Autor Tema: Kojoj marki motora najvise vjerujet i zasto  (Posjeta: 12135 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kojoj marki motora najvise vjerujet i zasto
« u: 30 Listopada 2008, 23:31:34 »
Svak misli da je neka marka super ili nije pa iznesite svoje misljenje

Odg: Kojoj marki motora najvise vjerujet i zasto
« Odgovori #1 u: 30 Listopada 2008, 23:44:39 »
SUZUKI :thumbsup:

vrlo jednostavno... :mrgreen:

samo ne  volim talijane koji se cesto kvare i zvone :mrgreen:
« Zadnja izmjena: 31 Listopada 2008, 00:00:05 od Bajac »

« Odgovori #2 u: 30 Listopada 2008, 23:46:14 »
Jeli Suzuki zbog brze isporuke dijelova [smilie=lolroll] [smilie=lolroll] A i kad dodu ne fale boju
« Zadnja izmjena: 31 Listopada 2008, 07:38:11 od Vicko »

Offline Nix

« Odgovori #3 u: 30 Listopada 2008, 23:57:37 »
HONDA.Bezbroj puta dokazana kvaliteta,česte inovacije(slijeđene od strane konkurencije),neopisivo dobra završna obrada za razliku od nekih proizvođača npr.Kawasakija,Aprilie i inih sranja(ako već smijemo iznosit osobni sud).

Automobilska i motoristička industrija,humanoidni roboti(Asimo),brodski motori,i na kraju privatni avioni. 8)

Pošto je dioničar nekih renomiranih marki iste se ugrađuju u Hondina vozila,poput npr.Keihin rasplinjača(carb rules),Enkei felga...,ne sječam se dalje,ali ima još...ako griješim,neka me isprave ovi ostali honda freakovi.

Mnoge pobjede u raznim natjecanjima poput moto gp-a,superbike,tt-a,endurance-a,.....

minus-skupi dijelovi...hm i zavist vozača konkurencije. :P

Od konkurancije priznam japance redom:Suzuki,Yamaha,Kawasaki.Naravno svi iza Honde.A talijani i ostali su daleko ispod crte na listi.

Naravno ovo je osobno mišljenje koje ne mora biti točno.
Ali jest. :baeh:

P.S. ne bih se ni najmanje bunio na neki od modela novih Suzuki-a,iako je Honda u srcu.

Free Rider

Tetkica racing team

Offline doktor

• **
« Odgovori #4 u: 31 Listopada 2008, 06:19:14 »
Danasnja moderna tehnologija dovela je do toga da je danas svaki motocikl dobar , jako dobre kvalitete i voznih osobina , pod uvjetom da je Japanski

« Odgovori #5 u: 31 Listopada 2008, 07:27:02 »
danasnja tehnologija je dovela do toga da je sve to ista pasta drugo pakovanje :think:
sve osim engleza :mrgreen:

niksa

« Odgovori #6 u: 31 Listopada 2008, 07:59:22 »
po meni najvise povjerenja imam u suzuki na drugom mjestu yamaha, a opcenito vjerujem u sve japance.
Za talijanske,njemacke, austrijske i americke poluproizvode jesnom rijcju k..te  :big_smile:

« Odgovori #7 u: 31 Listopada 2008, 09:15:34 »
danasnja tehnologija je dovela do toga da je sve to ista pasta drugo pakovanje :think:
sve osim engleza :mrgreen:

slazem se i istina je da svi ulazu i u tehnologiju i u motosport tako da se svi oni bore za trziste.....ali ipak austrijski poluproizvod mi je najdrazi :mrgreen:
READY
TO >>
RACE

« Odgovori #8 u: 31 Listopada 2008, 10:01:16 »
Svaki novi preko 40000 kn je dobar iako vazda placamo vise nego sto stvarno valjaju. Platis krcato solada a sarafi zaruzinave bakon par mjeseci.  :thumbsdown:
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

« Odgovori #9 u: 31 Listopada 2008, 10:08:25 »
Danasnja moderna tehnologija dovela je do toga da je danas svaki motocikl dobar , jako dobre kvalitete i voznih osobina , pod uvjetom da je Japanski

:thumbsup:  Tako je....i Yamaha na prvom mjestu kad smo vec kod redosljeda...a onda svi ostali JapaneRi ...a Talijani su najssss.....samo da je u 1098 npr. stavit masinu od R1...e to bi bilo guuuud.... u biti i to isto pada u vodu jer je R1 puuuno ljepša od 1098!!!!   Ma sve su to nijanse kad se govori o japanskim motociklima međusobno, ali talijani su mi nekako uvijek na drugom mjestu bili...dobro ne baš svi...ali ipak...još bi cak Ducati mogla ispred Kawasakia stavit, ali ispred Yamahe nikada!!!! 8)

« Odgovori #10 u: 31 Listopada 2008, 10:16:22 »
Kada dodem malo do solada (i supruga dopusti) imam namjeru kupiti nesto sto se moze malo stisnuti. Bit ce polovno a glavni kriterij ce biti da je dobar i relativno jeftin bez obzira na marku (u igri su 3 japanca i 1 talijan iako bih rado na kojeg GSX-Ra).
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

niksa

« Odgovori #11 u: 31 Listopada 2008, 10:38:30 »
Kada dodem malo do solada (i supruga dopusti) imam namjeru kupiti nesto sto se moze malo stisnuti. Bit ce polovno a glavni kriterij ce biti da je dobar i relativno jeftin bez obzira na marku (u igri su 3 japanca i 1 talijan iako bih rado na kojeg GSX-Ra).

nema fix-a do GSX-a   :thumbsup:

« Odgovori #12 u: 31 Listopada 2008, 10:41:41 »
suzuki i japanci
Cigo

« Odgovori #13 u: 31 Listopada 2008, 10:55:56 »
nema fix-a do GSX-a   :thumbsup:
Dobra rima sve nas drma.
Vjerovo sam i ja u GSX-a
dok para za Harley-a nisam ima.

hehehe...