Autor Tema: pozdrav svima....  (Posjeta: 7339 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

pozdrav svima....
« Odgovori #15 u: 12 Ožujka 2006, 21:22:55 »
HEHE...ljudi ja sam dovuka ovog vamo!!!Nagrada?Moze koja stara kaciga?Pocinjem se opremat!!
Evo Dado je dobio novu pa ako budes baca staru.... :mrgreen:
A i netribaju ti 2 odjela Dado,moze dvodjelno???? :thumbsup:
EEEE moj Bozo...cujemo se legendo!!! [smilie=dobar]
Ljudi pazite se ovog ovaj vam je stunter!!!
...

pozdrav svima....
« Odgovori #16 u: 12 Ožujka 2006, 22:16:21 »
Citat: "OliveRR"
HEHE...ljudi ja sam dovuka ovog vamo!!!Nagrada?Moze koja stara kaciga?Pocinjem se opremat!!
Ljudi pazite se ovog ovaj vam je stunter!!!
stunter????? ajde neka nam dođe onda na www.stuntbase.com
tamo su stunteri iz cijelog svijeta ima i forum i zanimljivih stvari inače portal od mog dobrog frenda odavde iz Zagreba......
p.s. ja nikada neću biti ono što sanjam :mrgreen:

pozdrav svima....
« Odgovori #17 u: 12 Ožujka 2006, 22:37:27 »
Citat:
stunter????? ajde neka nam do?e onda na www.stuntbase.com
tamo su stunteri iz cijelog svijeta ima i forum i zanimljivih stvari inače portal od mog dobrog frenda odavde iz Zagreba......
p.s. ja nikada neću biti ono što sanjam :mrgreen:
ma neda mi se bas na sb....ss mi je puno bolji ati faber si legenda i uvek ces da budes--znam te sa ss...a ciji je portal waynder ili nekog od njegove ekipe....
..da je Isus iz Komina bia,niko ga razapet ne bi smia...
prodajem samsung d900-novi s garancijom za

pozdrav svima....
« Odgovori #18 u: 12 Ožujka 2006, 22:39:07 »
Citat: OliveRR
Ljudi pazite se ovog ovaj vam je stunter!!![/quote e e e dovuka me...inace zasto ti je nick oliver kad si DUNDO uvik bia...ajde dolazi vise doma bar na koji dan ...

pozdrav svima....
« Odgovori #19 u: 12 Ožujka 2006, 22:42:57 »
Evo moram jos opljackat 1 kladionicu i 1 banku,fali mi jos malo za motor a treba i za opreme malo pa...A jos malo,bit ce svega!!! :twisted:
...

pozdrav svima....
« Odgovori #20 u: 12 Ožujka 2006, 23:10:10 »
:shock:  Bozo ti mene znaš???? :shock:  auuu da sa SSa! tamo sam nons top heheh!
a da SB ti je od Wayndera...ne pišem često jel brate needaa mi see na engleskom pisat  :P  :mrgreen:  :mrgreen:  :wink:  ajde dobrodošao onda!
a kolko godina voziš što??? kako šta....nisi napisao :shock:

pozdrav svima....
« Odgovori #21 u: 12 Ožujka 2006, 23:16:48 »
Faber vozi ti on peugeot Zenit 50,i stari cupa ruke,ja jednom napravio djir,i posto sam malo visi nemam di s nogama i sjeo sam malo nazat,stari na zadnji dize...On ce ti pisat sta je sve stavio na njega,al samo cu ti rec da ga i nije lipo cut,lipsa je Hayabusa za vidit,onda znas kako je!!!
Mislim da moze nesto preko 90 ic
...

pozdrav svima....
« Odgovori #22 u: 12 Ožujka 2006, 23:39:28 »
Faber vozi ti on peugeot Zenit 50,i stari cupa ruke,ja jednom napravio djir,i posto sam malo visi nemam di s nogama i sjeo sam malo nazat,stari na zadnji dize...On ce ti pisat sta je sve stavio na njega,al samo cu ti rec da ga i nije lipo cut,lipsa je Hayabusa za vidit,onda znas kako je!!!
Mislim da moze nesto preko 90 ic
aaa zenit! naš jedan prijatelj ima tog malog Zenitha...e pa ima podforum za skutere i tamo neka piše i pita ako ga što zanima..slike neka stavi  i tako..

hehhehe! i menimoj dreči kad postine rezonanciju ali mi je lipši nego hayabusa...jer je moj :lol:  :wink:

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
pozdrav svima....
« Odgovori #23 u: 12 Ožujka 2006, 23:47:27 »
Dobrodošao

Citat: "b.o.z.o."
he he nemam vtr ali to mi je motor san snova....sta se imam dodtno predstavljt tj sramontit ode jer jos guram skuter...

Aj sad promijeni onda podatke jer ako svi počnemo pisat što bi htjeli vozit...

HEHE...ljudi ja sam dovuka ovog vamo!!!Nagrada?Moze koja stara kaciga?Pocinjem se opremat!!Evo Dado je dobio novu pa ako budes baca staru.... :mrgreen:

Već sam je mijenjao za kune  :mrgreen:

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

pozdrav svima....
« Odgovori #24 u: 13 Ožujka 2006, 10:02:06 »
pozdrav jos jednom neretvancu :)

pozdrav svima....
« Odgovori #25 u: 13 Ožujka 2006, 10:08:18 »
[quot[/quote]aaa zenit! naš jedan prijatelj ima tog malog Zenitha...e pa ima podforum za skutere i tamo neka piše i pita ako ga što zanima..slike neka stavi  i tako..

hehhehe! i menimoj dreči kad postine rezonanciju ali mi je lipši nego hayabusa...jer je moj :lol:  :wink:[/quote]je je zenith...imam na njemu polinia sport kako bi ti reka kitu,bjeli centralni peder polinijevo kvacilo polinijev variomat giannelli auspuf malossi red sponge i jos nekih sitnica...nemam neku krajnju al imam start sto mi je i najdraze...a feberu kao tebe nebi znao najveca legenda na ss...prje mi je bio drugi nick na ss ako se sjecas nesto smo pricali i mom macu...a slike cu stavit nesto kad slikam mob jer sam izgubi kabel od digitalca...pozrav veliki tebi i olivru...btw oli sad ide cca100 jer sam miria kad je bia m3 u mene... vozim ima neke cetri godine al sam u svjetu motora jer mi stari stalno voza neki motor

pozdrav svima....
« Odgovori #26 u: 13 Ožujka 2006, 10:10:33 »
Citat: "fjaka"
pozdrav jos jednom neretvancu :)
hvala takodjer jednom dubrovcaninu...kad dodjem u dbk nadjemo se negdi na picu jer idem cesto doli jer mi je cura u skoli tamo...al dodjem busom....

pozdrav svima....
« Odgovori #27 u: 13 Ožujka 2006, 10:17:01 »
Citat: Dado
Dobrodošao

he he nemam vtr ali to mi je motor san snova....sta se imam dodtno predstavljt tj sramontit ode jer jos guram skuter...

zasto??? pa nepise motor koji vozim pise samo otor tako da nevidim eazlog zasto bi mjenjo...neznam bas da prestavlja neki probleem

pozdrav svima....
« Odgovori #28 u: 13 Ožujka 2006, 10:18:02 »
Citat: b.o.z.o.
Citat: "Dado"
Dobrodošao

zasto??? pa nepise motor koji vozim pise samo motor tako da nevidim razlog zasto bi mjenjo...neznam bas da prestavlja neki probleem

Offline Laske

pozdrav svima....
« Odgovori #29 u: 13 Ožujka 2006, 10:57:15 »
b.o.z.o. ne ljuti admina, tek si došo ! moraš se ulizivat ovako ko i ja !   :lol:  :lol:  :lol:
Ali, ne stvarno, ljudi su u pravu ! Dobro su te pitali bili uopće izlazio iz kuće da voziš APN-a ? Pa nisi jedini skuteraš ovdje, a koliko vidim svi su ravnopravni u diskusijama i niko nikoga ne zahebava zbog toga što vozi...

Btw. i ja sam tek došao, pa ne znam ko bi kome trebao izrazit dobordošlicu... he he
anyway welcome...
 :D
Laske