Autor Tema: Alarmi za motore  (Posjeta: 4157 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline vucko

• **
  • minja 636
Alarmi za motore
« u: 26 Veljače 2006, 17:26:34 »
Ako je netko razmišljao o tome, evo par informacija više... http://www.aolin.hr/

Alarmi za motore
« Odgovori #1 u: 26 Veljače 2006, 17:43:54 »
Misli da ga je faber imao i prodao...

Ali to meni ne treba...
Ako ti netko vec hoce ukrast motor ni alarm mu nije problem rijesit... :?
Najsigurnije je kad imas garazu i onda mozes sigurno spavat.. :wink:  :D

Alarmi za motore
« Odgovori #2 u: 26 Veljače 2006, 17:47:27 »
Mislis da je i garaza toliko sigurna.Sjecate li se prije nekoliko godina u Zagrebu iz garaze maknuta nova 900 RR,bilo po novinama.
“Netko mora nastaviti ostvarivati snove poslije Honde a to je BMW”

Alarmi za motore
« Odgovori #3 u: 26 Veljače 2006, 18:05:52 »
Citat: "NiksaRR"
Mislis da je i garaza toliko sigurna.Sjecate li se prije nekoliko godina u Zagrebu iz garaze maknuta nova 900 RR,bilo po novinama.

nisam znao... :shock:

Pa danas svaki dobar lopov od ovih nekih mafijaskih lanaca, ako se okomi na tebe moze ti ukrast motor bilo gdjei bilo kad....

Ali isto mislim da je garaza pravo rijesenje, ja svoj drzim ispod zgrade gdje je zasticen od kise i vjetra...
ali tu uvjek netko moze doc i uzet ga ili ti skinut neki dio ko sto mi se vec par puta dogodilo....
I to su mi kocnice onesposobili.. :evil:

Treba se uvjek pazit..

Offline aurellie

Alarmi za motore
« Odgovori #4 u: 26 Veljače 2006, 20:28:36 »
Jednom sam citao kako je lik zakljucao lancem prednju felgu za stup rasvjete, kad se vratio po motor nasao je samo tu felgu :)

The machine spirit is with me!

Offline vucko

• **
  • minja 636
Alarmi za motore
« Odgovori #5 u: 26 Veljače 2006, 22:28:47 »
Citat: "aurellie"
Jednom sam citao kako je lik zakljucao lancem prednju felgu za stup rasvjete, kad se vratio po motor nasao je samo tu felgu :)

Vidio sam to vlastitim očima, prednja felga vezana za stup, a najgore od svega je bilo što su vijci bili uredno posloženi ukrug u pravilnim razmacima :)

Što se alarma tiče, najviše može poslužiti kad putuješ van lokalne sredine u veći grad gdje je i veća vjerojatnost krađe... Recimo, ti piješ kavu, motor ti je parkiran iza ugla i netko ti upravo pokušava iščupati kufer jer je vidio da si u njega spremio svoju 700EUR vrijednu kacigu i novi digitalac... osim alarma, odmah ti se oglasi i pager i imaš vremena dotrčati do motora po mogućnosti s kakvom šipkom...   [smilie=club]

Ako je netko baš naumio ukrasti motor, neće ga spriječiti ni alarm, ni lanac, niti disk lock ali može mu bar otežati posao.

Meni je prošle godine ispred suda netko parkirajući auto oborio skuter pri čemu je puknuo retrovizor i iskrivila se ručica kočnice a dobio je i par ogrebotina... nitko nije zapamtio registraciju niti auto, a meni je ostao gorak okus u ustima... Nije neka šteta, ali isto bih volio da sam na djelu zatekao majmuna koji je to napravio. Uostalom, možda je čovjek čekao da dođem pa da se nagodimo.  8)