Autor Tema: Moje djelo!!!!  (Posjeta: 4674 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Moje djelo!!!!
« Odgovori #15 u: 07 Travnja 2006, 01:16:34 »
bravo karabaja [smilie=clap] i još 5 dobio,blago ti se,da barem mi u ekonomskoj možemo o tom pisat :cry: ko vi u pomorskoj,ali zato mi imamo žena na bacanje [smilie=blow]

Moje djelo!!!!
« Odgovori #16 u: 07 Travnja 2006, 09:52:19 »
Citat: "burnout46"
bravo karabaja [smilie=clap] i još 5 dobio,blago ti se,da barem mi u ekonomskoj možemo o tom pisat :cry: ko vi u pomorskoj,ali zato mi imamo žena na bacanje [smilie=blow]

off: možeš pisat..ja pravin prezentaciju o povijesti motora...a to što nas,cura, ima više...znaći da ste vi naši robovi  :mrgreen:   :mrgreen:   :mrgreen:
®ivot je samo jedan, stoga, pazite na sebe i druge, vozite glavom, a ne rukama i nogama i uvijek se sjetite da ste to mogli biti ba¹ vi...

Offline ntR

sreca
« Odgovori #17 u: 07 Travnja 2006, 09:53:18 »
Sreca moja da sam blizu ekonomske a opet bi mogao napisati nesto ovako  :lol:
ust remember..Where you've spent your time. Can't respect all the tears you have cried. Just remembe

Moje djelo!!!!
« Odgovori #18 u: 07 Travnja 2006, 12:14:30 »
Citat: "burnout46"

Zato i ja znam koji put svratit do ekonomske...
da ne gledam stalno one pedere iz pomorske...
Gdje god se okrenem samo tubasi... :mrgreen:

Offline ntR

aa
« Odgovori #19 u: 07 Travnja 2006, 12:31:03 »
A ti? :roll:  :D
ust remember..Where you've spent your time. Can't respect all the tears you have cried. Just remembe

Re: aa
« Odgovori #20 u: 07 Travnja 2006, 20:01:39 »
Citat: "ntR"
A ti? :roll:  :D

Ja sam cisti....
Volim zene.... :mrgreen:  [smilie=evil5]

Offline aurellie

Moje djelo!!!!
« Odgovori #21 u: 07 Travnja 2006, 20:13:17 »
Bajac tema ti je super a još bolje što su profe i ekipa u školi to lijepo prihvatili  :D

The machine spirit is with me!