Autor Tema: Gume???  (Posjeta: 3151 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Gume???
« u: 16 Studenoga 2008, 17:59:13 »
treba bi stavit nove gume pa me zanima kakve su dunlop sportmax qualifierRR? nisu pretjerano skupe samo neznam kakve su na cesti ??? guma lijepo izgleda..

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
Odg: Gume???
« Odgovori #1 u: 16 Studenoga 2008, 18:23:04 »
Prvo ovo malo prouči...  8)
http://www.du-moto.com/forum/index.php?topic=2492.0
tuje izgled najmanje bitan :mrgreen:
Da su bolje neg ove obične qualifierke.... ja sam i s običnim zadovoljan a jos se razmisljam sto sljedece stavit. Ovisi ti o stilu voznje,ja nevozim brzo tako da moje potrebe zadovoljavaju :thumbsup:
« Zadnja izmjena: 16 Studenoga 2008, 18:39:42 od Rookie »
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Offline Nix

« Odgovori #2 u: 16 Studenoga 2008, 18:43:06 »
Grip je ok,zagrijavat je ne treba puno(opet ovisi o stilu vožnje),ali treskaju dosta.Kad sam nakon njih prešao na michelin pilot power ko da sam stavio kakav Ohlins na motor.
Moj dojam.
Free Rider

Tetkica racing team

Offline ch4

• Yamaha YZF R6
« Odgovori #4 u: 16 Studenoga 2008, 20:51:45 »
ja san vozija na 209GP i na 209GP Racer, doduse samo na stazi. GP Racer cestovna guma ti je OK 209GP trese na pravcu ali drzi ka zalipljena. na Dunlop cup-u se spominje i RR kao guma na kojoj se moze vozit pa zato mislin da je i ona OK

sve cestovne gume su dobre za po cesti samo neka su nove.

ljudi faliju pa uzmu gume koje su vise za stazu i onda padaju. valjda ako stave npr. BT021 ili BT016 na motor nije faca i onda uzmu BT002 pro. takve gume se na cesti sporo ili nikako ne zagriju na radnu temperaturu a svi znamo da to znaci sve samo ne dobar grip.

necu vise offat
 :oops:
Under 1:40:xx pending

« Odgovori #5 u: 17 Studenoga 2008, 00:39:21 »
Grip je ok,zagrijavat je ne treba puno(opet ovisi o stilu vožnje),ali treskaju dosta.Kad sam nakon njih prešao na michelin pilot power ko da sam stavio kakav Ohlins na motor.
Moj dojam.

Sa ovim se slažem potpuno...

« Odgovori #6 u: 17 Studenoga 2008, 19:23:12 »
Vozio sam i na jedni mi drugim,qualifier obicni je ok do neke granice a kad se potrosi do pola isto kao da imas tigrovke (ako znas sto je to) RR su malo bolje ali nista strasno.
Moja preboruka bridgestone BT-016.
Svi smo mi bickery

« Odgovori #7 u: 17 Studenoga 2008, 20:35:05 »
Pilot road 2   :klanjase:
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

« Odgovori #8 u: 17 Studenoga 2008, 23:45:06 »
Vozio sam i na jedni mi drugim,qualifier obicni je ok do neke granice a kad se potrosi do pola isto kao da imas tigrovke (ako znas sto je to) RR su malo bolje ali nista strasno.
Moja preboruka bridgestone BT-016.

prvi put da se s tobom slazem...
ne znas motor izabrat, al zato barem gume znas vrhunske kupit  :thumbsup:

BT - 016 tek ih stavio, i preso 1000km i nemam zamjerki  :thumbsup:

« Odgovori #9 u: 18 Studenoga 2008, 12:35:34 »
prvi put da se s tobom slazem...
ne znas motor izabrat, al zato barem gume znas vrhunske kupit  :thumbsup:

istina :yes: :doh: :lol: