Autor Tema: Dubrovčani na Grobniku - sezona 2008.  (Posjeta: 3501 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
Dubrovčani na Grobniku - sezona 2008.
« u: 09 Prosinca 2008, 00:16:49 »
http://www.du-moto.com/content/view/139/2/

Masovnije i profesionalnije nego ikad prije i ponovo vrhunski rezultati i pehari u Gradu.

Još jednom čestitke Lolu na ukupnom drugom mjestu u klasi Proserija 1000 i Vučku za peto mjesto u Serija 600.
 :klanjase: :klanjase: :klanjase:

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Offline Nix

Odg: Dubrovčani na Grobniku - sezona 2008.
« Odgovori #1 u: 09 Prosinca 2008, 00:31:30 »
Odličan članak!! :klanjase: :thumbsup: :thumbsup:
Free Rider

Tetkica racing team

« Odgovori #2 u: 09 Prosinca 2008, 02:19:04 »
čestitam vam na dobrim rezultatima. Želim vam i dalje dobre vožnje i puno novih sponzora.  :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:

Offline doktor

• **
« Odgovori #3 u: 09 Prosinca 2008, 06:06:51 »
Bravo moji decki

« Odgovori #4 u: 09 Prosinca 2008, 08:25:59 »
Srdačne čestitke.  :thumbsup:
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

Offline MARIO

• Aprilia Sportcity 200
« Odgovori #5 u: 09 Prosinca 2008, 08:30:23 »
Veliki su planovi i nade za nadolazeću ( RECESIJSKU ) 2009. godinu !
Mogla bi biti i ona rekordna : Lolo već ima super vremena i konkurirati će u svojoj klasi za pehar, po mojoj procjeni bi to moglo biti i 1. mjesto u klasi.
Vučko će se boriti kao lav i ako ne izostane iz neke od utrka kao ove godine, eto uspjeha !
Miljas, mladić koji je odličan vozač i ako bude vozio sve utrke ove sezone, uspjeh mu je zajamčen. Već ima super vrijeme, i uz malo vježbe, učenja od drugih trkača na stazi, daleko će dogurati. Napominjem da je komunikacija između vozača, pa i ponekih mehaničara ( ne mislim samo nas iz Grada, nego općenito na stazi ) veoma važna za dobar rezultat !!! Naš Lolo je "probio" prvi tu blokadu i od tada koristi imamo SVI !!!
Kos će nastaviti i u 2009. godini, sa svojim odličnim SV-om sa zanimljivim utrkama.
Buba i ja ćemo najvjerojatnije voziti "Dunlop kup". Buba će voziti sa Hornetom, a ja još ne znam što ću nabaviti jer sam prodao svoju FZ6, ali želja mi je voziti utrke ove godine, ako Bog da !
A, dat će Bog ! :thumbsup:

« Odgovori #6 u: 09 Prosinca 2008, 08:39:42 »
Bravo bravo  :thumbsup:
Living the life I was born to live...
Daddy's little girl's all grown up...and terrorizing the world

http://kingdom.forumsmusic.com/

Nit' je krv voda, nit' je Ribar vino
Normal people worry me

« Odgovori #7 u: 09 Prosinca 2008, 09:58:14 »
Bravo. Super  :cool2: :thumbsup:
Cigo

Offline vucko

• **
  • minja 636
« Odgovori #8 u: 09 Prosinca 2008, 13:06:07 »
Samo da napomenem, nisam sve ono ja napisao nego je to više kompilacija starih poruka s foruma koje smo svi pisali s povratka s Grobnika (tko bi se inače svega sjetio), a tekst su autorizirali i ovlašteni stručnjaci iz Piaggio servisa  :D

Kos je javio SMS-om da sam njega izostavio s 32. happeninga (sorry Kos nije bilo namjerno), pa molim te Dado ispravi ovu nepravdu. A Kos zauzvrat neka ispriča kako je osvojio pehar ove godine, to smo zaboravili napisat :lol:

A Dado super si posložio članak i slike, ali šteta što nisi stavio 2-3 slike s pjanske kod Arsena (ona boca rakije s 2 zmije unutra, itd...), to je isto sastavni i nezaobilazni dio odlazaka na Grobnik  :mrgreen:
« Zadnja izmjena: 09 Prosinca 2008, 13:16:32 od vucko »

Offline vucko

• **
  • minja 636
« Odgovori #9 u: 09 Prosinca 2008, 13:10:47 »
http://www.du-moto.com/content/view/139/2/

Masovnije i profesionalnije nego ikad prije i ponovo vrhunski rezultati i pehari u Gradu.

Još jednom čestitke Lolu na ukupnom drugom mjestu u klasi Proserija 1000 i Vučku za peto mjesto u Serija 600.
 :klanjase: :klanjase: :klanjase:

Tog 5. mjesta se skoro pa sramim... da sam vozio prvu kišnu trku i da sam bio treći (a realno sam to i više nego mogao gledajući konkurenciju), ukupno bih bio drugi. Ali da ne idemo dalje u smjeru kad-bi-baba-imala-rote-bila-bi-karić, jebiga, ko što kaže Kušar, bit će bolje dogodine, ali dogodine stavljam oklope i prelazim u Pro seriju. Znači bit će nas 4 iz Grada koji ćemo vozit pro seriju 600. Osim mene, tu su još Miljas i 2 Kapetanića, te Mike Lovreta iz Makarske (koji je ove godine bio ukupno treći u Pro Seriji 600)...  :thumbsup: pehari su u toj klasi zagarantirani, bar netko će nešto osvojit, a bit će nadam se i zanimljivih borbi  :biker2:

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #10 u: 09 Prosinca 2008, 13:20:01 »
U tekstu su samo fotografije koje su nam bile dostupne.
Kos, Toni, Relja, Branko, Kapetanići, Miljas... sigurno imaju još toga pa ako netko od njih hoće može mi poslati pa ću uvrstiti u tekst.

A zmije u Vijetnamskoj rakiji.... evo ih

... i Lolo polegnut u četvorci  ;D
« Zadnja izmjena: 09 Prosinca 2008, 13:31:04 od Dado »

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

« Odgovori #11 u: 09 Prosinca 2008, 13:47:18 »
dogodine ćete pisati o mladoj maji prvakinji u lady cupu na ninji  [smilie=skocko]ovi su više dosadni samo se vrte u krug  :lol:
nisam brz,ali sti¾em

Offline aurellie

« Odgovori #12 u: 09 Prosinca 2008, 13:57:58 »
Odličan članak  :D

Meni ova sezona nije bila baš pohvalna jer sam se ispadao što na cesti što na stazi, a nisam se ni sa vremenima baš proslavio. Počeli me svi prestizat. To mi je drago jer ću imat koga gonit, ali i full ljubomoran  :mrgreen: ne može to tako, pa se vidimo iduće sezone opet gore, i Bubi i Kušaru i Kosu i svoj ovoj ekipi koja se usuđuje bit brža od slanskog trkača poručujem da ću ih sve namazat iduće sezone, dosta je bilo popuštanja.  [smilie=naughty]  :twisted:

Interesantno koliko sada u dubrovniku ima vozača sa vrhunskim vremenima, koja su do prije nekoliko godina bila najbrža vremena u hrvatskim prvenstvima.

Imam i ja ponešto slika pa pošaljem ali u zg sam još neko vrijeme pa ne mogu ništa sad :oops:

The machine spirit is with me!

Offline vucko

• **
  • minja 636
« Odgovori #13 u: 09 Prosinca 2008, 14:58:05 »
Išao sam isprobati Google prevoditelj s hrvatskog na engleski kojeg je Dado ugradio u portal...

Kušar and Beetle are also nice naganjali, as hair usually did not have a problem, because they always odmaknuo on the horizon.

originalna rečenica:
Kušar i Buba su se isto lijepo naganjali, a s Kosom uglavnom nisu imali problema, jer bi im uvijek odmaknuo na horizont.

:lol:

Offline V-nor

• **
  • YAMAHA 345 SYC, Malaguti CIAK
« Odgovori #14 u: 09 Prosinca 2008, 15:31:48 »
Zmije su mi zaaaakon!
Pretpostavka je majka svih za*eeeba!
Nosite opremu, smanjite gas, doma je netko tko èeka na vas...