Autor Tema: ELEKTRIčNE BLOKADE Informacije,rasprave  (Posjeta: 29699 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline teo

ELEKTRIčNE BLOKADE Informacije,rasprave
« Odgovori #60 u: 27 Lipnja 2006, 11:02:53 »
Ma skini ti tu blokadu odma. Motor ti čak više pati s tom blokadom nego bez nje.

« Odgovori #61 u: 27 Lipnja 2006, 13:30:53 »
tako je. u svakom slucaju je bolje odma skinit blokade (osim radi zakona) i masinu razradjivat na nekim normalnim okretajima i pristojnom brzinom (50-60 km/h), nego ostavit blokadu pa ga vrtit u crveno a on jedva 50km/h.
Bog i Hrvati

kikooooo

« Odgovori #62 u: 27 Lipnja 2006, 14:42:00 »
Znači da odma dignem one tvorničke blokade, a jel mogu onda odma ugradit onu električnu ili bi bilo dobro da se motor razradi... :?:  :?:  :?:  :?:  :?:

« Odgovori #63 u: 27 Lipnja 2006, 14:44:04 »
Citat: "kikooooo"
Znači da odma dignem one tvorničke blokade, a jel mogu onda odma ugradit onu električnu ili bi bilo dobro da se motor razradi... :?:  :?:  :?:  :?:  :?:

Ma skidaj kume... stavi odma električnu... nju ćeš ionako koristit samo radi tehničkog ili murije. :wink:
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

kikooooo

« Odgovori #64 u: 27 Lipnja 2006, 14:50:14 »
baš vam hvala na savjetima,lipo dignit onu j... blokadu i stavit električnu i ko ga j... lipo uživat na cesti  [smilie=motor]

NENO
« Odgovori #65 u: 27 Lipnja 2006, 20:29:09 »
Ma boli te neka stvar , lijepo na prvi servis , nek ti skine blokade , regao ga već vjerovatno jesi i
gotova stvar , ja mislim da isto neće biti valjaka što mjere po cestama vjerovatno jer tu naša policija ga nema,znam samo jedan mi je rekao da za mjerenje na cesti
imaju dubrovačka policija te da če za sezonu kad s enajviše vozi biti valjaka po cestama...
tamo u MAXI-MOTO su ti dobili el.blokadu , cijena 800-850kn (PINASCO) ...  :thumbsup:
AUTO VUÈA ©KORPION METKOVIÆ 091/883-4866

« Odgovori #66 u: 27 Lipnja 2006, 21:15:50 »
eeeeei kad si ga uzea...kolko km prisa...pricekaj da ispunis kilometrazu da se lipo razradi pa onda skini blokade i stavi elektricnu radi jutog,buntica,raula & co.

nisu dabe stavljane tvornicke blokade na novi skut nego da se lipo razradi
..da je Isus iz Komina bia,niko ga razapet ne bi smia...
prodajem samsung d900-novi s garancijom za

Offline aurellie

« Odgovori #67 u: 27 Lipnja 2006, 21:37:20 »
in-my-opinion te blokade treba odma skidat jer nemaju veze s razradom skutera

The machine spirit is with me!

« Odgovori #68 u: 27 Lipnja 2006, 23:02:10 »
Citat: "b.o.z.o."

nisu dabe stavljane tvornicke blokade na novi skut nego da se lipo razradi

blokade su radi zakona a ne razradjivanja
Bog i Hrvati

kikooooo

« Odgovori #69 u: 28 Lipnja 2006, 10:49:23 »
A sigurno imaju neku funkciju te tvorničke blokade, ali ja mislim da je grga dobro reka da ih je bolje odma dignit,a ne nako da ga goniš u crveno a ideš 50.

« Odgovori #70 u: 28 Lipnja 2006, 11:34:33 »
A sigurno imaju neku funkciju te tvorničke blokade, ali ja mislim da je grga dobro reka da ih je bolje odma dignit,a ne nako da ga goniš u crveno a ideš 50.

Naravno da ima... udovoljavanje zakonu o zaštiti prometa na cestama! U nekim zemljama je malo viši prag, u nekima niži  pa se našla tolerancija.
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

« Odgovori #71 u: 28 Lipnja 2006, 12:00:19 »
A znam aster, treba prvih 1000km sa blokadom, a onda ću je dignit i stvavit onu elektrićnu i ko j... pandure... [smilie=pandur]    :D  :D  :D  :D
nikakvih 1000kn 150-200km i skidaj, vjeruj mi
e afraid be very afraid DaRk WiNd will come for you, and blow you away.

blokade
« Odgovori #72 u: 28 Lipnja 2006, 21:43:11 »
Iduci tjedan elektricne blokade dolaze u *CENZURA* d.o.o., barem je tako planirano...
Motor je blokiran svakim gasenjem a odblokiran svakim paljenjem triput stisnutom kocnicom u mjestu.
 :arrow:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline f6

« Odgovori #73 u: 28 Lipnja 2006, 22:16:45 »
Ovaj je gospodin upravo agresivan. Ma ne samo da komentira nego i pozdravlja nove članove, reklamira svoju tvrtku, a još se nije udostojio predstaviti.  :evil:  [smilie=cussing]
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

« Odgovori #74 u: 28 Lipnja 2006, 23:05:29 »
vidim da bi ja mogao nabavljat te blokade jel mi se čidi da se dolje dosta krade na cijenama
e afraid be very afraid DaRk WiNd will come for you, and blow you away.