Autor Tema: Sta vas nervira vezano za motociklizam?  (Posjeta: 9851 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: Sta vas nervira vezano za motociklizam?
« Odgovori #15 u: 28 Listopada 2008, 20:41:32 »
Shepa ne mogu se sloziti s tobom. Ponekad i sam sjednem na supruzin skuter ali mi ni na kraj pameti ne pada preticanje sa desne strane i slicni "podvizi". Ja sam sam poceo na puch-u ali nisam nikada nadobudno vozio kako vecina danasnjih skuterasa. Jednostavno se manjak ks nadoknaduje divljastvom i ignoriranjem svih normi zdrave pameti (da ne govorimo o propisima). Ni sam nisam cvijece sto se tice propisa ali se u svemu mora imati mjere dok neki jednostavno idu glavom kroz zid.
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

Offline nienna

• metro xD
« Odgovori #16 u: 28 Listopada 2008, 22:03:44 »
mene nervira to sto vozim u grcu, u strahu da me neka budala ne pokupi...izleti...skrene bez zmigavaca...ono...sto je svakodnevna pojava  :roll:
..........na hladnom sjeveru

Offline Nix

« Odgovori #17 u: 28 Listopada 2008, 22:19:46 »
Koliko me nerviraju toliko ih obožavam....nadobudni rejseri sa npr.jugom 45,Jegermaister naljom preko cjele zadnje šajbe,4 razl.felge s Tigar gumama tvorničke ugradnje,a iz naknadno ugrađenog(!) kazetofona krči najnoviji hit neke cajke...i naravno cijeli taj "tuning" donosi samouvjerenje njihovim jadnim glavama da mogu parirat motoru od npr.100 ks...I onda krene nabijanje na tablicu,turiranje,paljenje guma...E to nervira,a takvih kretena ima puno,previše.e onda imaš dva načina.ili stat pa mu slomit glavu od superyuga ili mu pokazat koliko je zapravo jadan i bespomoćan pa odvrnut gas i uz gromoglasno urlikanje ga ostaviš u prašini. :twisted:
E! :mrgreen:
Free Rider

Tetkica racing team

« Odgovori #18 u: 28 Listopada 2008, 22:45:48 »
...kad previdim sve nabrojano i kad  bez veze "bauljam" po putu pa se skoro zaljepim u one, što kao i ja, obilaze sa svih strana. (drukčije se i nemože vozit kroz grad jer se auti tako poslože da moraš vozit slalom)

« Odgovori #19 u: 28 Listopada 2008, 22:57:43 »
E to Nix, dobro si to naglasio..
Ja kad sam iso u St jedno sigruno 5-6 auta sto sam prestizo su mi "parirali", oliti odmjeravali snage. A zanimljivo je to sto ih je pola bilo golfova naftaša od sirovih cirka 67 konja, koji gore dime od kakvog putnickog broda na garbun sa pocetka 20 stoljeca... Al neda se dasa, hebi ha, najbrzi je u svom okrugu, od Gromače do Mrcina...  :thumbsdown: :evil:
*Kiss french, ride Italian*

« Odgovori #20 u: 29 Listopada 2008, 00:53:49 »
Sto ste se tako okomili na skuterase i na vozace jeftinih auta jeste li svi vozili od pocetka po propisma i nepravili piz... po putu .Mislim da je vecina vrlo slicno pocela i da nisu bili tatini sinovi koji su imali nove motore (skuter tomos i sl).I mene danas cesto nerviraju ali i mi smo bili jako slicni njima

Offline Nix

« Odgovori #21 u: 29 Listopada 2008, 12:34:12 »
Nije stvar u skuterima i jeftinim autima.Stvar je u mentalitetu vozača tih vozila.Primjer koji sam naveo je najčešći.Ne mora bit yugo,eto npr.onaj seljo sa crvenom octaviom koji utorkom pali gume ispred roksija,sjećaš ga se i ti... ;) :P
Naravno da svi vole radit pizdarije,ja prvi,pa znaš me,ali ovo su krkani.Teški.
Free Rider

Tetkica racing team

« Odgovori #22 u: 29 Listopada 2008, 22:48:18 »
meni smetaju Taxisti s njihovom voznjom i ponasanjem ne mare za nikoga samo gledaju zaradu a i ekipa koja vozi pize ja mozda i gora voze bez svjetala kocnica bez regstracija

« Odgovori #23 u: 29 Listopada 2008, 22:59:32 »
vicko, opet si bio u roxy-a  [smilie=lolroll]
CIKLAMA

« Odgovori #24 u: 30 Listopada 2008, 11:58:34 »
Mene najvise nervira sto svatko tko ima solada za kupiti nesto na dvije rote misli da je biker.
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

Offline emirharley

• Harley-Davidson Road King Classic FLHRCI
    • http://www.facebook.com/pages/The-First-Sarajevo-Harley-Davidson-Club/121702474647007 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.163078797061414.27691.100000778847200&type=3&l=daf8484f07
« Odgovori #25 u: 30 Listopada 2008, 12:38:43 »
Mene najvise nervira sto svatko tko ima solada za kupiti nesto na dvije rote misli da je biker.

Onaj tko je kupio motocikl je samo vlasnik motocikla, a biker je nesto drugo, prije svega onaj tko je motociklizam USADIO u svoje srce, pa cak ne mora niti imati motocikl parkiran u garazi.
« Zadnja izmjena: 30 Listopada 2008, 14:14:16 od emirharley »

« Odgovori #26 u: 30 Listopada 2008, 15:46:45 »
Onaj tko je kupio motocikl je samo vlasnik motocikla, a biker je nesto drugo, prije svega onaj tko je motociklizam USADIO u svoje srce, pa cak ne mora niti imati motocikl parkiran u garazi.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

To je ono na šta ja mislim kad kažem da među skuterašima ima većih bajkera od mnogih motorista.
At the end of time, a moment will come when just one man remains.
Then the moment will pass. Man will be gone.
There will be nothing to show that we were ever here... but stardust.

« Odgovori #27 u: 30 Listopada 2008, 15:54:00 »
1.podjele među motociklistima(u ostalim djelovima zemlje je to jako naglašeno) :roll:.
2.wannabe motoristi :thumbsdown:. eto jedna od podjela ali to je podjela koju smatram ispravnom
3.počelo me je smetat u ovom gradu to što su eto i motori počeli smetat,gdje god da ga parkam vazda nekom smeta.... :doh:
4.Smeta mi to što me ljudi u autu ne vide kad sam na motoru,ljudi ko da su polagali pitraj Boga di,ni žmigavac ne davaju,a ja se ne mogu ukopat sa svojim kočnicama...i onda lako dolazi do ne sreće...dakle kočenje!
5.smeta me što mnogi od nas pa i ja,uvijek težimo ka jačem i većem  motoru,zapravo je to kao bolest.. a šta ćeš.To su motocikli  :)
6.smeta mi to što ljeti ne mogu vozit pod punom opremom ....po gradu da i ne govorim.  :thumbsdown: dakle LJETO i vrućine,isto tako kiše i snijeg(po kiši ajde nekako sam i vozio ali po snijegu je katastrofalno teško! :thumbsdown:)...
7.smeta mi kad me se izguruje iz trake,to stvarnoi ne volim i tada me je najviše strah  :evil:
ima toga još...
ali kao što i samo znate,puno manje je stvari koje nas živciraju nego koje nam pružaju zadovoljstvo! :yes: :)

Offline emirharley

• Harley-Davidson Road King Classic FLHRCI
    • http://www.facebook.com/pages/The-First-Sarajevo-Harley-Davidson-Club/121702474647007 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.163078797061414.27691.100000778847200&type=3&l=daf8484f07
« Odgovori #28 u: 30 Listopada 2008, 16:09:22 »
Faber napisao:

ali kao što i samo znate,puno manje je stvari koje nas živciraju nego koje nam pružaju zadovoljstvo! :yes: :)

[/quote]

Pa naravno, veci nas je motocikl i anti-stres terapija. I to odlicna anti-stres terapija. :thumbsup:

« Odgovori #29 u: 30 Listopada 2008, 21:28:22 »
apsolutno....
ali mislim da bi trebalo izbjegavat pod stresom sjedat za motor :)