Autor Tema: stvarno za nevjerovat  (Posjeta: 1400 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

stvarno za nevjerovat
« u: 05 Studenoga 2008, 18:59:32 »
:)

Offline Nix

Odg: stvarno za nevjerovat
« Odgovori #1 u: 05 Studenoga 2008, 19:04:48 »
c/p

Re: U Zagrebu u naletu kamiona poginuo motociklist

PostPostao/la mr.Bean dana 05 stu 2008, 09:48
Da pojasnim? Evo. Svi znamo da se motoristi (odnosno skuteraši) u najvećem broju uvijek naguravaju i provlače između auta koji stoje na crvenom. E, pa meni je jedanput jedan tako odnio retrovizor i jednostavno otišao. Ili ti se jednostavno pojavi ispred tebe kada ti se upali zeleno, a on misli da treba stati. Do tada sam ih uvijek izbjegavao i radio kojekakve egzibicije da ih ne pogodiš. Pa sam ja tako dvojicu namjerno srušio kada su se našli ispred mene u trenutku zelenog. Malo ga bubneš, taman toliko da se lijepo složi po cesti. Jedan je zvao policiju i onda je još i naježio, a mene nisu krivili. A drugi se podigao, nešto promumljao, sjeo na skuter i otišao. I uvijek ću, kada mi se tako napenali koji od njih, rado mu pomoći da malo zalegne.

slika

mr.Bean
    Moderator

To je moderator na tom forumu.
Na motorima su mu već našli aute sa tablicom,valjda je na faksu prometnom pa su ga skontali.J...t će mu majku. :joy: [smilie=lol] [smilie=lol]
http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,118907.125.html

Free Rider

Tetkica racing team

Offline f6

Odg: stvarno za nevjerovat
« Odgovori #2 u: 05 Studenoga 2008, 19:12:37 »
Ovakav vid stradavanja potpuno razumjem i svak onaj ko je itijednom ušao u kabinu ovakvih kamiona zna da je nekoga pored sebe nemoguće vidjeti. Zato svi iz ovog, nažalost tragičnog primjera, trebaju izvući pouku i uvjek kad se staje pored velikog vozila treba biti dovoljno daleko ili dovoljno ispred. Žao mi je obojice i motoriste ali i vozača kamiona jer će cijeli život nositi tu sliku.

A čto se gospodina Beana tiče, nemam komentara osim da zbog takvih na taj forum uopće ne idem. Hebo im svima takav moderator ...er.  :thumbsdown:

R.I.P.  :cry:
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili