Pomognite rad i daljnje funkcioniranje DU Moto Portala i Foruma Postanite Supporting èlan
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: "burnout46"a strko je kralj a ereš bi ti mogo doć!što ima ljudi jeli se ko od vas danas vozio??? Ja sam se jucer vozio po onoj kišurini u 5ipo..... Nebi vozio da mi nije bila preša dobit vozacku Al isplatilo se okisnut
a strko je kralj a ereš bi ti mogo doć!što ima ljudi jeli se ko od vas danas vozio???
Citat: "Rookie"Citat: "burnout46"a strko je kralj a ereš bi ti mogo doć!što ima ljudi jeli se ko od vas danas vozio??? Ja sam se jucer vozio po onoj kišurini u 5ipo..... Nebi vozio da mi nije bila preša dobit vozacku Al isplatilo se okisnut Ha ha vidiosam te i reko "vidi ovog optimiste"
Citat: "f6"Citat: "Rookie"Citat: "burnout46"a strko je kralj a ereš bi ti mogo doć!što ima ljudi jeli se ko od vas danas vozio??? Ja sam se jucer vozio po onoj kišurini u 5ipo..... Nebi vozio da mi nije bila preša dobit vozacku Al isplatilo se okisnut Ha ha vidiosam te i reko "vidi ovog optimiste" Da da.... crvena vespa. Ma bjez vodio me prek Vojnovica, Ilijine na most pa natrag prek mosta kroz sustjepan na San Loren. Srecom pa sam ponio opremu i kacigu pa i nisam nesto okiso. Dobro sam prezivio jer su gume prava plastika.
znam da niste,nemogu bikeri bit zloćasti :headbang: pazit ću se onda tog opasnog nego idete li vi s foruma brzo u kakav dir
evo navratio do vas i ja malo.ja sam Nikola 18god. iz Mokošice,točnije Rožata!vozim xt660 supermoto... pa pozdrav svima koliko vas ima!