Autor Tema: OPREMA  (Posjeta: 9912 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
OPREMA
« Odgovori #15 u: 12 Ožujka 2006, 00:32:29 »
Ovo što sam ja nabrojao za preko 20t kn je VRHUNSKA oprema koju ne možeš kupit u Louisu na popustu. Dakle dva odijela (dvodjelno i jednodjelno), kaciga, rukavice, kornjača i čizme... teško da ćete naći ispod 20t kn. (osim ako nemate prijatelja Helgu  :mrgreen: )

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

OPREMA
« Odgovori #16 u: 12 Ožujka 2006, 05:35:56 »
Citat: "Bajac"
Moj buraz je za za jeftine pare se dobro obukao....
jaknu, gace i cizme za oko 3000kn u luisovom butiku... na snizenju... :mrgreen:
Plus kaciga 1500 i ove sitnice.....
U nas je sve skupo...
A u luisovom shopu se mozes dobro obuc za jeftine pare jedini je problem sto je daleko.. :?

malo smo ne upućeno..problem je jedino što Louise postoji u HRV jedna jedina trgocina sad sam zaboravio di! negdje tamo kvarner istra! a u klinac! pitam Chupsya sutra sa SSa! on mi je pričo to.....

OPREMA
« Odgovori #17 u: 12 Ožujka 2006, 10:12:25 »
da.....
Ali meni se jos javlja problem. BOJA
Imam zeleni motor i na njemu smijesno ozgleda neko sareno odijelo.
U Helda sam naso dvodijelno, crno, kozno za 499€, (vindjakas cape, a gace le mans), cizme crne isto held 165€ (pit walk tex), rukavice kawasaki boja 73€ (held ninja), bubreznjak imam vec i kacigu sam kupio nedavnoisto kawasaki boje (HJC fg-14) DAkle ovo drugo bi me sve skupa izaslo jos 737€ sto je prihvatljivo ako vrijedi.
mcho racing company

OPREMA
« Odgovori #18 u: 27 Ožujka 2006, 23:47:30 »
bilo koja cizma ili polucizma je bolja od tenisica jer cilj je zastiti glezanj i zglob koji prvi stradaju
rukavice bilo kakve su bolje od nikakvih, a ako se vec kupuje onda je dobro da budu ojacane da izdrze struganje po asfaltu, vindjaka isto tako obavezno s protektorima da izdrze ev struganje
color=red]Baba Zanetti[/color]

OPREMA
« Odgovori #19 u: 28 Ožujka 2006, 20:43:45 »
ajde ljudi dajte pomozite,evo več par dana se mislim koju kacigu uzet,tražim neku oko 2000 kn,pa savjetujte me,gledo sam u dantea i svidila mi se HJC fg 14,ali i ima par dobrih od nolana i sharka! :help:

Offline aurellie

OPREMA
« Odgovori #20 u: 28 Ožujka 2006, 21:15:19 »
imam FG14 i to je stvarno vrhunska kaciga pogotovo za novac koji se traži za nju. U Dantea dođe oko 2000kn (i to bez antifog vizira!!), ali u Karlovcu idu za oko 400-500kn manje(zajedno sa vizirom), pa bih ti preporučio da u Dantea samo isprobaš veličinu pa naručiš iz karlovca.
Možemo se i nać jednom na piću, ako želiš malo bolje vidjet o kakvoj se kacigi radi...

The machine spirit is with me!

OPREMA
« Odgovori #21 u: 28 Ožujka 2006, 22:49:27 »
Ja moram kupit gorotex ili štogoć slično, bitno da je vodoneporosuno a da diše. Trebam sebi gaće i za ženu komplet. Ima li u Bosni toga ili u Crnoj Gori? Navodno da u Trebinju ima neka butiga moto opreme i da je jeftino al ne znam što ima i koliko je to jeftino. meni treba nekakva klasa IXS-a, bitno da nije koža. To već imam i ide mi na .... navlačiti kišno a još više skidati ga nakon pedesetak kilometara. Što se tiće šljema po meni nema do Arai koji je dosta tih. Malo sam se zeznuo sa Nolankom N 100 jer je bučna. Huči i to poprilično. Možda će biti bolje kada montiram jači haber ali se bojim. Šteta, jer je prva liga što se diže pa nije vruće kada voziš gradsku ili kad na turi staneš na pumpu i slično. Pronašao sam na internetu jednu Schuberticu i to je po meni ludilo kaciga. Malo je paprena al je mrak. Ima o njoj na WWW Motori.

Brz sam pa nisam dosadan

OPREMA
« Odgovori #22 u: 30 Ožujka 2006, 21:15:57 »
omcho ima FG-14, a to je vjerojatno i moja buduća kaciga, odlična kaciga koja ima sve što treba jedna takva imati,  fiberglass/kevlar, antifog i UV vizir je standardni dio te kacige i vrlo je tiha što mi je jako bitno i dođe manje od 1800 kn u Dantea što mi je jako prihvatljivo
color=red]Baba Zanetti[/color]