš bez ikakvog testa danas sam sjeo na moju Suzu i napravio 100 km po uvjetima 4 godišnja doba  :lol: :lol: ....naime bilo je sunca kiše hladnog i vručeg vrimene ......a  i potres me uvatija u Makarskoj    :shock: hahhahahah.....
....kada sam prvi put vidi kacigu odma sam reka da je to SHOEI ali nije ..  konstruira ju je čovjek (Tommy Hasagawa) koji je do nekidan bio glavni tehničar u SHOEI timu za kacige ....
.....uglavnom prvi utisci su stvarno fenomenalnooooooo....kaciga ima extra meku unutrašnjost i vrlo ugodnu za lice nema nikakvog magljenja niti na cvikama koje sam nosio ispod kacige....aerodinamika je nevjerovatna kaciga je mirna i na 170 km/h isto ka da motor stoji ...uostalom ne bi se ova kaciga vozila na GP da nije aerodimanika vrhunska....s obzirom da je ovo po karakteristikama ipak trkača kaciga očekiva san da če biti bučnija ali neeeeee ...kaciga je čak "tiša" od kacige koju sam do sad nosio a to je NOLAN N-84....
...svidilo mi se što se otvori za ventilaciju vrlo lako otvaraju i sa rukavicama i ne "zvižde" kad su otvoreni....
...težina kacige je 1390 gr +/- 50 i izrađena je kao trokompozitna a karbon je jedan od njih  što se odrazilo na ukupnu težinu...zanimljivo je da unutrašnjost kacige možete prilagoditi svom licu naime debljna unutrašnjosti se može posebno kupiti sa raznim debljinama do 5 mm....
......cijena ove kacige je oko 3200 kuna ali sada na akciji je "samo" 2100 kuna tako da ako imate namjeru kupit kacigu za stvarno malo love a  jako visoke kvaliteet mislim da če te je baren probat stavit na glavu ....

....kad se vratim s puta imat ču sigurno još neke detalje bili pozitivni ili negativni sigurno ču ih napisat....

.......................

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
Odg: Kaciga VEMAR Eclipse Doviziosa Replica 09
« Odgovori #1 u: 21 Lipnja 2009, 23:05:33 »
Dovizioso sa Shoei-a prešao na Vemar, još samo da nađe poštenog dizajnera jer mu ovo ne liči na ništa.

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #2 u: 22 Lipnja 2009, 13:02:08 »
Nema,pravi si maneken  :klanjase: a poslovnost Ti je na razini :thumbsup:
Ako ima kakvih bijelih kombinacija mogao bih povirit mada se nadam da ce se nac nesto u ZG-u po mom guštu.
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Offline Laske

« Odgovori #3 u: 22 Lipnja 2009, 16:01:29 »
Rookie nija našao kacigu u Dubrovniku, Splitu, sada češlja Zagreb... Europa ti je mala...  :mrgreen:
Laske

« Odgovori #4 u: 22 Lipnja 2009, 16:37:55 »
Nema,pravi si maneken  :klanjase: a poslovnost Ti je na razini :thumbsup:
Ako ima kakvih bijelih kombinacija mogao bih povirit mada se nadam da ce se nac nesto u ZG-u po mom guštu.

...kad si me zva sa aerodroma ionako VEMAR nije radio znači gleda bi nešto drugo..   ;D 

..samo se ti javi nači čemo nešto za tu tvoju glavušicu da bude sigurna ... [smilie=lol] [smilie=lol]

« Odgovori #5 u: 22 Lipnja 2009, 17:18:46 »
Rookie nija našao kacigu u Dubrovniku, Splitu, sada češlja Zagreb... Europa ti je mala...  :mrgreen:

Takva kaciga koju on hoce kupit jos nije napravljena makar ne za lovu koju on hoce dat  :mrgreen:

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #6 u: 22 Lipnja 2009, 18:51:29 »
Joke, sve je bilo nabrzaka a ima bit da nisam ni cuo da je u Amiga i Vemar u pnudi.. a jos subota popodne pa sad da tamo nekoga tlačim a nekupim ništa onda to nije fer prema tebi ni prema prodavaču.
 Kaciga koju trazim nema, HJC pušiona od ponude (FG15 sve sto mi esvidio nema u Novemi) X-LITE X701 ista stvar, (ima  mat crna a nema bijele (doly) neg samo mat crno-žnj nešto)
Vicko, 2800kn je neka srednja cjena (ako se uzma nešto pošteno od kaige) a za više cjene nisam volja plaćat  :mrgreen:

Sljed tjedan sam u ZG 4dana pa se mozda štogć i nađe ako budu radile butige do kasno poodne ;)
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

« Odgovori #7 u: 22 Lipnja 2009, 23:11:57 »
Joke, sve je bilo nabrzaka a ima bit da nisam ni cuo da je u Amiga i Vemar u pnudi.. a jos subota popodne pa sad da tamo nekoga tlačim a nekupim ništa onda to nije fer prema tebi ni prema prodavaču.

...stari ako mogu ja kako pomoč samo se javi nebitno da li je Vemar ili nešto drugo....javi se kad dolaziš pa čemo prošvrljat po Splitu ....

...a Amigo ti je zastupnik za  NITRO ....

« Odgovori #8 u: 22 Lipnja 2009, 23:13:33 »
 Kaciga koju trazim nema, HJC pušiona od ponude (FG15 sve sto mi esvidio nema u Novemi) X-LITE X701 ista stvar, (ima  mat crna a nema bijele (doly) neg samo mat crno-žnj nešto)
Vicko, 2800kn je neka srednja cjena (ako se uzma nešto pošteno od kaige) a za više cjene nisam volja plaćat  :mrgreen:

Sljed tjedan sam u ZG 4dana pa se mozda štogć i nađe ako budu radile butige do kasno poodne ;)

Kakvu bi ti uopce kacigu  :think:

« Odgovori #9 u: 22 Lipnja 2009, 23:27:24 »
...Rookie evo na ovoj stranici ima i bila Eclipse kaciga ....

http://apriliabase.com/aprilia/oprema/predstavljanja/304-vemar-eclipse