Autor Tema: zadnja rota na x8 - savijet  (Posjeta: 11561 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

zadnja rota na x8 - savijet
« u: 27 Ožujka 2006, 15:16:19 »
da li ima tko savijet za kakvu kvalitetnu zadnju gumu za X8
eto preso preko zime 4500km i dosta se izlizala te mi pocela malo proklizavati...

pa bi mjenjao cim prije...

130/70-12"

hvala

« Odgovori #1 u: 27 Ožujka 2006, 21:00:03 »
evo ti pa pogledaj..

http://www.gumel.hr/gume.asp?tid=4

a samo sam ovu gumu nasao na netu, neznam kako drzi.....
http://www.firma.hr/webshop/product.php?productid=16703

Ja bi ti preporucio bridgeston, jer je to za mene najbolja guma, odlicno drzi, malo su skuplje ali i valjaju....
A i michelin ima dobrih......

Ako hoces mogu ti sutra posudit ujutro onaj katalog od moto-pulsa  jer tamo ti ima solidan izbor guma... :wink:  :D

« Odgovori #2 u: 27 Ožujka 2006, 22:29:53 »
po mom iskustvu s beverlyem ti je odlična guma PIRELLI TL GTS 24 kao zadnja i PIRELLI TL GTS 23,kao prednja!!!guma po meni imam odličan grip,a i može dosta izdržat!

Offline aurellie

« Odgovori #3 u: 27 Ožujka 2006, 23:30:45 »
Nisam vozio, ali sam stvarno svugdje cuo da je bridgestone battlax jedna od najboljih guma za skuter...

The machine spirit is with me!

« Odgovori #4 u: 28 Ožujka 2006, 08:26:52 »
malo progugalo i nasao lijepi test tih guma

http://www.motostil.com/testovi/index.php?id=to3

« Odgovori #5 u: 28 Ožujka 2006, 10:57:16 »
Kad sam vidio naslov ja pomislio sta se Fjaki dogodilo on bi na zadnji...al onda vidim da trazi samo zadnju gomu,uf [smilie=doh]
...

« Odgovori #6 u: 30 Ožujka 2006, 17:48:03 »
Citat: "aurellie"
Nisam vozio, ali sam stvarno svugdje cuo da je bridgestone battlax jedna od najboljih guma za skuter...
BT je i za motocikle odlična guma :wink:  općenito Bridgestone! 8)

Offline aurellie

« Odgovori #7 u: 30 Ožujka 2006, 17:48:59 »
hehe, mulac jedan  :mrgreen:  Jesi uspio sredit skuter, jesi skuzio sto mu je?  :?:

« Odgovori #8 u: 30 Ožujka 2006, 17:56:35 »
hehe, mulac jedan  :mrgreen:  Jesi uspio sredit skuter, jesi skuzio sto mu je?  :?:
Mulac ti sestru može zadovoljit"! takod a ne zajebaji :mrgreen:  ooogaaa...ma pitaj Boga! nije ni variomat! još sam dva pta poslije skidao deklo! popizdio sam! lijepo sam zvo frenda da me odšlepa do servisa i Bog! ma nemam ja ni znanja ni živaca...pa dobro jesi vidio čuda?????koji Bog! maaaaa :evil:

Offline aurellie

« Odgovori #9 u: 30 Ožujka 2006, 18:22:27 »
Hehe da ti je znat kako sam bio raspolozen za zajebanciju kad te sretnem a kad sam te vidio onakog jadnog i tuznog bilo mi je zao i jedv sm se suzdrzao :mrgreen:  Aj sredi to da idemo u djir

« Odgovori #10 u: 30 Ožujka 2006, 20:05:12 »
Hehe da ti je znat kako sam bio raspolozen za zajebanciju kad te sretnem a kad sam te vidio onakog jadnog i tuznog bilo mi je zao i jedv sm se suzdrzao :mrgreen:  Aj sredi to da idemo u djir
:mrgreen:  znaš šta.......uf! ama da sa tobom idem u đir lol! rađe ću toat noge u lavoru tu na Lopudu.....jesi lud ..pa da potrošiš svoje nove gume ne dolazi u obzir..... :wink:

« Odgovori #11 u: 05 Travnja 2006, 19:50:12 »
evo ja zamjenio zadnju rotu na 4941km, pa da to evidentiramo, ako kome zatreba...  :wink:
odlucio za Michelin Gold Standard jer jedino taj model ima i dimenzije koja mi odgovara i za prednju rotu

rota prije promjene

kod vulkanizera bio i neki mali R6 ;)

i nova rota :)

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #12 u: 05 Travnja 2006, 20:10:50 »
Eto sad nam nemozes kukat da ti je guma celava pa nemos u djir :mrgreen:

Jel to u đuraša mjenjano? Koliko para i kako se ponasa u voznji.... nekako mi se cini po sarama da nije bas za neki zesci tempo voznje :|
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

« Odgovori #13 u: 05 Travnja 2006, 20:30:05 »
Citat: "Rookie"
Eto sad nam nemozes kukat da ti je guma celava pa nemos u djir :mrgreen:
 Jel to u đuraša mjenjano? Koliko para i kako se ponasa u voznji.... nekako mi se cini po sarama da nije bas za neki zesci tempo voznje :|

danas promjenio, tako da nisam napravio nekih 15-tak km neke se jos malo istruže taj prvi sloj pa cu viditi...
da đuraš,  400kn,  jeftiniji je za 40kn nego onih ispod mosta tj sada su na solskoj bazi

pa sto ti ocekujes od x8,  zesci tempo  :?:  :wink:  :mrgreen:

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #14 u: 05 Travnja 2006, 20:36:50 »
Pa nesto mi ova sara vise izgleda kisna a to s tempom.. pa znam ja tebe.... prosjek 100km/h... to je zesci tempo za taj scot :mrgreen:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)