Autor Tema: H-D Cape town  (Posjeta: 3951 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

H-D Cape town
« u: 20 Rujna 2008, 09:55:32 »
E, ovo se treba doziviti.. Butiga velicine dva kosarkaska igralista. 10-tak zaposlenih, plus serviseri, 60-tak motora, plus doslovce neogranicen izbor opreme za vozaca i vozilo :), od servisnog prostora vas dijeli stakleni zid, a vlasnik moze lijepo sjest u kafic, sam se posluzit i gledat kroz staklo sto mu se radi na motoru. Jendom rijecju, treba se doziviti!!
Meni je jedino zao sto nisam imo aparat kraj sebe pa sam se posluzio mobitelom.

Uspio sam i naci Ducati South Africa zastupnistvo, al su bili u procesu selidbe, salon jos nisu preselili tako da sam bio samo u radioni u kojoj sam sreo 916-ku koja se sprema za trke i Benellia tornado.

*Kiss french, ride Italian*

Odg: H-D Cape town
« Odgovori #1 u: 20 Rujna 2008, 10:02:42 »
Jednom rijecju,najvise smeca na jednom mjestu : H-D, Ducati, Benelli... ima li motora?  :lol:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

« Odgovori #2 u: 20 Rujna 2008, 10:53:46 »
neloše, al bi se definitivno riješila staklenog zida tu... nije ugodno kad lik stoji na vratima radione pa ti tu i tamo proviri što radiš, a kamoli da te gleda cijelo vrijeme.... samo čekaš tren kad ćeš počet vrištat da mu ne diraš motor  :thumbsdown:

neka neka, počeli su se i kod nas  po hrv. selit u veće prostore malo pomalo ša ćemo jednog dana i mi imat ovako nešto, al kao što vuka kaže -  s motorima  :P
®ivot je samo jedan, stoga, pazite na sebe i druge, vozite glavom, a ne rukama i nogama i uvijek se sjetite da ste to mogli biti ba¹ vi...

« Odgovori #3 u: 20 Rujna 2008, 11:48:21 »
E, i jos nesto iz naseg Hr Ducati zastupnika.. Pokriven je, sliku dje je gol cuvam za osobnu upotrebu  :mrgreen: :twisted:

Plus moj bajk prilikom servisa:

Plus Martinov Hypermotard slikan u Istri..
*Kiss french, ride Italian*