Dragi forumaši,
nisam mislio biti taj koji će postaviti ovaj topic. Želio sam da to bude Fjaka koji je napravio brdo lijepih fotografija i time ovaj naš lijepi izlet sačuvao za vječnost. I zato Fjaka oprosti ali kad sam pročitao jedan post, nisam mogao izdržati da se ne javim. Naime, naš mladi kolega "FORUMAŠ", Kojan, je upravo Faberu čestitao rođendan i rekao da u je jasno zašto Bajac nije bio na Suvarevini. Dragi moj malo mlađi kolega, na Suvarevini su bili Forumaši ( s velikim F) u jednom veoma respektabilnom broju i sastavu. Smatram da si obavezno kao recimo ipak nekakav domaćin trebao priči i pozdraviti kolege među kojima je bilo nekih koji bi ti mogli i trebali biti i uzori.
Drage kolege Forumaši,
volio bi da rečete svoje mišljenje (možda sam ja prestrog) a ja predlažem da se za Forumaše donesu neka pravila ponašanja jer smatram da ovo nije neki klasični forum, nego da malo pomalo postajemo jedna lijepa ekipa a time i uzor i avangarda ovima što nadiru iza nas.
Ako sam nešto pogrješio, ili nekoga uvrijedio, unaprijed se ispričavam, ali ovo me jako
![very angry [smilie=very_angry]](https://www.du-moto.com/forum/Smileys/du-moto/very_angry.gif)