Vrijeme je bilo stvarno super na Grobniku. Već ujutro je bilo dosta motora, tako da smo odmah izašli na stazu da se što bolje izvozimo dok ne bude velika gužva. A, bila je ! Odmah u krugovima zagrijavanje Darku i meni problemi s lap-timerom, obojica smo se dobro iznervirali, a sve smo "sredili" tek u zadnjem izlasku na stazu ! Na mojoj FZ6-n su tvornički bile Dunlopice 252 s kojima nisam imao nikakvog iskustva. Već u prvim "brzim" krugovima počela je dobro proklizavati prednja guma, pa sam odlučio ne tražiti vraga. A zadnja je imala odličan grip i velike rezerve. Šteta, jer motor i ovjes su odlični, a i bolje mi je da se prvo dobro naviknem na motor . A kako je slijedeći Grobnik 03.05, morat ću opet s istim gumama. Ne znam koliko su drugi napravili km, ali ja sam napravio ovaj put cca 430 km na stazi i dobro se umorio !
Bilo je dosta padova, ali ne opasnih po vozače, samo su motori stradali

.
Helga nas je oduševio, ne samo vožnjom nego i neumornim smišljanjem raznih pi... arija !
Na Grobniku nam se javio i "Zamba" koji sada živi u Zg i čest je gost Grobnika. Sada vozi plavog 636 Kawaskia (05).
Uglavnom, lijepo smo se zabavili !
Zato jedva čekamo slijedeći izlazak na stazu !