Autor Tema: Sta vas nervira vezano za motociklizam?  (Posjeta: 9843 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: Sta vas nervira vezano za motociklizam?
« Odgovori #30 u: 30 Listopada 2008, 21:32:38 »

4.Smeta mi to što me ljudi u autu ne vide kad sam na motoru,ljudi ko da su polagali pitraj Boga di,ni žmigavac ne davaju,a ja se ne mogu ukopat sa svojim kočnicama...i onda lako dolazi do ne sreće...dakle kočenje!

konacno ja tih problema nemam vise....
auspuh je vrijedio svake kune....
kad god me cuju, micu se... [smilie=skocko]

« Odgovori #31 u: 30 Listopada 2008, 23:08:43 »
Mene nerviraju oni sto se pedrisu sa kuckima i curama na skuterima a kucki lice na mise [smilie=lol] [smilie=lolroll]

Offline Nix

« Odgovori #32 u: 30 Listopada 2008, 23:40:04 »
Ne. :roll: :think:

Jesam ti reko već da si ostario? :yes:
Free Rider

Tetkica racing team

« Odgovori #33 u: 31 Listopada 2008, 10:14:53 »
Smeta mi nacin na koji "ostali" gledaju na motocikliste...prvenstveno vozaci automobila koji da bude još zanimljivije neznaju niti auto voziti, a kamoli motocikl!

Offline nienna

• metro xD
« Odgovori #34 u: 31 Listopada 2008, 10:50:25 »
a daaj vicko, puj to, ne vrijedaj kikinog pasa  :boxing:

[smilie=naughty]
..........na hladnom sjeveru

« Odgovori #35 u: 31 Listopada 2008, 15:48:43 »
A kad covjek sa autom napravi malo mjesta, pruzi vani ruku i mahne za slobodan prolaz?

« Odgovori #36 u: 31 Listopada 2008, 16:39:45 »
Ja izbacim ruku i mahnem jer nemam zmigavac. Pa skrenem.  ;D
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

« Odgovori #37 u: 31 Listopada 2008, 20:58:52 »
A kad covjek sa autom napravi malo mjesta, pruzi vani ruku i mahne za slobodan prolaz?
Dovoljno je da ti da do znanja da te primjetio, i to najčešće sa 20cm desno, a ostalo je na vozaču motora oće li proć ili neće i kada će to napravit
CIKLAMA

Offline nienna

• metro xD
« Odgovori #38 u: 01 Studenoga 2008, 11:00:13 »
kda sam u autu najvise me nerviraju oni mali kreteni na prdekalima kda ti se na*iju na guzicu (jer voze punih 10 km/h brze nego ti) i to jos s desne strane.

pa kada tako nekoga pokupim kada se bacim u desno da pustim motor, onda cu ja biti kriva  :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

« Odgovori #39 u: 01 Studenoga 2008, 11:33:38 »
kda sam u autu najvise me nerviraju oni mali kreteni na prdekalima kda ti se na*iju na guzicu (jer voze punih 10 km/h brze nego ti) i to jos s desne strane.

pa kada tako nekoga pokupim kada se bacim u desno da pustim motor, onda cu ja biti kriva  :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
E, a da kako?
samo pravo! nema bacanja ljevo-desno ;D

Offline nienna

• metro xD
« Odgovori #40 u: 01 Studenoga 2008, 11:35:13 »
ma na kocnicu...pa ce radit fini salto preko auta  :big_smile:

:P :P

« Odgovori #41 u: 01 Studenoga 2008, 11:51:19 »
ma na kocnicu...pa ce radit fini salto preko auta  :big_smile:

:P :P
[smilie=naughty] [smilie=naughty]neuradi drugome  bla bla bla..znas vec..
ko bi osto kad bi se sve tako gazili?

Offline V-nor

• **
  • YAMAHA 345 SYC, Malaguti CIAK
« Odgovori #42 u: 01 Studenoga 2008, 21:32:59 »
[smilie=naughty] [smilie=naughty]neuradi drugome  bla bla bla..znas vec..
ko bi osto kad bi se sve tako gazili?

Onaj ko ima DOBAR DOSKOK IZ SALTA....  [smilie=lolroll]

Salim se.

Ja evo ne vozim, ali ono sitno sto su me vozili znam da me nervira ka dosjetim da se mladi gospodin ide pravit vazan pa vozi brze nego je meni iza ugodno/uzbudljivo.

Nervira me LJUDSKA GLUPOST I PRIMITIVIZAM, ali to definirat po mojim kriterijima..mogla bih ode knjigu otkucat.
Nece ici.

Dalje me nervira nepostivanje prometnih pravila sviiiih sudionika u prometu (citaj znakovi, signalizacija, prednost i KULTURA)

Sta jos...? Nervira me sta mi se nekad smrznu kolina jer me ionako bole, i nervira me sta nemam iskustva pa su mi zasad navikavanje i  strahovi veci od gusta. To bi bilo lipo prominit, ali ...

Aj. Vidit cemo sta donosi sutra.

Mozda neki moj mali privatni motor i lipinovi asfalt, i ... sok od krushke.  :roll:

:joy: [smilie=sretan]
Pretpostavka je majka svih za*eeeba!
Nosite opremu, smanjite gas, doma je netko tko èeka na vas...

Offline aurellie

« Odgovori #43 u: 02 Studenoga 2008, 19:06:45 »
Vidim da neki ovdje mole Boga da im se auto malo pomakne udesno? Ja sam se jednom motoristi išao pomaknut i umalo sam upao u otvoreni šaht a nisam se smio maknut nigdje jer ću ubit čovjeka. Otad niti se ja mičem niti volim da se meni itko miče, neka čovjek gleda kud vozi a ja ću njega lako već negdje preteć.

A kad sam išao za grobnik, u jednom bogenu sam se mimoišao sa šleperom i ovaj me zasuo sa šoderom i kamenčićima  :thumbsdown:

The machine spirit is with me!

« Odgovori #44 u: 07 Studenoga 2008, 03:12:22 »
U jebo te, odakle uopce poceti sa pricom o tome sto me zivcira na cestama...  :think:
Evo ukratko, mada ne mora nuzno biti po ovom redoslijedu  :big_smile:

* Asfalt koji je zadnji put presvucen tamo negdje iza rata. Ne, ne mislim na rat '91-e, nego na onaj rat otprije cca 60 godina. Pa je sad taj asfalt u biti staklo. Pa cim padne malo kise to staklo bude mokro. A na mokrom staklu se stigne jaako daleko lol, samo na koljenima...
* Nadobudni juniori koji skidaju retrovizore sa svojih 50-tica ne bi li bili aerodinamicniji (brzi) i ljepsi (?). A word of advice for young guns: ako zelite biti brzi od 50 ccm kupite si 100 ccm. Ako zelite biti ljepsi nemojte kupovati Benelli Pepe  :big_smile: Skidanjem retrovizora jedino sto postajete je meta drugima, pa makar i za psovanje mame ;)
* Kamioni koji "zaborave" staviti ceradu a prevoze pijesak, sljunak i ostale vesele stvari koje je bas ugodno izbjegavati kad si na 2 tocka...
* Raznorazne drzavne institucije/firme tipa vodovod, elektrojug etc, koje se ne mogu medjusobno dogovoriti pa se desi slijedeca situacija: pocetkom travnja vodovod napravi lom u nekoj ulici i postavi/popravi kanalizaciju, a pocetkom svibnja to isto napravi npr HT da bi provukli kablove. Naravno, svaki od njih je napravio svoje kanale i svaki od njih je to zakrpao na svoj nacin, a uvijek se nekako desi da je razlika izmedju tog novog asfalta i onog originalnog bar 2 centa lol. Pa se onda kroz tu ulicu jedva prodje i endurom... Npr šipčine. Trebam li vise ista reci  :lol:
* Ljudi u autima koji se prikljucuju sa sporedne ceste, koji te pogledaju ravno u oci, zakoce, a onda kad ti dodjes 6-7 metara od njih onda se sjete da se oni u biti stignu ubaciti na glavnu ulicu. Naravno.

Uh, ima toga jos puno ali fali mi inspiracije  :lol: a i neke su ure...

Zivjeli.