Autor Tema: Radar  (Posjeta: 9741 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline emirharley

• Harley-Davidson Road King Classic FLHRCI
    • http://www.facebook.com/pages/The-First-Sarajevo-Harley-Davidson-Club/121702474647007 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.163078797061414.27691.100000778847200&type=3&l=daf8484f07
Radar
« u: 26 Rujna 2008, 21:21:47 »
Imao sam prije nekoliko dana zestok "sukob" sa policijom. Upucali me radarom tipa laser/snajper (znate na sta mislim) i jos pridodali da sam preticao na punoj liniji :roll:

Bitka je bila velika i rovovska, elem ja sam u svoju odbranu rekao i uradio slijedece:

Policija:  ovo su dva teska prekrsaja, svaki nosi po dva boda, 100 KM i mjesec dana zabrane? Sta da Vam pisem: brzinu ili punu liniji, necemo obadvoje?

E:  Kako znate koliko sam ja brzo vozio?

P:  pa radar, gospodine.

E:  Dobro, gdje ste/u sta ste "gadjali?

P:  U motocikl.

E:  Gdje tocno, u kacigu niste jer je od plastike, u far niste jer je od plastike, u masinu niste jer je rebrasta i nema ravnu reflektirajucu povrsinu u svrhu odbijanja laser/radar zraka, kao sto imaju automobili i kao sto vi tablicu gadjate na automobilima. Osim toga (uzimam foto-aparat i slikam) ovaj vam je uredjaj neispravan jer je drzac kabla pokidan, a jedna od tri nogare stativa je otkacena i neispravna visi.

P:  Dobro, a sta cemo sa preticanjem na punoj liniji?

E:  A kako vi to znate, ako ste me "gadjali" radarom?

P:  Vidio je "drugi" policajac.

E:  NIJE, cijelo vrijeme je pisao, sto i sada radi, prijavu "prvom" vozacu kojeg ste zaustavli prije mene.

P:  ???????

I tako, rastali smo se puni ljubavi i razumijevanja.....do narednog susreta.

Offline stalker

• *
  • Honda NC750XDG / SH 150
    • ABYSS diving & water sport center
Odg: Radar
« Odgovori #1 u: 26 Rujna 2008, 22:49:21 »
Namjerili se na krivoga  [smilie=lolroll] [smilie=lolroll]
http://www.renault-klub.hr
 -----------------------------

Bolje izgubiti tren u ¾ivotu nego ¾ivot u trenu!

« Odgovori #2 u: 26 Rujna 2008, 23:00:43 »
Uvijek sam ti se divio koliko volje imaš... :big_smile:

« Odgovori #3 u: 26 Rujna 2008, 23:35:09 »
Bolje nastaviti voziti nego stati... manje sukoba...  :mrgreen:
A sto kad te snimaju, kako se onda zalis?  :roll:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline emirharley

• http://www.facebook.com/pages/The-First-Sarajevo-Harley-Davidson-Club/121702474647007 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.163078797061414.27691.100000778847200&type=3&l=daf8484f07
« Odgovori #4 u: 26 Rujna 2008, 23:43:53 »
Cuo sam to za snimanja, mada je mislim da je to legenda i da to ne postoji.

Salim se, no treba znati da oni ne snimaju TVOJU brzinu, nego SVOJU i potrebno je da KONSTANTNO voze iza tebe u istom rastojanju jedno vrijeme, ne znam tacno koliko jer ove slucajeve jos nisam proucavao, ali negdje sam procitao - sedam minuta.

I jos nesto o radaru/laseru: vecina uredjaja nema printani ispis/zapis o mjerenoj brzini, niti ima neki video zapis, samo ono sto je na displeju radara. No, to prikazivanje na displeju se resetira i glavni fol je da kada te policajac pozove da vidis svoju brzinu, da to odbijes da ne bi bio sam sebi svjedokom na sudjenju, ukoliko drugi policajac nije VIDIO prekrsaj, sto je rijetkost obzirom da uvijek nesto drugo rade, ili mobitelefoniraju ili pisu prijavu nekome drugom. I na kraju ostaje tvoja rijec protiv njegove (policajceve) a dokaza - nema!

« Odgovori #5 u: 27 Rujna 2008, 00:07:33 »
Mene su snimali nekim novim sustavom u duzini od 200 metara...  :think:
Nije konstantna brzina bila jer ja sam ubrzavao,a presretac je jos vise ubrzavao posto me sustizao...
A sad ne znam nadodava li on svoju brzinu kad se tako priblizava jer u Bosni su me uhvatili s istim uredajem da vozim kombi Tranzit, Diesel uz Ivan planinu 86 km/h....a kombi vidi prije brdo od mene.  :mrgreen:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline emirharley

« Odgovori #6 u: 27 Rujna 2008, 09:55:04 »
U BiH nisi platio za prekrsaj, nego pravo da vozis i dises na cestama BiH, a to se pravo placa na barikadama koje postavlja policija na svim mogucim i nemogucim mjestima, POSEBNO u drugom entitetu, posebno na cesti Slavonski brod - Doboj, ali ni ovi "nasi" nisu nista bolji.

« Odgovori #7 u: 27 Rujna 2008, 10:03:52 »
Najvise sam fasovao po Hercegovini jer ne simpatiziraju DU tablice ili su malo zavisni.  :evil:
Prema Doboju,Visegradu, Vlasenici, zavisi kuda idem sam najmanje platio, odnosno dao za kavu jer sam uvijek bio u prekrsaju.  :biker2:

« Odgovori #8 u: 28 Rujna 2008, 11:26:55 »
 :thumbsup:
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

« Odgovori #9 u: 30 Rujna 2008, 09:26:53 »
Imao sam prije nekoliko dana zestok "sukob" sa policijom. Upucali me radarom tipa laser/snajper (znate na sta mislim) i jos pridodali da sam preticao na punoj liniji :roll:
Bitka je bila velika i rovovska, elem ja sam u svoju odbranu rekao i uradio slijedece:
Policija:  ovo su dva teska prekrsaja, svaki nosi po dva boda, 100 KM i mjesec dana zabrane? Sta da Vam pisem: brzinu ili punu liniji, necemo obadvoje?
E:  Kako znate koliko sam ja brzo vozio?
P:  pa radar, gospodine.
E:  Dobro, gdje ste/u sta ste "gadjali?
P:  U motocikl.
E:  Gdje tocno, u kacigu niste jer je od plastike, u far niste jer je od plastike, u masinu niste jer je rebrasta i nema ravnu reflektirajucu povrsinu u svrhu odbijanja laser/radar zraka, kao sto imaju automobili i kao sto vi tablicu gadjate na automobilima. Osim toga (uzimam foto-aparat i slikam) ovaj vam je uredjaj neispravan jer je drzac kabla pokidan, a jedna od tri nogare stativa je otkacena i neispravna visi.
P:  Dobro, a sta cemo sa preticanjem na punoj liniji?
E:  A kako vi to znate, ako ste me "gadjali" radarom?
P:  Vidio je "drugi" policajac.
E:  NIJE, cijelo vrijeme je pisao, sto i sada radi, prijavu "prvom" vozacu kojeg ste zaustavli prije mene.
P:  ???????
I tako, rastali smo se puni ljubavi i razumijevanja.....do narednog susreta.
A brate, da ovako nešto probaš izvest kod nas, dobija bi pendrekom po korjenu nosa i mišanje bubriga u marici.
Kakva rasprava, kakvo fotografiranje, no fuckin way, dude.
At the end of time, a moment will come when just one man remains.
Then the moment will pass. Man will be gone.
There will be nothing to show that we were ever here... but stardust.

Offline Srđan

• *
  • KTM Super Duke 990
« Odgovori #10 u: 30 Rujna 2008, 09:58:58 »
jednu ili dvije nize, ovisno o situaciji, i gas ..... [smilie=blow]

Offline emirharley

« Odgovori #11 u: 30 Rujna 2008, 11:23:48 »
A brate, da ovako nešto probaš izvest kod nas, dobija bi pendrekom po korjenu nosa i mišanje bubriga u marici.
Kakva rasprava, kakvo fotografiranje, no fuckin way, dude.

Ne znam za Hrvatsku jer nemam velikih iskustva sa policijom, osim iz Brela oko parkiranja, a ostala sitna iskustva sa hrvatskom policijom su bila vise nego pozitivna, no u BiH u ovom segmentu funkcionira drzava i policija ne moze raditi sta hoce. Nisam bio bezobrazan, samo trazim svoja prava i ne mislim da sam nesto pogresno uradio. Neka i policija postiva propise i policijske procedure, a ako ce udarati svakog gradjanina u bubrege za svaku progovorenu rijec, to nije dobro, to ni Gestapo nije radio.

« Odgovori #12 u: 30 Rujna 2008, 13:44:13 »
nedavno sam morao izdvojit za njih 20eura, poskupili prije su bili zadovoljni i sa 10.... :thumbsdown:

« Odgovori #13 u: 30 Rujna 2008, 16:34:48 »
Idući put reci da si slabog imovinskog stanja ili da si ratno siroče  [smilie=lolroll] [smilie=lolroll] [smilie=lolroll]traži da ti reču kada su zadnji put kalibrirali laser, a dosta puta nisu već duže vrijeme. :yes:radi se svaku godinu dana. :thumbsup:
The Art of Motorcycle.....

« Odgovori #14 u: 30 Rujna 2008, 18:32:43 »
nisam imao vremena zurilo mi se a oni se uhvatili to sto sam za 43 prekoracio brzinu... :mrgreen:
drugi put vise srece... :roll: