Nije mi jasan ovaj Stijepo: ubi se od pljuvanja po Harley-Davidsonu. Sta mu je? Sada bih ja kao vozac H-D trebao da pljujem po svim onim koji voze Hyosunge, Keewaye, Yamasakije i ine druge motore...no to se od mene ne moze dozivjeti, jer ja postujem tudje.
Sad bih ja trebao da kazem da je BMW opozvao (Recall) za godine 2007 i 2008 veliku seriju motora tipa R 1200 GS i Adventure, evo moj jaran Ibro Kaiser kupio Adventure i nakon samo mjesec dana nije mogao da ga upali. Totalna blokada elektronike, morao ici na servis u drugu drzavu. Na BMW forumima sve vrvi od zalbi na ovo, zalbi na ono.
Suzuki Intruder imao probleme sa rezervoarom za gorivo, povukli na popravke kompletnu prodatu seriju.
Kawasaki imao opoziv za modele ZX14 za 2006 i 2007 modeli radi razdvajanja i propadanja zadnjeg dijela rama.
Honda Gold Wings takodjer imala priobleme sa ramom, serija 01, 02 i 03, potrosila milione da financira popravke svim onima kojima je prodala motore.
Yahmaha FJR Sport Tourer imala probleme sa pregrijavanjem
Na kraju, mozda je Toyota najbolji auto, ali bih ja radije imamo Mustanga ili starog dobrog Chevyija Corvettu!
A BMW-a R65 i BMW-a R100RT Classic sam odavno izgustirao, jos kao deckic.