Autor Tema: Prezentacija moto opreme Spyke i Vemar  (Posjeta: 7342 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline V-nor

• **
  • YAMAHA 345 SYC, Malaguti CIAK
Odg: Prezentacija moto opreme Spyke i Vemar
« Odgovori #15 u: 25 Svibnja 2009, 22:09:27 »
pa naravno da nije posebno kad si trčo u njoj,treba vozit  :big_smile:

[smilie=lolroll] [smilie=lolroll] [smilie=lolroll]

hih!
Pretpostavka je majka svih za*eeeba!
Nosite opremu, smanjite gas, doma je netko tko èeka na vas...

« Odgovori #16 u: 27 Svibnja 2009, 02:36:11 »
 :doh:   znao sam da sam nesto zaboravio! :)
Dezurni kamikaza !!!  A.K. ZUPA DUBROVACKA
MK Dvije Rote

« Odgovori #17 u: 11 Srpnja 2009, 23:23:18 »
...evo napravija sam nekih 2000 km sa  kacigom VEMAR Eclipse Doviziosa Replica pa da i ja nešto napišem ..........

...kako je Ljubo na CRO-MOTO portalu napisa ima tu nekih sitnica oko lošijeg pituranja koje ja na svojoj stavrno nisam vidio ali da ima malo sitnih grešaka kod montaže ima   :nea: nije to toliko strašno ali se vidi .....ali kad se pogleda koliko ta kaciga nudi u vožnji onda mislim da je to zanemarivo....vjerujem da če u budučnosti sve te sitne piz..nestat ali za ove novce neznam da li se može dobit kaciga i približne kvaliteete...ajmo po redu...

........

1.kaciga je gotovo bešumna do 130 km/h...a ako vozite sa otvorenim vizirom stvar je gotovo ista  ????????????????????  da i ja sam osta PAF....buka nije iritirajuča ka u mnogih kaciga kad otvorite vizir
2.možete vozit sa otvorenim vizirom od 1mm do FULL open ....ovo vridi na  Stromu na R-u mislim da če doč do nekih pomaka   :D :D
3.unutrašnjost je izuzetno mekana i "udobnost" kacige je izvanredna ....pošto su jastučiči mekani uši se vrlo lako same namiste u normalan položaj....
4.vidokrug je po meni jako dobar i na križanjima je preglednost odlična
5.magljenje kacige ...šta je to ????..  :mrgreen: :mrgreen:  ovo je stavrno na zavidnom nivou ....vozio sam po suncu hladnoči kiši ....i nijednom ali ni najmanje vizir se nije zamaglija ....čista 5-ca
6.aerodinamika kacige mislim da je savršena na ovom modelu ...stvarno nikakvih trzaja ili bilo kakvih pomaka kacige pri večim brzinama (180 km/h) nije bilo .....
7.ventilacija ...izvanredna....stvarno možete regulirati količinu dotoka zraka a kad otvorite regiulaciju ispod brade do kraja imate osječaj da je ugrađen ventilator...   :cool2:  [smilie=clap]
8.MANE KACIGE....ako kažem da ih nisam primjetio ...ispast če da piz......  ali nema ništa osim onog prvog šta sam napisa mislim da se isplati svaka kuna dana za ovu kacigu...

.....po povratku sam od  firme Global PIAGGIO ,a za sve je zaslužan Siniša Juraga, dobio još jedan tamni vizir na testiranje......izvanredan je za vožnju po danu jer pojačava nijanse  i oštrinu zbog UV filtera...ovo vam je vezano sa fotoaparatima...sad bi vam moga razvuč cilu filozofiju o tom al neču vas davit  :D :D ..uglavnom jaaaaako se dobro vidi po danu...  thumbup

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #18 u: 12 Srpnja 2009, 14:58:35 »
Odlična recenzija  :thumbsup:
 Kakva se pokazala na naked-ima tj na motorima bez te ogromne šajbe kao u tvog Stromka? :mrgreen:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

« Odgovori #19 u: 12 Srpnja 2009, 18:39:31 »
Odlična recenzija  :thumbsup:
 Kakva se pokazala na naked-ima tj na motorima bez te ogromne šajbe kao u tvog Stromka? :mrgreen:

....kažu da je dobra i da su zadovoljni kad su je probali na Grobniku (R6)....a  ako baš budeš inzistira onda ču skinut svoj VELUX [smilie=lol] [smilie=lol] pa ti kažem na šta to liči