Autor Tema: ELEKTRIčNE BLOKADE Informacije,rasprave  (Posjeta: 29675 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

ELEKTRIčNE BLOKADE Informacije,rasprave
« Odgovori #75 u: 28 Lipnja 2006, 23:09:44 »
pa od vajkada je to bilo dole! :mrgreen:
lolček!

« Odgovori #76 u: 28 Lipnja 2006, 23:37:25 »
Citat: "duka187"
Citat: "kikooooo"
A znam aster, treba prvih 1000km sa blokadom, a onda ću je dignit i stvavit onu elektrićnu i ko j... pandure... [smilie=pandur]    :D  :D  :D  :D
nikakvih 1000kn 150-200km i skidaj, vjeruj mi
nisu djabe stavljene tvornicke blokade na1000km,,,je da je to malo previse  za razradu ali ljudi koji su pravili te skutere sigurno znaju vise od nas i nisu za djabe one tu i sve take kurve...a da su samo radi policije onda se nebi na servisu nikad  skidale
..da je Isus iz Komina bia,niko ga razapet ne bi smia...
prodajem samsung d900-novi s garancijom za

« Odgovori #77 u: 29 Lipnja 2006, 00:27:50 »
Citat: "b.o.z.o."
Citat: "duka187"
Citat: "kikooooo"
A znam aster, treba prvih 1000km sa blokadom, a onda ću je dignit i stvavit onu elektrićnu i ko j... pandure... [smilie=pandur]    :D  :D  :D  :D
nikakvih 1000kn 150-200km i skidaj, vjeruj mi
nisu djabe stavljene tvornicke blokade na1000km,,,je da je to malo previse  za razradu ali ljudi koji su pravili te skutere sigurno znaju vise od nas i nisu za djabe one tu i sve take kurve...a da su samo radi policije onda se nebi na servisu nikad  skidale
gluposti pričaš, isključivo su tu zbog zakona, puno je nezdravije vozit motor s blokadama.
e afraid be very afraid DaRk WiNd will come for you, and blow you away.

« Odgovori #78 u: 29 Lipnja 2006, 01:15:12 »
@đuka-moj potpis!

« Odgovori #79 u: 29 Lipnja 2006, 11:04:32 »
Blokade su radi zakona. Pa šta vi mislite da su proizvođači glupi pa da šalju motocikle, skutere, automobile, bla bla.....tostere :D   u prodaju bez da ih ispitaju, testiraju i razrade.

Blokade nisu tu zbog motora kao takvog. Jer se onda ne bi zvalo blokada.

Pa razmislite malo, da to treba cijeli vijek biti ugrađeno na skuteru, onda ne bi stavili šajbu na variomat ( koja sasvim slučajno pojede remen) već bi odmah u tvornici napravili manji variomat ili manje kanale za valjčiće unutar istog.

Isto tako povrati na auspuhu, oni slijepi izvodi, ne bi onako ih izveli ,već bi suzili granu.

Moj Runner je bio s 0 km na satu, blokade skinute odmah u trgovini.

čovjek mi dao malo savjeta: zagrijat motor, pa onda vozit, kako s gasom prvih 100- tinjak km, i bog te veselio.

Na kraju je bio najbrža serijala u mom selu, okidao sam čak i neke s gus kitevima. :D

« Odgovori #80 u: 01 Srpnja 2006, 09:26:57 »
Nemojte mi Tampu dirat,TAMPINJO je legenda.Prije 20 tak dana je bio lakiro motor i sastavio plastike,digo ga na zadnju na Konalu i izletio mu,tako da je opet poslo plastike na lakiranje... :eek:
A mlađi Baky s njegovim Runnerom "50", j.... te kad ide uz depozit doslovno mu puca iz auspuha!
ONO racing motorsport

Offline aurellie

« Odgovori #81 u: 03 Srpnja 2006, 08:58:03 »
Bio Tampa opet u slanom. Kaze da je vozila neka zenska, kojoj ime necemo spominjat jel, te da je onda isla dic na zadnju pri cemu je tampa ispao sa sica,a onda se i ona prizemljila. Malo poguljenih plastika i slomljen dio "spojlera" na repu, i stop lampa.
Ajme kako to zvuci. puc puc puc   :lol:  A jeli ide ili ne, nebi znao rec. U svakom slucaju, njih dvoje je doslo i vratilo se u grad a da je motor ostao u komadu.

Ocemo se sad vratit na temu  :oops:  :mrgreen:

The machine spirit is with me!