Autor Tema: Promocija: AutoDalmacija.com auto-moto foto oglasnik  (Posjeta: 3807 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Promocija: AutoDalmacija.com auto-moto foto oglasnik
« u: 28 Veljače 2009, 19:51:10 »
Poštovani članovi i posjetitelji dubrovačkog moto foruma,

Mišljenja smo da bi bilo zanimljivo i korisno da Vam predstavimo naš projekt. Naime, počeo je s radom novi regionalni internet foto oglasnik specijaliziran za oglašavanje auto-moto i nautičkih djelatnosti na području Dalmacije .
U našoj ponudi nudimo Vam pregled novih i rabljenih vozila, te za Vaš forum posebno interesantno motocikala, te plovila sa fotografijama, tehničkim podacima i detaljnim opisom vozila.
Uzevši u obzir da na razini Hrvatske ima mnogo sličnih oglasnika, pokrenuli smo ovaj regionalni projekt ponajviše koristan svim ljudima iz Dalmacije koji kupuju ili prodaju svoje vozilo, motor ili plovilo.
Naglašavamo da smo jedini regionalni oglasnik ovoga tipa na ovim prostorima pa stoga jamčimo našim klijentima da će njihova ponuda biti prezentirana prvenstveno posjetiteljima iz regije kako bi im omogućili brzu i jednostavnu potragu za novim ili rabljenim vozilom, motorom ili plovilom.
Kvalitetna usluga i jednostavnost korištenja oglasnika AutoDalmacija garancija su da će naši korisnici i posjetitelji biti zadovoljni.
S nadom da ćete prepoznati snagu ovog regionalnog oglasnika, i da ćete nam svojim sugestijama i komentarima pomoći da postanemo što bolji, želimo Vam ugodno surfanje našim stranicama!

S Štovanjem!
AutoDalmacija.com Team

web:       http://www.autodalmacija.com

e-mail:     kontakt@autodalmacija.com

Odg: Promocija: AutoDalmacija.com auto-moto foto oglasnik
« Odgovori #1 u: 01 Ožujka 2009, 03:49:28 »
E sad pošto smo se predstavili, a vidim da nema komentara, možda da Vas pitam mislite li da bi Vama u Dubrovniku ovakav oglasnik bio od koristi, a uzevši u obzir da su svi oglasnici na netu globalnog karaktera i kad nađeš motor koji ti se sviđa treba se uputiti na dug put po njega a kada oglasiš da motor prodaješ većina ozbiljnih kupaca shvati da mu je daleko doći po njega?

Offline Laske

« Odgovori #2 u: 01 Ožujka 2009, 11:16:55 »
Ne znam je li te adminsitrator namjerno pušta ili još nije vidio kršenje pravila Foruma...

"9. Na forumu nije dozvoljeno komercijalno oglašavanje bez odobrenja administratora. Zabranjeno je objavljivanje tema u svrhu direktne ili indirektne promocije ili stjecanja zarade.

Ali očito nam nije fora dopisivati se sa Novinama...
Laske

« Odgovori #3 u: 01 Ožujka 2009, 13:06:56 »
Ne znam je li te adminsitrator namjerno pušta ili još nije vidio kršenje pravila Foruma...

"9. Na forumu nije dozvoljeno komercijalno oglašavanje bez odobrenja administratora. Zabranjeno je objavljivanje tema u svrhu direktne ili indirektne promocije ili stjecanja zarade.

Ali očito nam nije fora dopisivati se sa Novinama...

Administratoru smo poslali mail za registraciju i mail sa upitom o namjeri ovoga o čemu govorite...registrirao sam se sa imenom koji vidite i account mi je odobren a naš mail drugi na koji još nismo dobili odgovor glasio je ovako:

"Poštovani,
Počeo je s radom novi internet oglasnik specijaliziran za oglašavanje auto-moto i nautičkih djelatnosti na području Dalmacije .
U našoj ponudi nudimo Vam pregled novih i rabljenih vozila, te za Vaš forum interesantno motocikala, te plovila sa fotografijama, tehničkim podacima i detaljnim opisom vozila.
Uzevši u obzir da na razini Hrvatske ima mnogo sličnih oglasnika, pokrenuli smo ovaj regionalni projekt ponajviše koristan svim ljudima iz Dalmacije koji kupuju ili prodaju svoje vozilo, motor ili plovilo.
Mislimo da bi članovima Vašeg foruma bilo interesantno i nadasve korisno dobiti informaciju o našem projektu pa smo Vam stoga slobodni predložiti da nam dopustite neku vrstu promocije, predstavljanja ili obavijesti na Vašem forumu, te možda ukoliko ste zainteresirani da razmijenimo linkove.
Naglašavamo da smo jedini regionalni oglasnik ovoga tipa na ovim prostorima pa stoga jamčimo našim klijentima da će njihova ponuda biti prezentirana prvenstveno posjetiteljima iz regije kako bi im omogućili brzu i jednostavnu potragu za novim ili rabljenim vozilom, motorom ili plovilom.
Kvalitetna usluga i jednostavnost korištenja oglasnika AutoDalmacija garancija su da će naši korisnici i posjetite lji biti zadovoljni.
S nadom da ćete prepoznati snagu ovog regionalnog oglasnika, te da ćete pozitivno odgovoriti na naš prijedlog, pozdravljamo Vas.

S Štovanjem!
AutoDalmacija.com Team

web:       http://www.autodalmacija.com

e-mail:     kontakt@autodalmacija.com  "

Moram Vam napomenuti da su za Vas i za sve druge fizičke osobe, usluge naše stranice potpuno besplatne, tako da smo imali najbolje namjere i pokušali ostvariti nekakav vid suradnje i promocije naše  stranice na Vašem području i Vaše u ostatku Dalmacije. U najgorem slučaju nije nam se trebalo odobriti otvaranje accounta pod ovim imenom, jer koliko smo upoznati na Vašem forumu nije moguća automatska registracija.
Naše isprike u svakom slučaju jer nam nije bila namjera širiti animozitet...

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #4 u: 01 Ožujka 2009, 14:55:29 »
Sve OK.
Ja sam dozvolio registraciju i promociju jer je oglasnik besplatan.

btw registrirao sam se tamo ali stalno daje grešku pri logiranju  :evil:

sorry totalno sam zaboravio na taj mail tako da nisam odgovorio

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

« Odgovori #5 u: 01 Ožujka 2009, 19:00:13 »
Sve OK.
Ja sam dozvolio registraciju i promociju jer je oglasnik besplatan.

btw registrirao sam se tamo ali stalno daje grešku pri logiranju  :evil:

sorry totalno sam zaboravio na taj mail tako da nisam odgovorio

Hvala, nadam se da ćeš nam odgovoriti i na taj mail...a što se registracije tiče ne znam u čemu je problem jer se dosta ljudi registrira bez problema...sigurno je glupo da ti kažem da vodiš računa o velikim i malim slovima u nicku i u lozinki, te da trebaš potvrditi registraciju u mailu koji ti pošaljemo...probaj molim te opisati problem...pošto ste imali razumijevanja za naš prijedlog postavit ćemo Vas u partner site...

« Odgovori #6 u: 01 Ožujka 2009, 19:57:20 »
Hvala, nadam se da ćeš nam odgovoriti i na taj mail...a što se registracije tiče ne znam u čemu je problem jer se dosta ljudi registrira bez problema...sigurno je glupo da ti kažem da vodiš računa o velikim i malim slovima u nicku i u lozinki, te da trebaš potvrditi registraciju u mailu koji ti pošaljemo...probaj molim te opisati problem...pošto ste imali razumijevanja za naš prijedlog postavit ćemo Vas u partner site...
Evo upravo smo sve provjerili, mi vršimo registraciju bez ikakvih problema...ako možeš na mail kontakt@autodalmacija.com poslati željeno korisničko ime i lozinku te e-mail, pa ćemo mi napraviti registraciju...

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #7 u: 01 Ožujka 2009, 20:11:34 »
registrirao se, potvrdio mail, upisao podatke (login, pass) i onda:

Prijava neuspješna! Unesite točne podatke!

pa onda za svaki slučaj copy/paste login podatke iz maila ali opet isto...  :evil:

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

« Odgovori #8 u: 01 Ožujka 2009, 20:22:26 »
registrirao se, potvrdio mail, upisao podatke (login, pass) i onda:

Prijava neuspješna! Unesite točne podatke!

pa onda za svaki slučaj copy/paste login podatke iz maila ali opet isto...  :evil:

Svašta...ajde molim te ako možeš na mail kontakt@autodalmacija.com poslati željeno korisničko ime i lozinku te e-mail, pa ćemo mi napraviti registraciju...

« Odgovori #9 u: 01 Ožujka 2009, 20:46:49 »
Svašta...ajde molim te ako možeš na mail kontakt@autodalmacija.com poslati željeno korisničko ime i lozinku te e-mail, pa ćemo mi napraviti registraciju...

Evo, registracija uspješna...ne znamo u čemu je bio problem...prijavi se sa podacima koje si poslao na mail i uredi si rubriku "moji podaci"...

Offline bubson

• KAWASAKI 636
    • http://www.buba-moto-servis.hr
« Odgovori #10 u: 01 Ožujka 2009, 22:09:05 »
svaka čast i naravno da bi i nama trebao takav oglasnik još ako je džabe :thumbsup: :drinks:
APN 6s automatsko paljenje   nogom 6 puta sna¾no !!!

« Odgovori #11 u: 01 Ožujka 2009, 23:41:53 »
svaka čast i naravno da bi i nama trebao takav oglasnik još ako je džabe :thumbsup: :drinks:

da, svi privatni oglašivači mogu besplatno postavljati i brisati te uređivati svoje oglase...dovoljno je samo da se registriraju na stranici...zanimljivo za sve auto ili moto firme i salone sa Vašeg područja je da mogu iskoristiti period besplatnog oglašavanja kojom želimo potaknuti auto-moto oglašavanje, po nama dosta zapostavljenu u dubrovačkom kraju...stoga ako nekoga znate koji bi htio iskoristiti ove pogodnosti, recite da nas slobodno kontaktira...

Offline Nix

« Odgovori #12 u: 02 Ožujka 2009, 01:17:54 »
Svaka čast!odlična ideja.   :thumbsup:
Free Rider

Tetkica racing team

« Odgovori #13 u: 02 Ožujka 2009, 15:11:26 »
 :shock: :thumbsup: :thumbsup: ee super !

« Odgovori #14 u: 03 Ožujka 2009, 03:43:02 »
 :klanjase: :klanjase:
svaka cast [smilie=clap]
napokon [smilie=skocko] [smilie=skocko] :good2: