Autor Tema: Moto puls  (Posjeta: 6096 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline emirharley

• Harley-Davidson Road King Classic FLHRCI
    • http://www.facebook.com/pages/The-First-Sarajevo-Harley-Davidson-Club/121702474647007 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.163078797061414.27691.100000778847200&type=3&l=daf8484f07
Moto puls
« u: 13 Rujna 2008, 18:22:31 »
Evo kisa pada, barem u Sarajevu, pa razne moto teme padaju na pamet u nedostatku vozikanja.

Elem, magazin "Moto puls", da ili ne? Dobar - los,  skup - povoljan?

Znam da smo ga nekoc svi u hipu kupovali, a takodjer znam da ga danas mnogi ne kupuju....

Meni se je osobno svidjao splitski nekadasnji "Motoglas" (jesam li pogrijesio naziv? da li je bio splitski?), na onom jeftinom papiru, ali meni je bio pravo dobar.

Odg: Moto puls
« Odgovori #1 u: 13 Rujna 2008, 18:33:44 »
Meni su danas pored interneta svi moto časopisi suvišni...
A Moto Puls posebno,sve što tamo mogu pročitat nađem na MCN i na još par stranica...
Loš,skup...istina da je tisak vrhunski kvalitetan al opet,24kn jedna od skupljih novina.Sve je više reklama,a testovi su nekako čudni,nisu bikers friendly.
Po meni jedna Moto novina mora sadržavat savjete za motoriste,od održavanja motora,predstavljanje povoljnih i korisnih moto proizvoda,do savjeta sigurne vožnje,brze vožnje ili slično :thumbsup:

Po meni novina koja k tome naginje je Motorevija,puno je bolja od MP,jedino da manje forsiraju Njemačke motore i sve Njemačko.
...

Offline nienna

• metro xD
« Odgovori #2 u: 13 Rujna 2008, 22:31:58 »
imam dzabe godisnju pretplatu  :joy:

redovno ga čitam, prelistam, gledam tete, i tako to  :D

dosta i kod njega naucila
..........na hladnom sjeveru

« Odgovori #3 u: 18 Rujna 2008, 08:57:44 »
Imo on i dobrih i losih strana!
Dezurni kamikaza !!!  A.K. ZUPA DUBROVACKA
MK Dvije Rote

« Odgovori #4 u: 18 Rujna 2008, 14:22:53 »
Najstariji i najbolji moto magazin u R'vata  :)
Kvalitetne slike, textovi i testovi. Dosta reklamnog materijala.
*Kiss french, ride Italian*

« Odgovori #5 u: 18 Rujna 2008, 14:28:53 »
ja obavezno čitam putopise..eto u zadnjem broju sam završio Labašev putopis u Nepal(usput opet je otišao u Nepal a bogami i još jedan poznanik!) :big_smile:..iako sam još više njegovih slika i teksta pročitao na motori.hr forumu pa mi je nekak draže kad te ljude koji su u MP ili pišu za MP nađeš tam i direktno pitaš što te zanima ili što mi nije jasno  [smilie=clap]

Magazin ko magazin..ok je ali neki testovi motocikala mi..paa...nije to to...imam neki čudan osjećaj.samo mi ide malo na živce što u DU uvijek kasni dan dva [smilie=lol]
,naravno to se obraćam našim ljudima  ;)

imam dzabe godisnju pretplatu  :joy:

redovno ga čitam, prelistam, gledam tete, i tako to  :D

dosta i kod njega naucila
wauuu...a penny je dobila majicu a u istom borju je izašla i moja slika VU vodotornja i nisam n9iš dobio...baš su Lemuri!" [smilie=anger] [smilie=anger]

Offline nienna

• metro xD
« Odgovori #6 u: 21 Rujna 2008, 10:05:37 »
ma viš da bandit tu ima svoje prste...

samo zene dobiju nagrade  :big_smile: [smilie=lolroll] [smilie=lolroll]

« Odgovori #7 u: 22 Rujna 2008, 21:05:06 »
samoprozvani admin pizdek :lol:

« Odgovori #8 u: 23 Rujna 2008, 09:37:00 »
Nekad jako dobar, a nekad (skoro pa) bacene pare.
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

Offline demza

• Aprilia RSV Mille my02
    • apriliabase.com
« Odgovori #9 u: 04 Listopada 2008, 20:07:25 »
ma viš da bandit tu ima svoje prste...

samo zene dobiju nagrade  :big_smile: [smilie=lolroll] [smilie=lolroll]

i čokoladu  [smilie=lolroll]

Offline nienna

• metro xD
« Odgovori #10 u: 04 Listopada 2008, 20:24:45 »
za to ne znamo  ;D

Offline emirharley

• http://www.facebook.com/pages/The-First-Sarajevo-Harley-Davidson-Club/121702474647007 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.163078797061414.27691.100000778847200&type=3&l=daf8484f07
« Odgovori #11 u: 18 Listopada 2008, 10:45:25 »
Ima li netko da ima, a da mu ne treba pa da mi moze pokloniti pretprosli broj Moto Pulsa, to je onaj broj sa Harley-Davidsonom Springer, ustvari Cross Bones (crna prednja vilica sa oprugom) na prvoj stranici?  Helga ce ovih dana u Sarajevo, pa eto.....Trazio sam po Sarajevu, ali nema. Hvala unaprijed.

Offline emirharley

« Odgovori #12 u: 18 Listopada 2008, 17:26:47 »
Evo, upravo mi se je "jeeves" javio da mi posalje magazin postom.

Kako su ponekada neke stvari u zivotu naopake:  ovaj magazin trazim vec petnaestak dana, obisao sam sve prodavnice i pitao dosta ljudi, a danas, sat nakon sto sam stavio "potraznju" na DU-moto Forum, prvi covjek sa kojim se svaki dan vozam kaze mi: "Pa imam ja, sto nisi mene pitao?"

Eh, kad bi covjek znao gdje ce pasti, on bi sjeo.

Jeeves, jos jednom, hvala puno, imas najmanje jednu pivu od mene jer si raja! :thumbsup:

« Odgovori #13 u: 19 Listopada 2008, 08:16:20 »
Evo, upravo mi se je "jeeves" javio da mi posalje magazin postom.

Kako su ponekada neke stvari u zivotu naopake:  ovaj magazin trazim vec petnaestak dana, obisao sam sve prodavnice i pitao dosta ljudi, a danas, sat nakon sto sam stavio "potraznju" na DU-moto Forum, prvi covjek sa kojim se svaki dan vozam kaze mi: "Pa imam ja, sto nisi mene pitao?"

Eh, kad bi covjek znao gdje ce pasti, on bi sjeo.

Jeeves, jos jednom, hvala puno, imas najmanje jednu pivu od mene jer si raja! :thumbsup:

:thumbsup:

« Odgovori #14 u: 24 Listopada 2008, 19:20:03 »
e imam jednu ideju...
ako ti trebaju još neki moto pulsevi stari a nemožeš ih nabavit,možeš naručit stare brojeve od njih....
ako ti bude trebalo... :)  :thumbsup: ako je još neki HD u điru a bilo ih je.

i sad da još nešto kažem....meni je postrao MP dosadan....eto i putopis sam pročćitao,ajd nije loše...ali ovo ostalo...nekako,ne zanima me više kao prije.U novom broju mi se svidila tema ono o retro maxi nakedima pošto...sam eto lud za retro nakedima ..al.to je sve tak nekak...bljaaa.
a sportive? aj zanimljivo mi je bilo i ono o apriliji sa 4 cilindra....ali inače,ne znam...brdo tehnike..ma nije mi to to...
a i ono o Željavi šta su pisali u ovom broju..pa na motori.hr sam puno više slika tog megalomanskog čuda od JNA-a i teksta vidio,
al dobro ajd.

ne znam....
zadnjih nekoliko mjeseci kupovina MP se svelo na to da ga kupim iz dosade,ne čitam ga ni na WCu više hahahah,samo te putopise uglavnom i to je to.