Autor Tema: motorijade???  (Posjeta: 13387 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

SHANGRY-LA

Odg: motorijade???
« Odgovori #15 u: 24 Ožujka 2009, 23:17:44 »
pa kad bi neko pokušao možda bi i uspio  [smilie=shrug]
Pokusajmo spojiti Prikaze i Dvije Rote :mrgreen:
Khm,khm.. :think:
Bratstvo i jedinstvo [smilie=lolroll] :laugh2:

« Odgovori #16 u: 24 Ožujka 2009, 23:29:10 »

I tim spojem dobijes jednu eksployiju nesagledljivih raZmjera

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #17 u: 24 Ožujka 2009, 23:34:21 »
Vicko, ne ide ti nešto ovo sa z i y večeras  ;D

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

« Odgovori #18 u: 24 Ožujka 2009, 23:36:10 »
Vicko, ne ide ti nešto ovo sa z i y večeras  ;D

Krivi laptop otela djeca moga  :mrgreen: ali makar manje laprdam upristojio sam se koliko toliko  :)

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #19 u: 24 Ožujka 2009, 23:36:43 »
 :drunk: :bigsmile:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

« Odgovori #20 u: 25 Ožujka 2009, 00:07:22 »
„To ti je prilično jednostavno: Dalmatinci ne vole Zagrepčane, svi osim Šibenčana. Šibenčani ne vole Zadrane, a još manje vole Splićane. Zadrani ne vole Splićane, ali vole Hajduk. Hajdukovci vole Zadrane, ali ne vole Šibenčane jer navijaju za Dinamo. Šibenčani navijaju za Dinamo, vole Zagreb, ali ne vole Cibonu, kao ni Zadar. Zadrani ne vole Šibenčane u košarci, ali vole kad Šibenik dobije Dinama u nogometu. Kao i Hajdukovci, koji ne vole Šibenčane, ali navijaju za njih i u košarci i u nogometu. Dočim Šibenčani, koji ne vole Cibonu, ali navijaju za Dinamo, mrze Šibenčane kad dobiju Dinama. Pošto Šibenčani tada mrze Šibenčane, vole ih i oni Zadrani i Splićani koji inače mrze Šibenčane. Kako tada vole Šibenčane koji mrze Šibenik upravo zbog pobjede nad Dinamom, ispada da vole one koji navijaju za Dinamo. A Splićani i Zadrani više od Zagrepčana mrze samo one Dalmatince koji navijaju za Dinamo. Tako Splićani i Zadrani ne podnose Splićane i Zadrane koji vole Šibenčane koji ne podnose Šibenik. Zato Splićane i Zadrane vole samo oni Šibenčani koji ne podnose Splićane i Zadrane. Kužiš?“

« Odgovori #21 u: 25 Ožujka 2009, 00:53:03 »
Što mislite koliko treba novaca za organizirati moto susret, može li se to u ova krizna vremena i tko ima koristi od toga? E ,ajmoo narode

Koliko god love skupili nikad je neće biti dovoljno :cry:, koliko god truda i rada uložili uvijek će biti nezadovoljnih i razočaranih :heat: koji su nekim čudom očekivali reinkarnaciju Freddy Mercury kao glavnog vokala [smilie=jive]

Uvijek postoji neki razlog da se party ili neka veća vožnja ne organizira :stinker:, mislim pogotovo ako se uzme u obzir koliko $$ ode, truda i vremena radi par dana..... i onda bolje ništa i ne praviti jel' ? :secret:

I ako se kojim slučajem napravi, tko ima koristi od svega toga ? Sponzor ?  [smilie=clap]

Sjetimo se sad moto mrazova i ko uvijek ima najviše koristi od njih, samo na jedan dan dovesti tu djecu na motorijadu i eto odličnog razloga da se ista organizira svake godine :thumbsup:  :thumbsup:

« Odgovori #22 u: 25 Ožujka 2009, 07:24:26 »
To Gasho:  :lol:   :sarcastic:  :mosking:

Ovo si negdje prepisao, ili ...

Cigo

Offline f6

« Odgovori #23 u: 25 Ožujka 2009, 08:40:16 »

dođi sutra na sastanak pa da vidiš kako Dvije rote i Prikaze surađuju  :yes:

Samo je pitanje cilja  :thumbsup:
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

« Odgovori #24 u: 25 Ožujka 2009, 09:06:08 »
hajmo ovako- vi ekipa izvan moto klubova ako vam toliko nadostaju motorijade lijepo sa organizirajte pe napravite neki moto party za par stotina ljudi sredite hranu band uživo razglas piće i ostale sitnice a mi ekipa iz klubova ćemo doć i zabavljat se a onda drugi dan popljuvat sve što ste napravili i pričat da je bio "luk ljut a kruh vruć". moto klubovi sa ovog područja a mislim na Dvije rote, Libertase i Prikaze su napravili nemali broj partya pa znamo iz prve ruke o čemu govorimo i zato nemojte impicavat.
Ako mislite da ste sposobni za to samo naprijed iako čisto sumnjam  jer vama treba 10 stranica pisanja i dva mjeseca dogovora za đir do orebića pa navalite imate još samo par mjeseci do ljeta. 8)
nemamo ništa,ostala samo plava crta

« Odgovori #25 u: 25 Ožujka 2009, 11:34:53 »
To Gasho:  :lol:   :sarcastic:  :mosking:

Ovo si negdje prepisao, ili ...

Boris Dezulovic...
Ali primjenljivo svuda...  :sarcastic:

SHANGRY-LA

« Odgovori #26 u: 25 Ožujka 2009, 14:00:56 »
Cinjenica je da neki u klubovima rade,a drugi se k..e po kavama..
I onda sve pada na leda manjine koji rade :namrgodjen:
Ako se radi o organizaciji partya ili motorijade mislim da bi tad
svi trebali dati sve od sebe da to uspije! :mrgreen:
Mario,dobro znas da su se ovakve stvari dogadjale u manje vise svim klubovima na podrucju Dubrovnika.
Nije stvar u parama,uvijek se nadju donatori..
Da vam je stalo napraviti party,napravili bi ga,
izvuklo se sve zadnje godine i organiziralo,pa vjerujem da ce i ove biti odradjeno(ako budete htjeli).
Neki su uvijek za takva druzenja :thumbsup:

« Odgovori #27 u: 25 Ožujka 2009, 15:03:58 »
Ti si svom Malom rekla da ne smijem biti u Prikazama jer ti nisi postala clan pa nema tko organizirati motorijadu. Da su barem sve zene takve.  :paper:
A sad ispijajte kave po kaficima...  :kava:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

SHANGRY-LA

« Odgovori #28 u: 25 Ožujka 2009, 15:09:21 »
Ti si svom Malom rekla da ne smijem biti u Prikazama jer ti nisi postala clan pa nema tko organizirati motorijadu. Da su barem sve zene takve.  :paper:
A sad ispijajte kave po kaficima...  :kava:

Ma ne seri,Vuka. :heat: Nisam ja razlog izlaska,a ovo sto sam rekla je cinjenica.

a s tobom cu rijesiti nasamo :killemall: :bash: [smilie=pandur] [smilie=cussing]

« Odgovori #29 u: 25 Ožujka 2009, 15:13:01 »
Ovakvo izrazavanje je zasluzilo warned, ovo je privatni forum i ne smijes ni govoriti, a kamoli se ovako izrazavati...  :boring:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”